Konu: Bobby Eastwood [TROLLING, İZİNSİZ ROL] [11.05.2021]  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2021 16:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby_Eastwood, @shaxes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Taevion_Thorne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2021 / 16.20-16.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
TROLLING, İZİNSİZ ROL

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wayne Walter karakteriyle aramızda bir hüsumet geçti ve kişi beni silah ile yaraladı. Ardından Bobby yanıma gelip "/me adamın üstüne işer." diye emote verip "/piss" çekti. Bu rolün iznini vesaire hiçbir türlü vermedim, ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :garip:

#1 - 11.05.2021 19:17
Taevion_Thorne , adlı karakter onaylı hood fear rp kural ihlali yaparak noob dm attı, yerden kalkmak için emote verdim /dene yazdım başarılı oldu ardından JaKhel_Cobb  " /me şahısa tokat atar, şahıs yerde." diye bi emote verdi sonra wayne emote verip JaKhel'e sıktı bende ceza olarak JaKhel'in suratına işedim bunun bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum, suçlu olanın gerekli cezayı almasını arz ve talep ediyorum.  :-\

Görsel : https://www.upload.ee/image/13134344/sa-mp-084.png

#2 - 11.05.2021 19:36
Öncelikle merhaba. Taevion Thorne karakterini canlandırıyorum, buradan bunu belirtmen çok yanlış arkadaşım. Beş yüz kere seninle uzlaşmayı denediğimde, hiçbir şey demeden özel mesaj alımını kapatıyorsun veya saçma şeyler yazıyorsun. Arkadaşım dayak yediği için sana saldırdım, burada Noob DM kapsamında hiçbir şey yok.
Seni düşürüyorum, daha sonrasında kalkıp "Ey zencim, homié yoo" yazıp adamın suratına işeme rolü gerçekleştiriyorsun  ??? bu haraket doğru olmadığı için şikayet açılmış. Beni bu konuda karıştırmazsan sevinirim, büyük bir kural ihlali görüyorsan ayrı olarak şikayet açabilirsin. Ne zaman uzlaşmayı denesem bir şey söylemeden pm kapatıyorsun veya "Şikayet açılacaktır dostum, 2 dkya foruma bak. Forumda görüşürüz. Jail h.o" tarzı şeyler yazıyorsun  :garip: Dediğim gibi bana ayrı olarak bir şikayetin var ise şablon oluşturabilirsin.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 11.05.2021 19:38
Taevion_Thorne , adlı karakter onaylı hood fear rp kural ihlali yaparak noob dm attı, yerden kalkmak için emote verdim /dene yazdım başarılı oldu ardından JaKhel_Cobb  " /me şahısa tokat atar, şahıs yerde." diye bi emote verdi sonra wayne emote verip JaKhel'e sıktı bende ceza olarak JaKhel'in suratına işedim bunun bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum, suçlu olanın gerekli cezayı almasını arz ve talep ediyorum.  :-\

Görsel : https://www.upload.ee/image/13134344/sa-mp-084.png
Ayrıca ihlal yaptığının ekran görüntüsünü atmışsın, suratına işedim bunda bir sorun yok onlar ceza alsın yazmışsın  :D :D Düzgün bir savunma yaparsan sevinirim, yaptığın ihlal ortada.

Ayırca chatlogda "Adam vuruldu maan" tarzı komik şeyler yazmışım, adamı vurduktan sonra başında /durus 5 çekip suratına işediğiniz için bir şey olmamış gibi davrandığınız için hafif sinirlenip öyle bir şey yazmıştım, troll değil  :D

**Daha fazla ileti atmamak için ekliyorum;
Forum profilinden ve seviyenden belli oluyorki yeni oyuncusun, bunun ihlal olduğunu bilmiyor olabilirsin. Bizde bunu ön görerek şikayet açmayacaktık zaten, fakat seni pmden uyarmamıza rağmen bize "Jail h.o, şikayet açılacak 2 dkya foruma bak" dediğin için şikayet açmış bulunuyoruz, fakat sen hala bunun ihlal olduğunu kabul etmiyorsun.
« Son Düzenleme: 11.05.2021 19:44 Syeezow0 »

#4 - 12.05.2021 01:15
Jail h.o gibi birşey demedim, evet izin almadım suçluyum / haksızım, gerekli cezayı bekliyorum, suçumu kabul ediyorum..  ::)

#5 - 14.05.2021 23:24
Ceza alacak, şikayet kapatıldı.