Konu: Iann_Davis- God mode  (Okunma sayısı 642 defa)

#0 - 12.05.2021 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Iann_Davis @Bloosy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wayne Walter @Trouble

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/05/2021 23:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: God Mode

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş IC de Wayne abi sıksana yazıyor, videonun sahibi kişiye sıkıyor hit almıyor PM üzerinden mesaj atıyor sıkma banlatacaksın tarzı ve tekrar ateş ettiğinde kişinin canı gitmeye başlıyor. Kesinlikle lag veya herhangi bir şey değil. Bilerek açılan god mode, kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayeti geciktirdiğim için üzgünüm, OOC nedenlerimden dolayı zamanım olmadı.

#1 - 12.05.2021 22:11
Merhaba, birazdan gerekli kantılarıyla beraber savunmamı yapacağım.

#2 - 12.05.2021 22:43
Merhaba iyi akşamlar. Burada CodsMP yardımıyla bebek skini alıyorum ve bebek skiniyle oynuyorum. Bir arkadaşım bana bebek skiniyle oynayınca hasar yemediğimizi söylemişti ve bende denemek için IC üzerinden Wayne Walter adlı karaktere "Abi bana bi sık." yazıyorum. Evet burada NONRP var kabul ediyorum fakat hiç bir şekilde hile kullanımı mevcut değil. Wayne Walter'in emote vermeden bana ateş açmasıda zaten nonrp. Hasar yemediğimi anladığım zaman Wayne Walter OOC olarak samimi bir  arkadaşım olduğu için PM'den yaptığımın yanlış anlaşılıp beni banlatabilecek bir şey olduğu için sıkmamasını söylüyorum ve sonrasında hemen /reloadmodels atıp orjinal modelime geri dönüyorum. Zaten uzun süredir Vice'da oynayan bir insanım ve SAMP aleminde ne bu sunucuda ne de farklı bir sunucuda hile kullanmam.

Bebek karakterinin hasar yemediğine dair kanıt;

İsterseniz kendinizde oyunda deneyebilirsiniz, bebek skini aşağıya sıkılmadığı zaman hasar yemiyor.

Eklenilecek bir şey yoksa şikayet sonuçlanabilir, iyi ve seviyeli forumlar.  :sampanya:   :o
« Son Düzenleme: 18.05.2021 18:10 Nyarko »

#3 - 18.05.2021 18:10
Kişi, üstünlük sağlayan mod kullanımından ceza alacak.