Konu: Ronny Santiago | Car Jack, Ortak nezaket, yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2021 14:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronny Santiago | @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/05/2021 | 22:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack, Ortak nezaket, yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlikler arası bir rol döndü, role bağlı olarak silahlar ateşlendi ve daha sonra herkes kaçışmaya vesayre başladı. Motoru açık Perrenial model aracın kilidini Ronny Santiago açıyor, ben biniyorum ve biraz ilerledikten sonra emotesiz bir şekilde Car Jack atıyor. Daha sonra ona bu yüzden şikayet açacğımı belirtiyorum, bana kendisinin bana şikayet açacağını söylüyor ve PM üzerinden üslubunu bozarak Ortak nezaket kuralını ihlal ediyor. Rolde karşı tarafı kaçırıp esir alıyoruz, yaralı olduğu için baygın olan bir karaktere Amonyak koklatıyorum baskı yapıp ayılabilme olasılığı olduğu için, Ronny isimli oyuncu bana PM'den " nereden biliyorsun bu bilgiyi? " diyor (?). Yaptığım rolü PM üzerinden sorguluyor, PM üzerinden üslubunu bozarak Ortak nezaket kural ihlalini ihlal ediyor ve Car Jack kural ihlalini de emotesiz bir biçimde " F " basarak beni araçtan atarak yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Car Jack
Spoiler: GösterGizle

PM üslub (Ortak nezaket)

Rol sorgulama

Ek açıklamalar(varsa): İC şekilde ilerleyen bir durum için sinirini OOC'a bağlamış arkadaş. Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 14.05.2021 14:57
Kişilerle Red Country'de bir olay yaşadık,Red Country'de şöyle bir olay var,araçtan indiğim anda spawnlanıyor,o yüzden arabayı açık ve kilitli halde bırakıyorum,brawl dönerken kaçmak için kiliti açtığım anda arkadş emote'bile vermeden resimlerde var hiçbir emote yok! bir anda araca bindi,bende önceden F'ye basmıştım,arkadaşı araçtan attı.Üslüba gelecek olursak kişi bana pm'den şikayet açılacak şikayet açılacak diye spawn atıyor,PM- yazmama rağmen hala daha yazıyor ,gülücük emojisi atıyor kişiler ilk önce kendine bakmdan direkt olarak karşısındakinin hatasını arıyorlar. :)

Rol sorgulamda ise Elias Vega karakteri iki kurşun yemiş,derisini kazımışlar,1 saattir tekme tokat atıyorlar,arkadaş nereden biliyor bu bilgiyi bilmiyorum ama amonyak koklatıyor. :) realistik bir düşünceye sahip olmadığı çok açık.Realistik düşünürsek o kişinin amonyak ile ayılması %0 benim savunmam bu kadar iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 14.05.2021 15:05 Berkay09x »

#2 - 14.05.2021 15:18
Kişilerle Red Country'de bir olay yaşadık,Red Country'de şöyle bir olay var,araçtan indiğim anda spawnlanıyor,o yüzden arabayı açık ve kilitli halde bırakıyorum,brawl dönerken kaçmak için kiliti açtığım anda arkadş emote'bile vermeden resimlerde var hiçbir emote yok! bir anda araca bindi,bende önceden F'ye basmıştım,arkadaşı araçtan attı.Üslüba gelecek olursak kişi bana pm'den şikayet açılacak şikayet açılacak diye spawn atıyor,PM- yazmama rağmen hala daha yazıyor ,gülücük emojisi atıyor kişiler ilk önce kendine bakmdan direkt olarak karşısındakinin hatasını arıyorlar. :)

Rol sorgulamda ise Elias Vega karakteri iki kurşun yemiş,derisini kazımışlar,1 saattir tekme tokat atıyorlar,arkadaş nereden biliyor bu bilgiyi bilmiyorum ama amonyak koklatıyor. :) realistik bir düşünceye sahip olmadığı çok açık.Realistik düşünürsek o kişinin amonyak ile ayılması %0 benim savunmam bu kadar iyi günler dilerim.
Savunmanızda brawl demişsiniz, brawl değil çatışma, emotesiz aracı aldı demişsiniz, araca binerken emote vermeme gerek olduğunu düşünmüyorum araçta kimse yok ve motoru açık. Kilidini siz açınca bende yanında olduğumdan hemen binip çatışma alanından uzaklaşmaya çalışırken aracı alıp biraz ilerlerken siz emotesiz bir şekilde F basarak aracı alıyorsunuz, orada araç sizin bile olsa ani bir durum olduğundan benim " /me kilidi açık siyah Perrenial model araca biner, gaza basarak ortamdan uzaklaşır. " emotesini o anlığında vermemi beklemiyorsunuzdur umarım. Aktif bir çatışma alanı. " Şikayet açılacak, şikayet açılacak." diye spam atmıyorum tek seferde " Car Jack kapsamında şikayet açacağım. " diyorum. " siz PM- dedikten sonra PM atmaya devam etmedim fakat siz PM atmaya devam ettiniz. "  kişiler ilk önce kendine bakmdan direkt olarak karşısındakinin hatasını arıyorlar. :) " demişsiniz. Bir hatamızı gördüyseniz şikayet açabilirsiniz. Onun dışında ağır yaralı birine amonyak koklatıp ayıltmaya çalışmam tamamıyla rolsel bir durum. İlla ki ayılacak diye birşey yok, ki arkadaşa /do'dan ayılıp/ayılmadığını sorduğumda gerekli cevabı aldım. Savunma yerine yaptığımız rolü eleştirmişsiniz, belirttiğim gibi bir hatamız varsa şikayet açabilirsiniz.

