Konu: [08.05.2021 - Jimmy Wilson] Camhunt Kötüye Kullanım + Mixing  (Okunma sayısı 624 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fam43

Olaya dahil olan şahit karakter adı: KASPAROV

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Camhunt Kötüye Kullanım + Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklanacak pek bir şeyi yok. Arkadaşlar ile çatışmaya giriyoruz ve düşüyorlar. Düştükten sonra bölgeye polisler geliyor ve arkadaş silahını kaptırmamak için PM üzerinden mix yapıyor. Üstelik kendi attığı ekran görüntülerinde de camhuntu kötüye kullandığını görebilirsiniz. Büyük bir ihtimal çatışmayı izlemek için kullanmış. Aktif çatışma esnasında camhunt ile düştüğünde sağa sola bakıyor. Etrafı gözetliyor, kendi çıkarları için kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüleri kendi açmış oldukları şikayetten alınmıştır.

« Son Düzenleme: 08.05.2021 03:22 bertukey »

#1 - 08.05.2021 03:39
Sslerde ki chatlogları daha temiz alabilmek için camhunta baş vurdum.Forum için ekran görüntülerinde daha iyi bir açı almak için camhuntu kullanıyorum.Mixing olayına kendi şikayetimde cevap verdim.Silahların alınması rolü önceden planlandığını yine burdan da geçiyorum mix yaptığıma dair bir kanıtınız varsa eğer bekliyorum.Olay orda silahımın çalınmasıyken buraya çarptırmanız yeterince saçma.

#2 - 08.05.2021 03:46
Aktif bir çatışma da böyle bir şey yapamazsın dostum. Bu direkt olarak üstünlük sağlıyor. Ekran görüntülerinde de her şey ortada ve uzatılacak bir tarafı yok. Savunmanı yaptıysan bekleyebiliriz, etrafı izlemek için camhunt kullandığın kendi attığın görüntülerde var. Mixing konusunda da PM'lere bakılırsa her şey net değil mi? Ortada hiçbir IC rol yok ve PM üzerinden "git, git." "salcan mı?" tarzı bir muhabbet dönüyor. Silah kaybetmekten bu kadar korkuyorsan çatışma rollerine girmeyebilirsin. İyi roller, görüntülerin açı alma ile bir alakası yok.

Eklemek istediğim bir şey daha var. Silahı ilk önce Keon Foster karakterine vermeye çalışıyor. Keon, Brystal birliğinin bir üyesi. Kasparov, Brystal ve Buffalo'da savaş içerisinde. PM attığın adam ile rolü daha önceden anlaştığınızı düşünmüyorum. Böyle bir rolün önceden planlanması da pek mantıklı gelmiyor, ekran görüntülerine bakıldığında doğaçlama olmuş gibi bir izlenim var. Kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 03:54 BatuhanC »

#3 - 08.05.2021 03:54
Aktif bir çatışma da böyle bir şey yapamazsın dostum. Bu direkt olarak üstünlük sağlıyor. Ekran görüntülerinde de her şey ortada ve uzatılacak bir tarafı yok. Savunmanı yaptıysan bekleyebiliriz, etrafı izlemek için camhunt kullandığın kendi attığın görüntülerde var. Mixing konusunda da PM'lere bakılırsa her şey net değil mi? Ortada hiçbir IC rol yok ve PM üzerinden "git, git." "salcan mı?" tarzı bir muhabbet dönüyor. Silah kaybetmekten bu kadar korkuyorsan çatışma rollerine girmeyebilirsin. İyi roller, görüntülerin açı alma ile bir alakası yok.

Git git demek yerine orda silahı verip kendimi çok daha önceden güvenceye alabilirdim.Fakat çatışma öncesinde yaptığımız role uyarak kendi arkadaşımın almasını bekledim.Açıyı forum sslerinde alıyorum burda kullanmamda ki sebep chatlogları daha temiz alabilmek.

#4 - 08.05.2021 03:55
Tamam. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

#5 - 08.05.2021 04:01

Git git demek yerine orda silahı verip kendimi çok daha önceden güvenceye alabilirdim.Fakat çatışma öncesinde yaptığımız role uyarak kendi arkadaşımın almasını bekledim.Açıyı forum sslerinde alıyorum burda kullanmamda ki sebep chatlogları daha temiz alabilmek.
Düz bir şekilde alsan zaten bir sorun olmaz temiz gözükür, amacın çatışmaya izlemek olduğu bariz ortada. Batuhan'ın dediği gibi, şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#6 - 08.05.2021 04:04

Düz bir şekilde alsan zaten bir sorun olmaz temiz gözükür, amacın çatışmaya izlemek olduğu bariz ortada. Batuhan'ın dediği gibi, şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Sslerde çok küçük bir açı değişimi var silahım çalındıktan sonra etrafıma baktım çünkü anlık olarak silah alınıp kaçılıyor.
Ne olup bittiğine baktım sslerde çatışma ile alakalı hiçbirşey yok.Yanıtlanmasını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 20:43 Fam43 »

#7 - 08.05.2021 23:24
Şikayet ile bir alakam yok ama şunu belirteyim ilk daha iyi SS almak için diyip sonra "silahım çalındığı için baktım" diyor kendisi ile çelişip yönetimi kandırmaya çalıştığı gayet belli oluyor.

2. Söylemim: İzinsiz Cam Hunt kullanma ban sebebidir zaten gün içerisinde banlanan insanlar olduğunu görüyoruz.Belki orada polis veya düşmanım beni kaçırmaya geliyormu diye bakıyorsun zaten kullanmak yasak ve ban sebebi iken senin bunu Bi savaşın içinde kullanmam üstünlün sağlar umarım adminler yanıtımı ceza verirken okur seviyeli forumlar.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 23:26 ElwenKleins »

#8 - 09.05.2021 01:49
Şikayet ile bir alakam yok ama şunu belirteyim ilk daha iyi SS almak için diyip sonra "silahım çalındığı için baktım" diyor kendisi ile çelişip yönetimi kandırmaya çalıştığı gayet belli oluyor.

2. Söylemim: İzinsiz Cam Hunt kullanma ban sebebidir zaten gün içerisinde banlanan insanlar olduğunu görüyoruz.Belki orada polis veya düşmanım beni kaçırmaya geliyormu diye bakıyorsun zaten kullanmak yasak ve ban sebebi iken senin bunu Bi savaşın içinde kullanmam üstünlün sağlar umarım adminler yanıtımı ceza verirken okur seviyeli forumlar.

Şahit olarak şunu söylemek istiyorum  ss alma nedeni zaten silah çalındığı için olabilir mi? O etrafa bakmasının kimseye zararı yok Zaten ne hikmetse Kasporov ile çatışan kişiler yere düşünce silahı çalınıyor. Bunları göz önünde bulundurun.
Ek olarak BatuhanC'nin kendisi zamanında CamHunt kullanımından 700 dakika yemiş. Kendinizden biri kullanınca jail fakat bizden biri kullanınca yasaklanma talep etmeniz biraz saçma.
« Son Düzenleme: 16.05.2021 02:13 WaxeL »

#9 - 15.05.2021 22:24
Sonuçlanmayı bekliyor.