Konu: 9.05.2021 Ariel Delayner Trafik ve Araç kuralları ihlali  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 09.05.2021 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ariel Delayner @jzeNko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs trucker mesleğin'de 1660 dolar veren yol üzerinde açtığım ilk gişe'den beklemeden geçti. Hiç bir şekilde ses etmedim ikinci gişeden tekrar geçeceğini anlayacağım için direk video kaydın'a aldım. Tahmin ettiğim gibi hiç bir şekilde beklemeden geçti. 2. video'da görüldüğü üzere tekrar geçmeye çalışırken buga girip yere doğru düştü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinden şikayetçiyim.

#1 - 10.05.2021 13:37
Dostum yanında durma sebebim sana 50 dolarını vermeye çalışmaktı. Eğer senin açdığın gişeden geçmenin etik olmadığını ve kendimin de para ödemesi gerektiğini bana bildirseydin o davranışı yapmaz, özürümü dilerdim. Emin ol bana bu hatamı bildirseydin ikinci kez yapmazdım. Ancak sen bu işlemlerden kaçıp video aldın ve direk olarak şikayet ettin. 100 doların derdinde değilim. Fakat bu yaptığın davranış çok saçma, insanların açığını arayıp onları cezalandırmaya çalışmak yerine uyarmak daha etik olurdu.

#2 - 10.05.2021 14:44
Dostum yanında durma sebebim sana 50 dolarını vermeye çalışmaktı. Eğer senin açdığın gişeden geçmenin etik olmadığını ve kendimin de para ödemesi gerektiğini bana bildirseydin o davranışı yapmaz, özürümü dilerdim. Emin ol bana bu hatamı bildirseydin ikinci kez yapmazdım. Ancak sen bu işlemlerden kaçıp video aldın ve direk olarak şikayet ettin. 100 doların derdinde değilim. Fakat bu yaptığın davranış çok saçma, insanların açığını arayıp onları cezalandırmaya çalışmak yerine uyarmak daha etik olurdu.
Tanımadığım birisinin açığını aramam bence saçma olurdu, öyle değil mi. Dediğim gibi ilk gişeyi açıyorum geçiyorsun ses etmiyorum ikinci gişeyi açmadan video'ya giriyorum ki geçeceğin'den adım gibi eminim. Geçiyorsun. Bu insan açığı aramak değil kural ihlali yapan bir oyuncuyu şikayet etmektir. Üçüncü gişe'ye baktığımız zaman inat ile tekrar geçmeye çalışıyorsun. Konunun üstünü kapatmak için, insan açığı aramaktan bahsetmezsen sevinirim.

#3 - 10.05.2021 20:29
Oyunda susup, tepki vermiyorsun buraya gelip ekşi sözlük yazarına dönüşüyorsun. Anlamıyorum, yaptık bir hata da; Arabanı mı havaya uçurdum, PIT mi attım ? Aracını mı çaldım ? Ne bu şiddet celal ?

İnsanların açığını arayıp onları cezalandırtmaktan zevk alan bu şahsın açtığı şikayeti tamamen admin insiyatifine bırakıyorum. Son kararı o versin.

#4 - 10.05.2021 22:23
Oyunda susup, tepki vermiyorsun buraya gelip ekşi sözlük yazarına dönüşüyorsun. Anlamıyorum, yaptık bir hata da; Arabanı mı havaya uçurdum, PIT mi attım ? Aracını mı çaldım ? Ne bu şiddet celal ?

İnsanların açığını arayıp onları cezalandırtmaktan zevk alan bu şahsın açtığı şikayeti tamamen admin insiyatifine bırakıyorum. Son kararı o versin.
Ne arabamı havaya uçurdun ne pit attın yaptığın şey kural ihlali hâlâ açık aramaktan bahsediyorsun. IC canlandırdığın karakterinin leveli yüksek, roleplay kavramlarına hakim birisi olduğunu düşünüyorum. Yaptığın şey kural ihlali ve bunun sende farkındasın. Yeni başlayan bir oyuncu değilsin, bu sebep ile ben seni uyarmak zorunda değilim senin bildiğin şeyler zaten bunlar bile bile yapıp tekrarladığın için şikayeti açtım. Bu arada ekşi sözlük falan üslubuna dikkat edersen sevinirim ortak nezaket saygı çerçevesi içinde yorumunu yapmalısın.

Şahıs savunmasını yaptı sanırım admin kararını bekleyelim.

#5 - 12.05.2021 02:38
Ceza alacak.