Konu: Şikayet tarafımca geri çekildi, konu arşive kaldırılabilir.  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 11.05.2021 23:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shirley Mikaelson @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2021 22:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR
VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.

(Copbait)

Retarted RP (Yetersiz Oyuncu Profili)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracı kullanan karakter olan Shirley Mikaelson video'da görüleceği üzere dakika 00:15'de korna çalıyor ve tacize başlıyor, bunun üzerine aracımı farklı bir yola sokmayı tercih ediyorum. Daha sonrasında karakter aracını önüme kırarak kazaya sebebiyet veriyor. Daha sonrasında dakika 00:28'de görüleceği üzere yapılan kazayı umursamayarak ve rolün gidişatına dahil etmeden araçtan iniyor  /salute animasyonu ile dalga geçercesine bir davranış sergiliyor. Dakika 01:02'de görüldüğü üzere dalga geçercesine sürdürdüğü davranışlarına devam ederek "Aracıma çarptın, elli dolar verir misin sonuçta sen çarptın?" diyor. Bunun üzerine ben yanımda bulunan personele kazayı rapor etmesi adına bir Trafik Birimi Personeli talep etmesini söylüyorum ve rolü sürdürmek için çabalıyorum.  Rol saçma ve gerçekten soğutucu bir şekilde devam ederken 04:05'de yine alakasız bir şekilde animasyon atarak saçma davranışlarda bulunuyor, ben kişinin karakteri ile diyaloğu sürdürmeye çalışırken 04:25 yanındaki arkadaşı ile alakasız animasyonlar yapıyor adeta rolü önemsemeyerek trollüyorlar. Son olarak dakika 04:29'da yere müzik kutusu koyarak gerçekten dalga geçtikleri ve rolümü trollediklerini anlamam üzerine bölgeden aracım ile uzaklaşıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/bbj90i

Ek açıklamalar(varsa): Normalde hiç bir şekilde şikayetleri ile uğraşma taraftarı olmasam da bu tür oyuncu profiline sahip olan kişilerin Vice Roleplay gibi başarılı bir vizyona ve rol kalitesi yüksek olan bir sunucuda oynamasının sadece sunucu markasına zarar vereceğini düşündüğüm için üşenmeden şikayet açmak istedim, iyi forumlar iyi eğlenceler dilerim.

« Son Düzenleme: 12.05.2021 19:05 erenalp »

#1 - 12.05.2021 01:35
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum, karakterim orada Kyle'ı tanıyor ve selam vermek için bir çılgınlık yapıyor .d yani daha sonrasında bana karşı aracını çek gibisinden şeyler soruyor, ıc olarak ne kaçıyorum nede başka birşey orada Angell boombox'ı koyuyor, ben koymasını falan söylemiyorum rolde hatamın olmadığını düşünüyorum, orada seni bile kışkırtmıyorum??

#2 - 12.05.2021 01:36
Aç güzel birşeyler olsunuda kişi boombox'u koyduktan sonra söylüyorum ki bunda da bir sorun görmüyorum.

#3 - 12.05.2021 02:21
Dört dakikalık video boyuncu herhangi bir rolü sürdürecek veya devam ettirmeye yönelik bir hareket bulunmuyor aracını sadece bir defa görüştüğün polis olan karakterin devriye aracının önüne sürüp daha sonrasında roller esnasında alakasız animasyonlar atarak sadece eğlendiğin, imla kurallarına önem vermeden ve tamamen alaycı cümleler kurmanın ve aynı şekilde alaycı davranışlar sergilemenin, polis çevirmesi esnasında boombox koymanın ve güzel bir şarkı aç demenin düzgün bir rol olduğunu savunman oldukça garip ve kendini komik duruma düşüreceğin bir savunma olduğunu düşünüyorum.

İnsanların yaptığı rollere ve en ufak hareketine dikkat ettiği Vice Roleplay sunucusunda videoya objektif bir bakış açısı ile baktığında gerçekten Vice'ın seviyesinin altında ve karşındaki oyuncuyu kışkırtmaya, aptal yerine koymaya yönelik hareketler sergilediğin açıkça gözüktüğünü düşünüyorum.

İyi roller, iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 12.05.2021 02:23 erenalp »

#4 - 12.05.2021 02:57
Shirley karakteri IC tanıdığı bir arkadaşını görüp, sadece selam vermek ve şakalaşmak istiyor bun da bir şey ve büyütülecek bir şey yok.
Boombox konusuna gelince ise ben orada chat'de geçmişte yazan bir şeyi ok tuşlarıyla yukarı yaparak kısa yoldan yazmaya çalışıyorum o sırada boombox'u yanlışlıkla koyuyorum, Shirley karakteri ise benim koyduğumu görünce şarkı açacağımı sanıp bana aç güzel bir şeyler diyor.
Yani Shirley karakterinin amacı troll değil sadece Ic tanıdığı bir arkadaşına selam vermek ve biraz şakalaşmak.
Dediğim gibi böyle bir olayı bu kadar büyütmenin bir amacı yok. :-[ :vice:

#5 - 12.05.2021 03:43
Dört dakikalık video boyuncu herhangi bir rolü sürdürecek veya devam ettirmeye yönelik bir hareket bulunmuyor aracını sadece bir defa görüştüğün polis olan karakterin devriye aracının önüne sürüp daha sonrasında roller esnasında alakasız animasyonlar atarak sadece eğlendiğin, imla kurallarına önem vermeden ve tamamen alaycı cümleler kurmanın ve aynı şekilde alaycı davranışlar sergilemenin, polis çevirmesi esnasında boombox koymanın ve güzel bir şarkı aç demenin düzgün bir rol olduğunu savunman oldukça garip ve kendini komik duruma düşüreceğin bir savunma olduğunu düşünüyorum.

