Merhabalar öncelikle İyi bayramlar iyi günler. Savunmamı madde madde kanıtları ile beraber yapacağım. Fear-RP Savunma :1- Ateş açıldıktan sonra korkusuz bi şekilde oraya gitmemizin nedeni, bizimde yanımızda Silah bulundurmamız.
2- Onaylı Hood bölgesi değil ve bize sıkan kişi maske takarak ateş ettiği için, onun o sokaktan biri olduğunu IC olarak bilmememiz.
3- Hood dedikleri sokağın hemen yanında bizim hoodumuzun bulunmasından dolayı ordan geçmemiz.
Retarded-RP Savunma : 1- Mahallelerinden geçerken " /s IŞIKLAR YAKLAŞIR KIRMIZI MAVİ, BİZİ TAKİP EDEN ARACIN .... " dememin sebebi ise bizi arka arkaya 4 defa araç ile kovalamalarıdır.

Oluşum liderine karşı aşşağılayıcı rol Savunma : 1- Şahısın IC Skini Kel olması.
2- Yumruk, tekme, tokat gibi roller aşşağılayıcı role girmemesi.
Verdiğim Emote'de Skinin kel olmasından dolayı '' Kel kafasına '' cümlesini tercih ettim. Eğer böyle olmasaydı vereceğim Emote '' Kafasına Tokat atar '' olurdu.
Savunmam bu kadar. Gerekli işlemleri yetkili ekibimiz zaten halledicektir. Ben herhangi bir kural ihlali görmüyorum, Teşekkürler iyi forumlar.