Merhabalar, iyi forumlar. Arkadaşın açtığı şikayette bulundurduğu yorumdan yola çıkıp olayı baştan sona anlatacağım.
Selamlar Francesco Esposito karakterini bir evin içinde görüyorum daha sonrasında fotoğrafını çekiyorum. soyguncu tarzı takılıyorum sonrasında bana 500 papel vermezsen bunu polise veririm gibi bi şantaj yapıyorum, arkadaş bana küfür ediyor seni bulurum şöyle böyle yaparım vesaire bende kendisine küfür edip kaçıyorum beni takip ediyor, hood bölgelerinin önünden geçiyorum. bana iki kişi birden ateş açıyor, sonrasında mekanlarına sokuyorlar tehtid vesaire ediyorlar, bana neden sıkntınız diyorum arkadaşa pm'den hiçbir fikrim yok diyor, diğerine soruyorum dm değil diyor, gerekenin yapılmasını rica ediyorum.
(( Selamlar Francesco Esposito karakterini bir evin içinde görüyorum daha sonrasında fotoğrafını çekiyorum. soyguncu tarzı takılıyorum sonrasında bana 500 papel vermezsen bunu polise veririm gibi bi şantaj yapıyorum, ))
Arkadaşım bu yapmış olduğun olay başlı başına ihlal, illegal birisi illegali polise şikayet edemez.
((arkadaş bana küfür ediyor seni bulurum şöyle böyle yaparım vesaire bende kendisine küfür edip kaçıyorum beni takip ediyor, hood bölgelerinin önünden geçiyorum.))
Aranızda küfürleşiyorsunuz normal şeyler kimse kimseye küfür ettiği için silah sıkmaz birbirine fakat sürekli olarak hood bölgemizi taciz ediyorsunuz. Sizin oluşumunuza dahil olan yada senin kendi arkadaşların olan kişiler sürekli hoodun kenarında bizi izliyor. En az 5 kere hoodun içerisinde Savanna marka aracınla geldin, gittin. Sana selam verdim, selamıma cevap bile vermeyip boş boş geziniyordun. Arkandan bağırdım bir kez daha geçersen seni vuracağım diye. Korkusuz şekilde tehdite karşı olarak hooduma gezdiğin için aracına ateş açtım. Farkındaysan seni vurmadım, aracına ateş ettim bir kez daha geçmemen için Francesco Esposito karakteri peşine takılmış daha sonradan fark ettim, seni vurmaya çalışıyordu ona yardım edip seni vurdum.
((bana iki kişi birden ateş açıyor, sonrasında mekanlarına sokuyorlar tehtid vesaire ediyorlar, bana neden sıkntınız diyorum arkadaşa pm'den hiçbir fikrim yok diyor, diğerine soruyorum dm değil diyor,))
Bu dediğin şeye gelirsek Lewis karakterinin rolle alakası yok, eğer bana sorsaydın neden vurdunuz diye gerekli açıklamayı yapardım. Yapmış olduğunun sadece yedirememezlik olduğunu düşünüyorum dostum. OOC hayatından örnek veriyorum mafyaya ait olduğu bilinen bir yerleşkenin önünden amaçsızca 4-5 kez geçiyorsun oradaki insanlar sana selam veriyor selamlarını almıyorsun, aracınla köşeye geçip insanları gizli gizli izliyorsun üstüne üstlük ailenden birisi gelip sana bu adam bize küfürler savurdu, beni 4-5 araç sürekli kovalıyorlar diyor. Bir daha buraya gelmemen adına seni tehdit ediyorum hiç umrunda olmadan babanın çiftliği gibi gelip geziyorsun, yok öyle yağma. Umarsızca hood onaylı bölgede tehditlere rağmen geziyorsun mermi yemeyi göze alman gerekiyor.
İyi forumlar dilerim..