Konu: [10.05.2021 - Vice_Roleplay] DM  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2021 07:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30523 ------------ Maske_20162

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2021 07.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Alıntı

6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri göremedim anlamadımda nasıl vurulduğumu illegal yasağımız var bunu pmden daha önce belirtmeme rağmen DM atmaya devam ettiler...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.05.2021 08:29
Senden 7 dakika sonra bana dm attılar, adamların amacının dm olduğu bariz ortada.

#2 - 11.05.2021 08:45
Merhaba arkadaşımdan gerekli videoyu aldığımda savunmamı yapacağım.
« Son Düzenleme: 11.05.2021 08:55 chefkio »

#3 - 11.05.2021 09:05
Merhaba etiket atmadığın için geç cevap veriyorum, öncelikle ocean'da normal rol yaparken arkadaşların ve sen kıyafetime laf yapıyorsunuz yani daha doğrusu yanındaki Matthias isimli karakter ardından sende onunla beraber bana kışkırtıcı laflarda bulunuyorsun olayı başlatan sizsiniz ve illegal yasağınızın olduğunu söyleyende sizsiniz illegal yasağınız varsa bildiğim kadarıyla agresif rol sergileyemiyorsunuz belirli bir süre içerisinde fakat arkadaşın durduk yere kıyafetime laf ediyor ve kıl oldu diye emote veriyor, bunların tam ekran görüntüsünü alamadım fakat elimde bir kaç fotoğraf var.

https://cdn.discordapp.com/attachments/508333841086152705/841555781295276032/kant11.JPG
https://cdn.discordapp.com/attachments/508333841086152705/841555773896654888/kant12.JPG

Durduk yere laf yiyorum ve sahibinle konuşacağım diye laflar duyuyorum karakterim köleymiş gibi davranılıyor bu bir nevi ırkıçılığa giriyor.

#4 - 11.05.2021 15:24
 :) attığın sslerde DM için hiç bir sebep yok oceanda agrasif yapanda sizsiniz ssdeki görüldüğü gibi ilk küfür edende sizsiniz biz sadece karşılık veriyoruz ve fazla küfür etmeden bildiğin üzere güvenli bölgede küfür bile yasak neyse, illegal yasağımız var ama rol yasağımız yok yani bize küfür eden birisine gülüp geçicek değiliz mesela, DM için sebepler değil bunlar kavga bile olmamış durduk yere silahla sıkıp biz çok güçlüyüz demek  :garip: biz fazla üstelemedik gülüp geçtik ama galiba OOC kinlendiniz  ???

#5 - 11.05.2021 16:09
Atılan kanıtlar incelendi. Atılan kanıtların kırpılmamış olması gerekli aslında fakat ben yine de insiyatif kullanıp görüntüleri inceledim. Jeff karakterine ait herhangi bir görüntüye rast gelmedim. DM kapsamında ceza alacaksınız, tekrarlamayın.