Konu: Matthias_McQueen Aimbot, Aimlock, No Spread  (Okunma sayısı 1134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2021 20:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthias_McQueen @qus_furqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry_Montafosca @LogaN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2021 23.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aimbot, Aimlock, No Spread

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle çatışma rolüne girdik. Çatışmadan önce ikimizde uyuşturucu içip canımızı 175 yaptık. 175 canımı uziyle hemen yemesi beni şaşırttı. Şüphelendim ve video kaydıma bakma gereği duydum sonrasında ise arkadaşlarıma gösterdim. Arkadaşlarım bu arkadaşa aimbot dan önceden şikayet açıldığını söyledi.
Bknz: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104148.0
İki kişi (shotgun, deagle) bir uzili arkadaşı zor düşürdük.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 11.05.2021 20:53 dadasfb »

#1 - 11.05.2021 20:05
 Vice Roleplay gibi insanların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmesi amacı ile kurulan bir sunucuda, platformda neden hile açma gereği duyarsın ki?

Attığım videonun 1.18-1.20 aralığına bakarsanız anlayacaksınız ki, Fico karakterine ateş ederken silahı bana bile dönük değilken ben de mermi yiyorum. 

« Son Düzenleme: 11.05.2021 20:08 LogaN »

#2 - 11.05.2021 20:52
Spoiler: GösterGizle

spoiler]
Vice Roleplay gibi insanların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmesi amacı ile kurulan bir sunucuda, platformda neden hile açma gereği duyarsın ki?

Attığım videonun 1.18-1.20 aralığına bakarsanız anlayacaksınız ki, Fico karakterine ateş ederken silahı bana bile dönük değilken ben de mermi yiyorum. 

Öncelikle sana savunmamı yapayım, arkadaşını düşürdükten sonra direkt olarak sana focuslanacaktım fakat sonradan gördüğüm silahının karşısında silahımın duramayacağını düşündüm. Canımda aşırı azalmıştı ve bu yüzden bir cover almadan sana saldırmak istemedim. Sana orada en az beş altı tane mermi sıktım fakat sanırsam sende gözükmemiş, bunun türlü türlü sebepleri olabilir. Misâl olarak pingimden ya da pinginden ötürü olabilir. Sana vereceğim cevap şu ki, orada sana sıktım bir tane mermi isâbet etmiş, sonrasında zâten direkt olarak ben cover alıp sana sıkmaya çalıştım. Kafan felan görünüyordu, fakat motorun arkasında olduğun için vuramıyordum. Ki bu oradada belli, aimbot veyahut norecoil kullansam direkt olarak sana motorun arkasına eğildiğindede çatır çatır vururdum. Orada ben böyle bir şey göremiyorum.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthias_McQueen @qus_furqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry_Montafosca @LogaN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2021 23.11
[/td]
[/tr]
[/table]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aimbot Aimlock

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle çatışma rolüne girdik. Çatışmadan önce ikimizde uyuşturucu içip canımızı 175 yaptık. 175 canımı uziyle hemen yemesi beni şaşırttı. Şüphelendim ve video kaydıma bakma gereği duydum sonrasında ise arkadaşlarıma gösterdim. Arkadaşlarım bu arkadaşa aimbot dan önceden şikayet açıldığını söyledi.
Bknz: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104148.0
İki kişi (shotgun, deagle) bir uzili arkadaşı zor düşürdük.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaşının olayına gelirsek, demiş ki full bana HS atıyor, felan. UZI çok seri sıkan bir sılah, ayrıca orada görünüyor sana komple HS attığım felan yok. Genel olarak vücuduna sonrasındaysa Alex'e mermi geliyor, Alex zâten arabadan inerken direkt ona gelmiş, adamı önüne alıyorsun. Kime gelmesini bekliyorsun? Kendime felan mı? Sırf bunun yüzünden hile şikayeti açmışsınız, düşüncesizlikten başka bir şey yapmıyorsunuz baylar. Hile açmaya gerek duymuyorum, çoğu platformda oynadım, hayatımı böyle oyunlarla geçirdim. Neyin ne olduğunu biliyorum, emin olun. Birde şunu belirtmek istiyorum, dip dibe sıkışıyoruz, uzaktan dağdan dağa felan değil. Sence bu normal bir çatışma değil mi? Her neyse diyeceğim bu kadar, hile kullansam eğer burada pes ederdim ki bundan önce bir hile şikayeti daha atlatmışlığım var, o da düşüncesizlik üzerineydi. Linkini aşağıya bırakacağım. O yüzden benim içim rahat. Şikayet kısa zamanda sonuçlanırsa müteşekkir olurum. İyi forumlar dilerim.

