Konu: Marquis ve Paul / Şikayet  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2021 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Murderer @wraithxd ]  / Marquis Noestra / Paul Weimann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bilmiyorum, sste yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM, OOC yalan

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, motoruma yayılma rolü ile afk bırakmıştım, addon olduğu için hasar yiyebilme olayım aktif, şahıslar sanki ben olanları bilmeyecekmişim gibi bana saldırmış, kendi kazdığı kuyuya düştüler açıkçası, gereğinin yapılmasını talep ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.05.2021 17:43 Thomp »

#1 - 11.05.2021 17:03
Hasarlar sisteminde olan bug yüzünden sana vurmuş olarak gözüküyor. Seni tanımıyor etmiyorum. pm attığın saatte Las Colinas tepesinde rol yapmak için oyuna girdim, pm atmaya başladın. Buna anlam veremedim. Ne olduğunu anlamaya çalışırken yazık sana-aynen aynen-bana vuran da benim zaten gibi on yaş çocuk triplerine girdin. İnsanlar konuşarak anlaşır, laf dalaşına giremem. İşim gücüm var, bir saatini rol yaparak harcıyorum. Zamanı noob dm atarak harcayamam. Bug yüzünden öyle gözüküyor.
« Son Düzenleme: 11.05.2021 17:07 Murderer »

#2 - 11.05.2021 17:45
Hasarlar sisteminde olan bug yüzünden sana vurmuş olarak gözüküyor. Seni tanımıyor etmiyorum. pm attığın saatte Las Colinas tepesinde rol yapmak için oyuna girdim, pm atmaya başladın. Buna anlam veremedim. Ne olduğunu anlamaya çalışırken yazık sana-aynen aynen-bana vuran da benim zaten gibi on yaş çocuk triplerine girdin. İnsanlar konuşarak anlaşır, laf dalaşına giremem. İşim gücüm var, bir saatini rol yaparak harcıyorum. Zamanı noob dm atarak harcayamam. Bug yüzünden öyle gözüküyor.

Tamam o zaman, bug olduğunu bilmiyordum, kusura bakmayın.

#3 - 11.05.2021 17:45
Yanlış anlaşılma, konu kilit.

#4 - 12.05.2021 18:02
Merhabalar şikayetinizi gördüm ve benım olayla alakalı hiçbir fikrim dayi yok ve şikayet açan arkadaşıda tanımamaktayım, ve sen bana pm den birşeyler yazmaya başladın sen yazdıgında kumar oynuyordum ufak bir bilgim yok. Bence bug olmuştu noob dm hiç atmadım sunucuya başladıgımdan beri gerisini yetkili arkadaşlara bırakıyorum iyi eğlenceler.

#5 - 12.05.2021 19:58
Merhabalar,
size hasar veren kişi oyundan çıktığı için böyle bir bug olmuş olabilir, savunmalar yeterli bulundu, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.