Alıntı
bende önceden F'ye basmıştım,arkadaşı araçtan attı.
Dediğim gibi ben biraz ilerledikten sonra F bastın zaten önceden basmış olsan ben ilerlerken değil, araca binmeden aracı sen alırdın.

bkz.
Alıntı
realistik bir düşünceye sahip olmadığı çok açık.Realistik düşünürsek o kişinin amonyak ile ayılması %0 benim savunmam bu kadar iyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 14.05.2021 15:26 Lhansent »

#3 - 14.05.2021 15:34
Admin kararını bekleyelim.

#4 - 14.05.2021 23:56
Ronny Santiago karakterine birden fazla şikayet açılmış, oyuncuların rollerini sabote ederek sunucunun düzenini bozuyor. Rol desteği almasını talep ediyorum.

#5 - 15.05.2021 00:38
Ronny Santiago karakterine birden fazla şikayet açılmış, oyuncuların rollerini sabote ederek sunucunun düzenini bozuyor. Rol desteği almasını talep ediyorum.
Rolumun kalitesini sen kontrol edemezsin,farklı farklı olayları bir şikayete dayattırıyorsun bunu yapma.

#6 - 15.05.2021 19:51

Savunmanızda brawl demişsiniz, brawl değil çatışma, emotesiz aracı aldı demişsiniz, araca binerken emote vermeme gerek olduğunu düşünmüyorum araçta kimse yok ve motoru açık. Kilidini siz açınca bende yanında olduğumdan hemen binip çatışma alanından uzaklaşmaya çalışırken aracı alıp biraz ilerlerken siz emotesiz bir şekilde F basarak aracı alıyorsunuz, orada araç sizin bile olsa ani bir durum olduğundan benim " /me kilidi açık siyah Perrenial model araca biner, gaza basarak ortamdan uzaklaşır. " emotesini o anlığında vermemi beklemiyorsunuzdur umarım. Aktif bir çatışma alanı. " Şikayet açılacak, şikayet açılacak." diye spam atmıyorum tek seferde " Car Jack kapsamında şikayet açacağım. " diyorum. " siz PM- dedikten sonra PM atmaya devam etmedim fakat siz PM atmaya devam ettiniz. "  kişiler ilk önce kendine bakmdan direkt olarak karşısındakinin hatasını arıyorlar. :) " demişsiniz. Bir hatamızı gördüyseniz şikayet açabilirsiniz. Onun dışında ağır yaralı birine amonyak koklatıp ayıltmaya çalışmam tamamıyla rolsel bir durum. İlla ki ayılacak diye birşey yok, ki arkadaşa /do'dan ayılıp/ayılmadığını sorduğumda gerekli cevabı aldım. Savunma yerine yaptığımız rolü eleştirmişsiniz, belirttiğim gibi bir hatamız varsa şikayet açabilirsiniz.

Alıntı
Dediğim gibi ben biraz ilerledikten sonra F bastın zaten önceden basmış olsan ben ilerlerken değil, araca binmeden aracı sen alırdın.

bkz.
Alıntı
realistik bir düşünceye sahip olmadığı çok açık.Realistik düşünürsek o kişinin amonyak ile ayılması %0 benim savunmam bu kadar iyi günler dilerim.

Çatışamlık bir durum yok dostum ortada sadece bir kişi silah çekti. ? :D

#7 - 15.05.2021 20:38

Alıntı

bkz.
Alıntı

Çatışamlık bir durum yok dostum ortada sadece bir kişi silah çekti. ? :D
Bu ortada bir arbede olduğu gerçeğini değiştirmiyor, daha sonra bu araçla 4 kişi geliyorsunuz,  Ernesto karakteri vuruyor hepinizi.

#8 - 17.05.2021 01:07
Merhabalar,
Car Jack konusunda @Berkay09x 'in savunması yeterli bulundu, ortak nezaket konusunda ise böyle bir şeyi tekrar yaptığınızda ceza alacaksınız. Ayrıca @Lhansent kimseyi yetersiz oyuncu profili olarak şikayet edemezsiniz, buna karar verecek olan siz değilsiniz maalesef.

İyi forumlar.