Bana açılan hile şikayetinin linki:

Sonradan kontrol ettiğimde ufak ufak bir şeyler daha eklemek istiyorum:

Arkadaş [logan] demiş ki, "Vice Roleplay gibi insanların eğlenmesi ve güzel vakit geçirmesi amacı ile kurulan bir sunucuda, platformda neden hile açma gereği duyarsın ki?" evet, bunu bende sana şu şekilde söylüyorum o halde. Sırf arkadaşına rolsel olarak "homo" kelimesi kullandığım için bana sıktın, 20 dakika boyunca senden kaçtım, bunu önlemek için. Fakat sen hâlâ beni takip ederek, bana DM kapsamında sıkmaya çalıştın, en sonunda buna izin vermem gerekirdi. Ayrıca benim 10 gün illegal yasağım var, birlikten ötürü. Siz bunu yaparak, bunu bozmamada sebep oldunuz. Realistik olarak, size sıkmam gerekti. Bu yüzdense size karşılık verdim. Söylediğinizle yaptığınız aşırı çelişkili baylar, sırf bir insana "homo" dendi diye böyle bir tavır alıp, sonrasında düşüncesizlik yapıp bu şikayeti açmanız aşırı derecede saçma geliyor.

Şikayeti açan arkadaşımızsa, şöyle bir şey demiş:"İki kişi (shotgun, deagle) bir uzili arkadaşı zor düşürdük." UZI'yi bu kadar küçümsemeniz silahlar hakkında az bilginiz olduğu anlamına geliyor. Bu kadar küçümsemeniz saçma, neden mi? Çünkü shotgunla isabet oranın sıfır, sürekli hareket ediyorum ve bu esnada sana sıkabiliyorum. Bu birazda bilek işi, kimsenin bileğini sorgulayacak değilim, bu haddimede değil fakat bu konuyu bana açman, sorgulamam gerektiği anlamına gelir. Bileğinde neredeyse sıfır, zâten seni düşürdüğümde, belki 10, belki 20 canım vardı. Neredeyse düşürmüştünüz. Çok yakındın fakat bunu yapamadın, bunu benim üstüme atma gereğin ne? İmâlı konuşmuyorum, iğneleyici lafta kullanmak istemiyorum. Sâdece gerçekleri konuşalım baylar, bâzı düşüncesizliklerinizi ve tâbiri câizse yapamadığınız işleri hırsla üstüme yıkmaya çalışıyorsunuz. Bu sizi alta düşürür, iyi forumlar.

#3 - 11.05.2021 21:23
Videolarımızda ve açıklamalarımızda gayet net ve anlaşılır olduğumuzu düşünüyorum. Konuyu bileğe getirdiğin için yazma gereği duydum. Bu düşünce tarzın çok yanlış, seni uyarması gerek kişi ben olmamalıydım. İlk defa çatışma rolüne girmiyoruz. Biz oyunu eğlenmek, eğlendirmek amacıyla oynuyoruz. Yeri geldi biz de senin yediğin gibi mermiler yedik, sadece mermi de değil dayak yediğimiz de oldu. Ama biz yine eğlenerek ve eğlendirerek rolümüzü yaptık. Rica ediyorum oyun oynadığımızı unutmayalım. Bizim tarafımızdan daha cevap gelmeyecek, iyi forumlar.

#4 - 11.05.2021 21:44
Videolarımızda ve açıklamalarımızda gayet net ve anlaşılır olduğumuzu düşünüyorum. Konuyu bileğe getirdiğin için yazma gereği duydum. Bu düşünce tarzın çok yanlış, seni uyarması gerek kişi ben olmamalıydım. İlk defa çatışma rolüne girmiyoruz. Biz oyunu eğlenmek, eğlendirmek amacıyla oynuyoruz. Yeri geldi biz de senin yediğin gibi mermiler yedik, sadece mermi de değil dayak yediğimiz de oldu. Ama biz yine eğlenerek ve eğlendirerek rolümüzü yaptık. Rica ediyorum oyun oynadığımızı unutmayalım. Bizim tarafımızdan daha cevap gelmeyecek, iyi forumlar.
Benim tarafımdanda artık herhangi bir yanıt gelmeyecek. Eğlenmek bu oyunda tek taraflı olmamalı, hırsınla hareket ediyorsun. Gereği olmayan bir şikayet bu. Ben eğlenme felan demiyorum, birazda karşı tarafı düşün. İllegal yasağım var, yaptığında DM kapsamına giriyor. Şikayetlerini gece açacağım. Bu konuda artık tenezzül edemiyorum. İyi forumlar,  açıklamama ekleyebileceğim ekstra bir şey yok. İyi forumlar.

