Konu: Brian Froster 10.5.2021  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2021 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian Froster @barbaroshayiddx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kauffman taksi binasında bekliyordum, arkadaş herhalde afk falan olduğumu düşündü. Emote vs göstermeden beyzbol sopasıyla saldırdı. Ek olarak meslek içindeyim, illegal rol yapılması yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bana denk geliyor.

« Son Düzenleme: 10.05.2021 21:57 HacAbi »

#1 - 10.05.2021 22:39
Kişiyle IC husümet içerisindeyim daha önce aynı hareketleri o bana sergilemişti. Kendi aramızda gelişen rollerden durum buralara geldi. Kişi meslek bölgesi içerisinde değil taksi alanının yeteri kadar dışında arkasında, ıssız bir yerdeydi. Kişiyi gördükten sonra aramızdaki husümet gereği saldırganlık göstermem normaldi. Kişi aktif bir meslek içinde değilken ve bulunduğu konum bir binanın arkasındayken bu tarz bir rol sergileyebileceğimi düşündüm. Rolümde hatalı olan bir durum varsa özür dilerim.

#2 - 10.05.2021 22:46
Kişiyle IC husümet içerisindeyim daha önce aynı hareketleri o bana sergilemişti. Kendi aramızda gelişen rollerden durum buralara geldi. Kişi meslek bölgesi içerisinde değil taksi alanının yeteri kadar dışında arkasında, ıssız bir yerdeydi. Kişiyi gördükten sonra aramızdaki husümet gereği saldırganlık göstermem normaldi. Kişi aktif bir meslek içinde değilken ve bulunduğu konum bir binanın arkasındayken bu tarz bir rol sergileyebileceğimi düşündüm. Rolümde hatalı olan bir durum varsa özür dilerim.
Bir bina dediğin Kauffman taksinin binası, onun yanındayım. Taksimin önünde duruyorum, herhangi bir emote falan göremiyorum. Taksi işbasında olduğum zaman saldıramazsın, illegal rol yapılamaz kuralı var. Seni daha önceden de hatırlamıyorum, varsa ekran görüntünü bırak buraya lütfen. Tekrar ileti göndermeyeceğim, yetkili kararı.

#3 - 11.05.2021 01:30
Burada yalan söylemeyi bırak dostum iki üç gün önce niye durduk yere ss alayım. Binanın arkasındasın ve taksi felan yok yanında. Emoteyi yanına gelirken verdim kendi işine yarayan kısımların ssini çekmişsin sadece. Lütfen kanıtlarını dürüstçe tamamen yükle de iş ayuka çıksın.

#4 - 11.05.2021 02:17
Burada yalan söylemeyi bırak dostum iki üç gün önce niye durduk yere ss alayım. Binanın arkasındasın ve taksi felan yok yanında. Emoteyi yanına gelirken verdim kendi işine yarayan kısımların ssini çekmişsin sadece. Lütfen kanıtlarını dürüstçe tamamen yükle de iş ayuka çıksın.
Göz doktoruna mutlaka görün, sana arkadaş tavsiyesi. Ekran görüntülerinde oynama yok, emote vermedin. Yalan söylemeyince utanmıyorsun bu da belli, tartışmayacağım bu sebepten. Her şeyi geçtim, meslek içerisindeyim taksiciyim "illegal rol yapamazsın".

#5 - 11.05.2021 03:02
Anlamıyorsun herhalde dostum ben seni uzakta gördüm emotemi verdim. Emotemi gelip gözünün içine sokmak zorunda değilim. Sen o sırada /taksiisbasinda değildin diyorum hem de mekanın arkasındaydın. AFK isen oyundan çıkacaktın sürekli roleplay ihlali yaptın zaten. Bundan önceki ssler varsa onları at diyorum çünkü husümetimiz olan kanıtlar benim elimde yok ama senin elinde vardır diyorum. Tüm bunlara rağmen hatalı olduğum konu varsa özür dilerim.

#6 - 11.05.2021 06:31
Merhabalar,
ilk olarak taksi içinde değilseniz sizin meslekte olduğunuzu fark edemezler, ikinci olarak Brian karakteri saldırırken emote vermeliydi. Brian karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.