Selamlar, herkese kaliteli ve seviyeli forumlar.
Videonun editlenmemiş hali elimde olmadığı için detaylı bir savunma yapamıyorum, video elimde olsa daha sağlıklı bir savunma yapabilirdim.
Hood basma durumundan başlayalım, videoda da göründüğü gibi iki kere hoodunuza giriyoruz. İlki basmak sayılmaz, videoda 0.57 saniyesinde gördüğünüz gibi hood dışında sıkmaya başlıyoruz, sıktığımız kişiler hooda giderek sığınıyor. Zaten videoda birini düşürüyoruz göründüğü gibi, diğerini düşüremeyince hooddan çıkıyoruz. Baskın o sırada söz konusu bile değil. Daha sonrasında aynı kişiler tekrar araçlarına binip hoodlarından çıkıyorlar, video da göründüğü gibi düşen kişiyi tekrar vurmuyoruz, kaçan kişiyi düşürüp bırakıyoruz. Asıl hood basma olayı 1.50'de başlıyor, bizle eş zamanlı olarak Brystal üyeleride farklı araçlardan baskın atıyorlar. Biz drive-by atarak siyah burrito'yu kovalıyoruz, hood dışına çıkmıyoruz, ki çıksak bile bunu fark edemiyoruz, hoodunuz haritada görünmüyor. Sanırsam hoodunuz alındı, kesin bir şey söylemek istemiyorum fakat bir kaç gündür onaylı hood olarak mapta görünmüyorsunuz. Onaylı hoodunuzunda alındığını düşünerek böyle baskın atıyoruz. Hooda sadece bir kere giriyoruz, onda da siyah burrito'yu ve garajınızda ki bir adamı düşürüp bırakıyoruz.
Gelelim drive-by ihlaline, aslında pek savunucak bir şey yok bu konuda. Olay anında o heyecanla yaptığım bir hareket, araçtan inmeyip sıkmaya devam ediyorum sadece. Ki orada bana sıkan kimse yok, 2.03'de de görebilceğiniz gibi inen kişi bana sıkmıyor, bir üstünlük sağladığımı düşünmüyorum o konuda. Yine de yaptığım yanlış bir hareket, savunmuyorum. Bu konu hakkına ceza-i işlem yapılabilir.