İnsanların yaptığı rollere ve en ufak hareketine dikkat ettiği Vice Roleplay sunucusunda videoya objektif bir bakış açısı ile baktığında gerçekten Vice'ın seviyesinin altında ve karşındaki oyuncuyu kışkırtmaya, aptal yerine koymaya yönelik hareketler sergilediğin açıkça gözüktüğünü düşünüyorum.

Ne alaka? karakterim en az beş kez görüştüğü Kyle adlı şahısı görüyor, selam vermek istiyor ve  önüne kırıp salute çekiyor ki bunu saygı duruşu yerine yapıyor, karakterim eski bir driver olduğundan dolayı böyle birşey yapıyor polisin önüne kırmak gibi bir rol sergiliyor*  saçma bir şekilde derken imla kuralı nerede yaptım? retarted rp'lik birşey yok onu geçtim polisi kışkırtmıyorum bile?? rolumu sergiliyorum ve rolumu yaparken de eğleniyorum, oyunun amacı bu değilmi zaten rol yaparak eğlenmek?? orada bir hata yaptığımı görmüyorum trolling konusuna getirmen de çok saçma Angell orada boombox'u açıyor ve bende ıc den güze lbirşeyler çal diyorum yani sen neden bu kadar ooc kin besledin onu bilmiyorum, onu geçtim seni ooc olarak tanımıyorum bile?? ortada yapılan bir hatanın olmadığını öne sürüyorum ki çünkü bir hatam yok gerekli kararı yetkililere bırakıyorum, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.05.2021 03:46 spyixgod »

#6 - 12.05.2021 06:13

Ne alaka? karakterim en az beş kez görüştüğü Kyle adlı şahısı görüyor, selam vermek istiyor ve  önüne kırıp salute çekiyor ki bunu saygı duruşu yerine yapıyor, karakterim eski bir driver olduğundan dolayı böyle birşey yapıyor polisin önüne kırmak gibi bir rol sergiliyor*  saçma bir şekilde derken imla kuralı nerede yaptım? retarted rp'lik birşey yok onu geçtim polisi kışkırtmıyorum bile?? rolumu sergiliyorum ve rolumu yaparken de eğleniyorum, oyunun amacı bu değilmi zaten rol yaparak eğlenmek?? orada bir hata yaptığımı görmüyorum trolling konusuna getirmen de çok saçma Angell orada boombox'u açıyor ve bende ıc den güze lbirşeyler çal diyorum yani sen neden bu kadar ooc kin besledin onu bilmiyorum, onu geçtim seni ooc olarak tanımıyorum bile?? ortada yapılan bir hatanın olmadığını öne sürüyorum ki çünkü bir hatam yok gerekli kararı yetkililere bırakıyorum, iyi forumlar.

Video içerisinde sergilediğin davranışlar bütünün tamamen alaycı ve karşı tarafın rol zevkini ortadan kaldıracak hareketlerdir, polis rolü yapan oyuncular olarak üstü kapalı şekilde kendince bizim polis memuru karakterlerimizi kışkırtmaya çalışan bir çok oyuncu ile karşılaşmaktayız. Bunun haricinde yaptığın hareketler yine saçma ve anlamsız roller anlamına gelen Retartad RP kapsamına girdiğini belirtmek isterim.

Sadece Videoyu izleyerek gerçekten yaptığın hareketlerin doğru ve mantıklı bir roleplay izlenimi bıraktığını düşündüğünü söyleyebiliyorsan roleplay düzeyin Vice Roleplay için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Karakterim seninle samimi bir arkadaşlık bağı bulunmuyor ve seninle sadece bir defa kısa bir hoş beş yaptı. Bu hoşbeş hiçbir şeyi değiştirmiyor karakterinin yaptığı hareketler bütünün Retartad RP kapsamına girdiği gerçeğini değiştirdiğini düşünmüyorum.

Kişinin önceden bulunan OOC cezalarını göz önünde bulundurularak oyuncu profilinin değerlendirilmesini, yaptığı hareketlerin değerli Vice Roleplay'da polise karşı nasıl roller sergilenebileceğinin bilincine varılması için emsal bir şikayet niteliği taşıması adına gerekli cezayı almasını arz ediyorum.

iyi roller, iyi eğlenceler dilerim.
« Son Düzenleme: 12.05.2021 06:16 erenalp »

#7 - 12.05.2021 07:24
Hala gereksiz yere uzatıyorsun bence konuyu, kışkırtma yok, alaycı bir tavır yok savunmamı gerekli bir şekilde yaptım orada bir hata yaptığımı görmüyorum, hatta bana imla kuralı yaptın dedin, imla kuralı yaptığımı bile göremedim videoda açıkcası yani gereksiz bir şikayet bence aynı şeyleri söylemekde gereksiz, savunmamı yaptım ilgili admin en kısa sürede bakarsa sevinirim, iyi roller.

#8 - 12.05.2021 19:58
K&A