Konu: [10.05.2021 Jamal_Onfroy] Gasp Kural İhlali+NON-RP  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2021 06:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Onfroy - @M4A1 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2021 - 04:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP RETARTED-RP
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice mall alt geçidinden geçerken araba ile çarptı daha sonra yerden kaldırıp aracın arka koltuğuna oturttu ve kendi hood onaylı birliğinin hood bölgesinde bir evin arka bahçesine götürüp belinden katana çıkarttı. (Sunucuda katana sadece aksesuar olarak kullanıldığı varsayılırsa bunu yapması pek mümkün değil) daha sonra üstümü aramak istedi adamın elini geri ittirdim ve katanayı bacağıma sapladı daha sonra tekrar aramak istedi bunu yeniden reddettim ss lerde görünebilir, bir kez daha gönderdi yine reddettim bu sefer elindeki katanayı göğüsüme bir kaç kez sapladı bende artık mecburen role uymak için üst aramamı kabul ettim. Sunucuda gasp rolünde en fazla 7000$ alındığı kurallarda yazmakta, üstümde 200.000 dolar'a yakın para olmasına rağmen üstündeki paraları alır diye emote verdi ben de tam olarak bilmediğim için /do'dan en fazla 20.000 dolar gasp edilebilir yazdım o da /do dan + verdi. Mahalleden bir zenci polise ihbar ettiği için bende rol bölünmesin diye adama parayı verdim. Buradan hem gasp rolü ihlali hemde Non-Rp bulunmaktadır ek olarak kişi iki saatte bir yapılması gereken gasp rolünü 1 saat bile ara olmadan yapmış bulunmaktadır bunun da dikkate alınmasını, rolün iptalini ,alınan 20.000$'ın geri iade edilmesini ve kişinin ceza almasını talep ediyorum, iyi forumlar...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109015.0 bu kendi açtığı şikayet saat farkını teyit edebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ile uzlaşmaya gittim ancak kendisi şikayet aç sorun yok bende sana şikayet açacağım dedi.

#1 - 10.05.2021 21:12
Kişi ile uzlaşmaya gidildi, şikayetimi geri çekiyorum.. Konu kilit

#2 - 11.05.2021 15:55
K&A