Konu: [09.05.2021] Ronny_Santiago CAR RAMMING  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2021 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronny_Santiago @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:41 09.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR RAMMING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta Pizza Stack civarında aracım ile geziyordum, şahıs dönerken bana çarptı, fakat kaza rolü yapmadan devam etti, bende fazla takmayıp aracımı tamir ettirmeye gittim, fakat şahıs arkamdan gelip aracımı tamir ettirmeme rağmen arkadan vuruyor, videoya girip tekrar tamir ediyorum, halen CR yapmaya devam ediyor. PM üzerinden ne yapıyorsun dediğimde ise IC bir rol olduğunu söylüyor bana.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): CAR RAMMING: Araçla sebepsiz yere insanlara ve araçlara çarpma sonuçta, bu olan olayın herhangi bir IC olayla ilgisi olamaz, ortada bir durum olmadan aracımı tamir ettirirken üst üste çarpıyor.

#1 - 09.05.2021 22:04
Aracıma çarptın,sende kaza rolu yapmadan direkt olarak tamire gittin tekrar arkana geldim tamire gittiğini görünce PM'den sana yazmadım bende aracımı tamir etmeye gittim ve sadece arka iki lastiği oynattım bunda bir sıkıntı göremiyorum şikayet açmak için şikayet açmışssın.

#2 - 09.05.2021 23:18
Sana çarpıp kaza rolüne uymadığım bir kanıt bulursan lütfen bu şikayetin altına bırak veya bana forum aç lütfen, açık açık videoda gözüküyor aracıma vuruluyor. "Şikayet açmak için açmış" Şikayet birisinden şikayetçi olunca açılır, bunun için var zaten bu forum.

#3 - 10.05.2021 03:33
Sana çarpıp kaza rolüne uymadığım bir kanıt bulursan lütfen bu şikayetin altına bırak veya bana forum aç lütfen, açık açık videoda gözüküyor aracıma vuruluyor. "Şikayet açmak için açmış" Şikayet birisinden şikayetçi olunca açılır, bunun için var zaten bu forum.
Kaza rolunun ss'sini istiyorsun;Sen atmışsın direkt olarak tamirciye gidiyorsun bekliyorum seni acaba duracak mı diye,durmadın bende yanına gittim.
« Son Düzenleme: 10.05.2021 19:37 Berkay09x »

#4 - 10.05.2021 17:52
Tamirciye senin dönüşte bana çarpman üzerine gidiyorum, ardından arkama gelip CR yapıyorsun. Eğer çarptığımın kanıtı varsa yaz, gereksiz yere forumu doldurmaya gerek yok.

#5 - 10.05.2021 19:08
Tamirciye senin dönüşte bana çarpman üzerine gidiyorum, ardından arkama gelip CR yapıyorsun. Eğer çarptığımın kanıtı varsa yaz, gereksiz yere forumu doldurmaya gerek yok.
Rolunu yapacaksın kardeşim,hemen niye tamirhaneye gidiyorsun motoru kapattım seni bekliyordum,direkt olarak tamirciğe gittin.

#6 - 11.05.2021 15:56
Car Ramming kapsamında ceza alacak.