Konu: [12.05.2021 - Rauf_Stanislav] PowerGaming - Non-Rp.  (Okunma sayısı 241 defa)

#0 - 12.05.2021 05:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf Stanislav / @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Geowan Godsarvant @CemNiksarlı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2021 01:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin ellerini, ayaklarını, ağzını bağlıyorum ve defalarca işkence edip dövmemize rağmen yetmiyor odada kilitliyoruz bu şekilde ama beyefendi yine çıkıp geliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi rollerimizi baltalıyor ve artık sabır kalmadı, gelip mekanda noob dm atıyor millete, ona buna durduk yere çok güzelsin, çok seksisin gibi absürt toxic rol yapıyor caydırıcı ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 12.05.2021 10:00
Öncelikle SSleri tek tek açıklayacağım.

1- SS'de kimse birşey yazmadığı için ve PINGımde sabit olduğu için internetim gitti ya da SWnin çöktüğünü sandığımdan dolayı lagtest çektim, ve burada ben bi rol bölünmesi göremiyorum.
2- SS'de karakterin ellerini ve ayaklatını bağlayıp orada bıraktılar, ve bende sadece /do'dan Karakter Burada mı kalacak? diye sordum. Yani burada DO'dan sohbet NON-RP ya da PowerGaming görünmemektedir. Kişi çünkü şikayeti PowerGaming ve NON-RPden açmış.

3- SS'de geldim 6 dakika sonra evet, kişiler ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. SSde ki tüm saat Loglarına bakılırsa aynen şöyle yaptım, öncelikle bu arkadaşlar beni demir sehpanın yanına attılar, ve bende ayağa kalkmadan hafif doğruldum ve arkamı dönüp demir sehpa ile ellerimde ki ipleri kestim, bakın 2 kere /dene başarısız oldu ve 1er dk ara ile /dene yapıp işlemi tekrarlamamın sonucunda ip 3. denemede kesildi, ardından ağzımda ki havluyu çıkartıp derin bir nefes aldım ve sonra ayağımda ki ipi çözdüm. Sonrasındada kapı kilitliydi ve orada televizyon vardı , televizyonu kapıya fırlattım ve KAPININ DIŞ GÖRÜNÜŞÜ CAM karışımlı normal kapıydı, televizyonu sadece kilit yerine attım ve tüm kapıda ki camlar yere düştü. Sonra bende 2 /dene başarısız çıktı, sonra kapının kolunun üst tarafına sertçe bir tekme attım ve /denede başarılı çıktı, sonra kapı açıldı ve sadece bu kadar. Aslında burada PowerGAMİNGde yok NON-RPde yok.

4- SS'de kişi bana kapı kilitliydi nasıl çıktın demiş gördüğünüz gibi, bende kişi sorduğu için cevap verdim. Yani burada ROL bölmesi gibi birşey yok, o zaman sormasaydın abi, senin rolde olduğunu nerden bileyim. Sorduğun için cevapladım.

#2 - 12.05.2021 10:04
Ek açıklamalar(varsa): Kişi rollerimizi baltalıyor ve artık sabır kalmadı, gelip mekanda noob dm atıyor millete, ona buna durduk yere çok güzelsin, çok seksisin gibi absürt toxic rol yapıyor caydırıcı ceza almasını talep ediyorum.

Kankam, oraya dansçı kızlar koymuşsunuz, ben bu söylemleri dansçı kızlara söyledim Çok seksisin çok güzelsin diye.. Ek olarakda NOOB DM yaptığımın kanıtı varsa sunabilirsin.

#3 - 12.05.2021 14:08
Kişi işletmenin ortasında erp yapıp sürekli olarak noobdm atarak rolümüzü zehir etti, trol olduğu açık bir şekilde ortada.

#4 - 12.05.2021 14:18

Kankam, oraya dansçı kızlar koymuşsunuz, ben bu söylemleri dansçı kızlara söyledim Çok seksisin çok güzelsin diye.. Ek olarakda NOOB DM yaptığımın kanıtı varsa sunabilirsin.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109284.0 Buyur noob dm kanıtı.

#5 - 12.05.2021 14:23
Öncelikle SSleri tek tek açıklayacağım.

