Konu: 08/05/2021 DM - MULTIACCOUNT  (Okunma sayısı 436 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 05:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent_Corozzo @gayrimeşru  Dawid_Shaw @lonewolf97 Gervasio_Casilas  @LyonCros

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/05/2021 02:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın :

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha önce hiç karşılaşmadığım ve role dahi girmediğim birlik oyuncuları, ortada hiçbir durum yokken gelip bana ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13124165/samp_08_05_2021_02_42_44.png

Ek açıklamalar(varsa): Multiaccount'dan şüpheleniyorum, incelenmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 05:29 samedaozmen »

#1 - 08.05.2021 05:29
Ben öyle bir olaya dahil olmadım ne alaka? Silah bile sıkmadım karşı taraf relog attığında idler karışıp ben olarak gozukmus olabilirim. Silah alma loglarıma bakılabilir böyle bir olaya karışmadım karakterim bu zamana kadar eline AK47 almadı, id karışıklığıdan oluşan bi olay.

#2 - 08.05.2021 22:35
Biri relog attı, o anda bende oyuna girdiğim için idler aynı olup hasar loglarına yansımış olay bundan ibaret. Chatte vurduğuma dair hiç bir şey yok emote, söz cümle.

#3 - 09.05.2021 22:26
Ben böyle bir olaya hiç girmedim, seni tanımıyorum olayda duran kişileri de. Saate bakacak olursak da ben o saatlerde arkadaşlarımla birlikte takılıyordum seninle hiç karşılaşmadım. Bug vs olduysa bilemem seninle hiç karşılaşmadım daha önce. Dediğim gibi konu hakkında bir bilgim yok iyi roller.

#4 - 10.05.2021 00:45
Spoiler: GösterGizle
Ben böyle bir olaya hiç girmedim, seni tanımıyorum olayda duran kişileri de. Saate bakacak olursak da ben o saatlerde arkadaşlarımla birlikte takılıyordum seninle hiç karşılaşmadım. Bug vs olduysa bilemem seninle hiç karşılaşmadım daha önce. Dediğim gibi konu hakkında bir bilgim yok iyi roller.
Şikayetle alakam yok fakat belirtmek isterim, Gervasio karakterinin herhangi ateşli bir silahı yok. Sizi Desert Eagle model silahla vuran kişi oyundan çıkış yaptığı için hasarları Gervasio karakteri vermiş gibi gözükmüş, hasarlar buga girmiş.
« Son Düzenleme: 10.05.2021 12:47 Lhansent »

#5 - 10.05.2021 18:05
Karakterimin aynı şekilde silahı yok, o olay anında rol yapıyordum. İD karışıklığı olduğu için, hasar loglarına benim ismim yansımış.

#6 - 10.05.2021 18:30
Olayla alakası olmayıp yanıt yazan ikinci kişiyim, bunun için üzgünüm.
Neyse bende Buffalo Hood baskınında /hasarlar yazınca karakteri 0-5 seviye aralığında bir arkadaşın bana Desert Eagle marka silah ile hasar verdiğini gördüm. Bunu gördüğüm anda Multiaccount olduğunu düşünerek şikayet açtım. Benim vakama benzer bir vaka bu. Ya benim düşündüğüm Multiaccount ya da arkadaşların dediği gibi bir bug/karışıklık. Bug ise yapılacak bir şey yok ama karışıklık ise bize sıkan arkaşlar sıktıktan sonra /q atmışlar. Bu /q olayının benim vakamda olması pek muhtemel değil çünkü yere düştükten sonra bana sıkan arkadaşları yerde görmüştüm ama bu vakada bunu bilemem.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108927.0

#7 - 11.05.2021 05:04
Yöneticiyi bekleyebiliriz.

#8 - 11.05.2021 15:51
Hasarlar sistemindeki ufak bir bugdan kaynaklanmış. Savunmalar geçerli, K&A