Konu: [09.05.2021 - Emily Cruz] | Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 68 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2021 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emily Cruz | @Suzeex31sj

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih: 09.05.2021, Saat: 17.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğini yaparken lagım yükseldi, şahıs benim ekranımda geri geri geldi veya geri spawn oldu bende ona çarpıp ters döndüm, daha sonra şahıs bana pm aracılığıyla "kayıt aldım" tarzı bir şey yazdı, ben neden dediğini anlamadım ve ne yapayım diye sordum, şahıs beni aşağılayıcı bir şekilde "sizin gibi yrbler yüzünden tamire para vermekten sıkıldım" gibi bir yazı yazdı, yaklaşımının yanlış olduğunu ve olayı şahısa sakince anlatmama ramen şahıs anlayış göstermedi ve agresif bir tutum sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lagımın çıkması benim sorunum fakat düzeltebileceğim bir şey değil  ne yazık ki, şahıstan bu konuda özür dilerim fakat bana yaptığı hakaretin karşılıksız kalmasını istemiyorum. Şahısın cezalandırılmasını arz ediyorum. İyi forumlar!

« Son Düzenleme: 09.05.2021 18:19 Ryzex »

#1 - 09.05.2021 19:48
Emily Cruz "Ortak Nezaket" bazında ceza alacak.