1- SS'de kimse birşey yazmadığı için ve PINGımde sabit olduğu için internetim gitti ya da SWnin çöktüğünü sandığımdan dolayı lagtest çektim, ve burada ben bi rol bölünmesi göremiyorum.
2- SS'de karakterin ellerini ve ayaklatını bağlayıp orada bıraktılar, ve bende sadece /do'dan Karakter Burada mı kalacak? diye sordum. Yani burada DO'dan sohbet NON-RP ya da PowerGaming görünmemektedir. Kişi çünkü şikayeti PowerGaming ve NON-RPden açmış.

3- SS'de geldim 6 dakika sonra evet, kişiler ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. SSde ki tüm saat Loglarına bakılırsa aynen şöyle yaptım, öncelikle bu arkadaşlar beni demir sehpanın yanına attılar, ve bende ayağa kalkmadan hafif doğruldum ve arkamı dönüp demir sehpa ile ellerimde ki ipleri kestim, bakın 2 kere /dene başarısız oldu ve 1er dk ara ile /dene yapıp işlemi tekrarlamamın sonucunda ip 3. denemede kesildi, ardından ağzımda ki havluyu çıkartıp derin bir nefes aldım ve sonra ayağımda ki ipi çözdüm. Sonrasındada kapı kilitliydi ve orada televizyon vardı , televizyonu kapıya fırlattım ve KAPININ DIŞ GÖRÜNÜŞÜ CAM karışımlı normal kapıydı, televizyonu sadece kilit yerine attım ve tüm kapıda ki camlar yere düştü. Sonra bende 2 /dene başarısız çıktı, sonra kapının kolunun üst tarafına sertçe bir tekme attım ve /denede başarılı çıktı, sonra kapı açıldı ve sadece bu kadar. Aslında burada PowerGAMİNGde yok NON-RPde yok.

4- SS'de kişi bana kapı kilitliydi nasıl çıktın demiş gördüğünüz gibi, bende kişi sorduğu için cevap verdim. Yani burada ROL bölmesi gibi birşey yok, o zaman sormasaydın abi, senin rolde olduğunu nerden bileyim. Sorduğun için cevapladım.

Bak kardeşim şöyle açıklayacağım sana;

Seni öldüresiye dövdüm sen nasıl gelip hala FEAR-RPuygulamayıp aramıza giriyorsun?
Seni öldüresiye dövdüm sen nasıl halen gezebiliyorsun?
Seni öldüresiye dövdüm sen nasıl ayağa kalkıp kapıyı kırabiliyorsun o gücün olamaz senin o dayaktan sonra imkansız yapman bunu.
Seni öldüresiye dövdüm sen nasıl kalkıp ellerini ayaklarını ağzını bağladım sen bunlardan nasıl kurtuldun. ((Kanıtım var demiştin - SS'i at))

#6 - 12.05.2021 14:25
Kişi işletmenin ortasında erp yapıp sürekli olarak noobdm atarak rolümüzü zehir etti, trol olduğu açık bir şekilde ortada.

ERP mi? Şaka mısın sen, hem sen Rolde bile yoktun burada neden YALAN ŞAHİTLİK YAPIYORSUN? EĞER Kİ ORTAMDA VARSAN SSLERİ AT, BURADA YALAN YALAN ŞAHİTLİK YAPMA OLAYI BİLMEDEN. ERP YAPMADIM BİLE.

#7 - 12.05.2021 14:26

Yukarda attığın şikayete açıklamamı yaptım, NOOB DM'lik bir durum yok. Keşke şikayeti atmadan önce bi o şikayete yaptığım açıklamaları okusaydın.

#8 - 12.05.2021 14:33

Yukarda attığın şikayete açıklamamı yaptım, NOOB DM'lik bir durum yok. Keşke şikayeti atmadan önce bi o şikayete yaptığım açıklamaları okusaydın.

Okudum ancak şikayetten bağımsız saçmaca yorumlar gördüm, neyse kardeşim SS'li kanıtın yok ise daha fazla yazmayalım. Admin kararı bekleniyor.

#9 - 12.05.2021 15:19
@Tivorlu arkadaşımızın attığı ekran görüntülerinde ki Mado karakteri benim, bugün NC attım.