Merhaba,
oraya geldiğim sırada zaten birden fazla ihlal yapılmıştı. Sizi sadece orada uyarıp, rolün gidişatını şekillendirdim. Burada her şey tamam, problem bulunmuyor.
Fakat bu ihlaller sırasında ( İhlal yaparak evdeki kişileri oyalıyorsunuz, evde kitli kalmalarını sağlıyorsunuz) Kai karakteri tekrar bir ihlal yaparak yaralıyken, başında beş kişi varken telefon üzerinden kendi birliğine haber veriyor. Ben role dönmenizi söylediğim gibi zaten Kai'nin arkadaşları geldi, içeriye girer girmez silahlar çekildi. Drogmir ve arkadaşları kaçırıldı, bu rolü hala izliyordum. - Ufak bir ihlalden nereye geldik
Kaçırırken araçlar çarpıştı, araba ters dönüp spawnlandı. Hiç kimse umursamadan yeni araçlarına binip yola devam ettiler. Olay sonunda Kai ve Lena karakteri cezalandırıldı, böyle bir rolün olmadığını belirtip oradan ayrıldım. Rolün sıfırlandığını size söyleyecekken siz bana pm attınız. "Benlik bir şey var mı?" Bu pm'i ceza attıktan sonra yazdınız, yani bir nevi olayın ne olduğunu biliyordunuz. Fakat şöyle bir nokta var, benim sildiğim kısım GENTILINI birliğinin geldiği kısımdı. Yani sizin kaçırıldığınız, vurulduğunuz kısımdı. Daha öncesi silinmedi.
Sonuca gelecek olursak; şikayette problem bulunmuyor. Drogmir karakteri Refuse RP kapsamında ceza alacak. Savunma ve şikayet videosu için teşekkürler.
Not: İhlale ihlal ile karşılık vermek sizi her zaman zararlı duruma sokar.