Konu: Güvenli Bölge İhlali - Revenge Kill  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 05:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: NaQuian Hodges @Çaçakiri - Tecca Demons @chefkio - Kareem Haulden @realkarma 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/05/2021 04:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge İhlali ve Revenge Kill

Alıntı
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin bağlantılı olduğu faction ile kendi factionumuz arasında sorunlar oldu ve savaş başladı. Kişiler bizim Hood'umuza baskın attıktan sonra öldürdü, daha sonrasında 180 saniye geçtikten sonra bir daha ve bir daha, kişilerle rolüm tamamen bittiğinde çalışmaya giderken kişiler beni taradığını her halükarda RK olduğumu bildiği halde gelip Güvenli Bölge'de bir daha taradılar ki laf atmama rağmen veya izin almamalarına rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin cezasını çekmesini istiyorum, birden fazla yaptıkları için /b'den açıkçası biraz sövdüm ama işlerine gelmediği için "/b-" yazıp gittiler. Böyle bir durumda herkes nasıl olsa küfür ederdi eminim. Kişiler bizi tarıyor taradıktan sonra 2 dakika arka sokakta dolanıp tekrar gelip tarıyor. İnsanların rol zevkinin içine etmekten başka bir şey değildir, bu kişiler böyle ise Brystall'ın tamamı nasıldır acaba?! :-[
« Son Düzenleme: 08.05.2021 05:40 LightOfGod »

#1 - 08.05.2021 06:48
Merhaba burada ben sıkmıyorum, neden bana şikayet açtığınıda farkında değilim lütfen gereken kişilere şikayet aç. Hasarların ekran görüntüsünü istiyorum sıkmadım haksız yerede ceza yemek istemiyorum aynı zamanda /b'den sövdüğün yeride kesmişsin tebrik ederim.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 06:49 chefkio »

#2 - 08.05.2021 06:55
Selam, iyi ve seviyeli forumlar dilerim. Sıktığıma dair bir görüntü yok, o sırada "sadece" emote'um gözüküyor. Savunmamı (?), sen /hasarlar SS'i attıktan sonra yapacağım.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 07:00 Çaçakiri »

#3 - 08.05.2021 12:13
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin cezasını çekmesini istiyorum, birden fazla yaptıkları için /b'den açıkçası biraz sövdüm ama işlerine gelmediği için "/b-" yazıp gittiler. Böyle bir durumda herkes nasıl olsa küfür ederdi eminim. Kişiler bizi tarıyor taradıktan sonra 2 dakika arka sokakta dolanıp tekrar gelip tarıyor. İnsanların rol zevkinin içine etmekten başka bir şey değildir, bu kişiler böyle ise Brystall'ın tamamı nasıldır acaba?! :-[
Sen gerçek misin? "birden fazla yaptıkları için /b'den açıkçası biraz sövdüm ama işlerine gelmediği için "/b-" yazıp gittiler" Bu nasıl bir kafa? /b'den sövdüm ama karşılık vermeyip gittiler demek mi bu? "Böyle bir durumda herkes nasıl olsa küfür ederdi eminim. " Böyle bir kafa yok, /b komudu sen sinirlendiğinde oyuncuların ailesine söv diye konulmadı.

"İnsanların rol zevkinin içine etmekten başka bir şey değildir, bu kişiler böyle ise Brystall'ın tamamı nasıldır acaba?! :-["
Savaşta olduğu kişiyi gördüğünde vurmak çok absürt değil, seslide konuşup "Bu RK'lı, bu değil" sohbeti döndürmüyoruz çünkü. Bence bize sorduğun soruyu dönüp bir de kendine sor, "Ben böyle isem Buffalo'nun tamamı nasıldır acaba?! :-[" Öz eleştiri önemli dostum. Oyun oynadığını unutmamak da en az bunun kadar önemli, onu da aklından hiç çıkartmamanı tavsiye ederim. Birilerinin ailesine söverek yazık ettiğin kişiliğine değmez bu oyun.

Spoiler: GösterGizle

Şikayette etiketli değilim, dilerse forum susturması uygulayabilir şikayeti inceleyen yetkili.

#4 - 08.05.2021 12:29
Haklısın, ama birde benim açımdan düşünseniz. Hani gece zaten 3'e kadar gelen geçen taradı herkes yerdeyim, sıkıyor, kalkıyorum ki /do Emotelerım mevcut olduğu halde 2 dakika geçtikten sonra bir daha tarıyorlar ki sizde tarıyorsunuz onunda gerekli SS'leri arkadaşımda mevcut. Kendi açımda diyorum ki saat gecenin 4'ü chill kafası ile 2 meslek yapayım hiç param yok size hiç bir laf atmadan köşeden geçip gidiyorum, ve peşimden gelip güvenli bölgede tarıyorsunuz, ki hiç bir rol dönmeden bu durumda ne yapabilirsiniz? Yaptığınız rollerde emote'lara baktığınızı zannetmiyorum çünkü her 2 dakikada bir araç ile bölgeden uzaklaşmaya çalışırken aynı kişiler gelip bir daha, bir daha, bir daha ve bir daha sıkıyor. Ne yapmamı bekliyorsunuz? Oyun olabilir ama gecenin 4-5'inde chill takılacakken hiç bir role girmemişken gelip tarıyorsunuz.

#5 - 08.05.2021 12:39
Her iki tarafta suçlu, ancak kişilerin yaptığı rol olmasaydı(Güvenli Bölgedeki rol) onlarda yaşanmayacaktı. Ben cezamı çekerim hiç sıkıntı değil ama kişilerin de ceza almasında talepte bulunuyorum.

#6 - 08.05.2021 12:57
"Sen sıktın, o sıktı" tarzı iddiaların var ama kanıt göremiyorum. Bahsettiğin saatte oyunda değildim, ss varsa gönderebilirsin. Şikayette etiketli olan diğer kişilerin sıktığı /hasarlar ss'i de yok.

#7 - 08.05.2021 14:03
Şöyleki senin ile ilgili olay yok diğer kişilerinde sunucudan çıkmadan alsaydım emin ol ki atardım. Ama diyorsan Sabah 5'teki emoteler sunucuda duruyorsa hemen atayım ama maalesef durmuyor.

#8 - 08.05.2021 14:53
Şöyleki senin ile ilgili olay yok diğer kişilerinde sunucudan çıkmadan alsaydım emin ol ki atardım. Ama diyorsan Sabah 5'teki emoteler sunucuda duruyorsa hemen atayım ama maalesef durmuyor.
İşte tam olarak buna diyorum yetersiz kanıt diye. Durmayan şeyler kanıt niteliği taşımıyor ne yazık ki. Admin kararı bekleyebilirsiniz.

#9 - 08.05.2021 15:13
Hala kişilerin diyorsun, sana sıkmadım bile emote bile atmadım. Gereken kişilere şikayet aç. Hasarların ekran görüntüsünüde bulup atarsan iyi olur.  :)
« Son Düzenleme: 08.05.2021 15:19 chefkio »