#5 - 11.05.2021 23:26
Dostum iki saniyede 100 canımı alman garibime gitti koşuyorsun, tarıyorsun ve bi tane mermi bile farklı bir yere gitmiyor, uzi silahının nasıl sektiğini çoğu kişi bilir, koşma ve full taramada bütün mermilerle beni vurabileceğini düşünmüyorum, o yüzden bu şikayeti açtım.
(LogaN'ın videosunda 0.03 - 0.05)   (benim videomda 0.07 - 0.09) Canım 175 iken bi anda 75'e kadar iniyor, bence hiç normal bir şey değil.
Şunu da eklemek istiyorum illegal rol yasağın var ama belinde uzi ile geziyorsun.

Admin kararını bekleyebiliriz.

#6 - 12.05.2021 02:03
Şuanda roldeyim, son yazdığınıza karşın bir savunma yapacağım rolüm bittiğinde.

#7 - 12.05.2021 03:55
Olayı ilk elden yaşadığım için yazmak istiyorum.

Yazım hatalarımın kusuruna bakmayın, telefondan yazacağım.

Öncelikle selamlar, umarım geceniz güzel geçiyordur. Aimlock konusu hakkında bir iki şey söylemek istiyorum. Önce size sonra bana kitlendigini yazmışsınız, Fico Armani isimli karakterle dip dibeyiz, seken mermiler hem ona hem bana geliyor. Bence gayet normal bir durum, bana kitlendigi yok.

Son olarak...

Arkadaşım @qus_furqan ' a açılan önceki şikayetten bahsetmişsiniz. Drive'larda oyle şeyler olabilir, nyarko bunu bildiği için o şikayeti kapattı zaten. Bu şikayette de bir hile olduğunu düşünmüyorum.

Beni ilgilendiren kısımla alakalı bir yorum yaptım, ek olarak önceki şikayet mevzusuna açıklık getirdim. Diyeceklerim bu kadar.

Herkese iyi geceler, iyi günler, iyi forumlar, iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 12.05.2021 03:57 Tereyağ_Lordu »

#8 - 12.05.2021 04:15
Olayı ilk elden yaşadığım için yazmak istiyorum.

Yazım hatalarımın kusuruna bakmayın, telefondan yazacağım.

Öncelikle selamlar, umarım geceniz güzel geçiyordur. Aimlock konusu hakkında bir iki şey söylemek istiyorum. Önce size sonra bana kitlendigini yazmışsınız, Fico Armani isimli karakterle dip dibeyiz, seken mermiler hem ona hem bana geliyor. Bence gayet normal bir durum, bana kitlendigi yok.

Son olarak...

Arkadaşım @qus_furqan ' a açılan önceki şikayetten bahsetmişsiniz. Drive'larda oyle şeyler olabilir, nyarko bunu bildiği için o şikayeti kapattı zaten. Bu şikayette de bir hile olduğunu düşünmüyorum.

Beni ilgilendiren kısımla alakalı bir yorum yaptım, ek olarak önceki şikayet mevzusuna açıklık getirdim. Diyeceklerim bu kadar.

Herkese iyi geceler, iyi günler, iyi forumlar, iyi oyunlar.

Şikayeti açan kişiler aktif değiller, ben yazmak istedim. Drive-by'da kafaya kitleniyor, araçtan indikten sonra "UZI" gibi bir silah saçmalı olarak ilerler ve her tarafa gider, bacak veya kol olabilir bu. Fakat bu mermi direkt kafaya gidiyor, ayrıca senin kafana isabet ediyor. Video yavaşlatılmış bir şekilde çekilmiş, bariz görülüyor bu. İyi geceler.

#9 - 12.05.2021 17:32
Arkadaşlar bu şikayet beni, @LogaN 'ı ve @dadasfb 'yi kapsayan bir şikayet? Neden her önüne gelen girip yazı yazmaya merak duyuyor?

Dostum iki saniyede 100 canımı alman garibime gitti koşuyorsun, tarıyorsun ve bi tane mermi bile farklı bir yere gitmiyor, uzi silahının nasıl sektiğini çoğu kişi bilir, koşma ve full taramada bütün mermilerle beni vurabileceğini düşünmüyorum, o yüzden bu şikayeti açtım.
(LogaN'ın videosunda 0.03 - 0.05)   (benim videomda 0.07 - 0.09) Canım 175 iken bi anda 75'e kadar iniyor, bence hiç normal bir şey değil.
Şunu da eklemek istiyorum illegal rol yasağın var ama belinde uzi ile geziyorsun.

Admin kararını bekleyebiliriz.

Savunmama gelecek olursak, bu konuya fazla bir şey yazmaya gerek duymuyorum, olası bir durum. UZI'yi çok fazla hafife alıyorsun. Hafif makineli silahların yakın mesafede daha fazla iş gördüğünü herkes biliyor. UZI'ninse yaklaşık 10 hasar götürdüğünüde herkes biliyor. Pompalı yerine artık UZI tercih edersin sende. Eminim öylesi daha iyi olacaktır.