Konu: Elias_Vega Drogmir_Montana Garcia_Guiza [8.05.2021]  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 08.05.2021 02:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elias_Vega @Deddoai  Drogmir_Montana @PatatesFx Garcia_Guiza @mertg1925

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chloe_Bennett Kai_Schiavone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video/SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İzin gerektiren roller, Fear-Rp ihlali, /b bölmek,

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile binco'da tanıştık, arkadaş ortamı arıyordum takılıyorduk, bir mekana gidip yemek yiyicektik, giriş ücreti fazla diye şahısları evime davet ettim, rol yapıp eğleniyorduk, bu gece evime misafir ettim, konu seks muhabbetine falan döndü, üç kişiler diye bir şey diyemedim, sohbeti devam ettirdim herhangi bir izinsiz rol yok, Elias karkateri izinsiz role girdi, ve rahatsız olduğumu söyledim böylece Kai karkaterine sms attım karkaterim korkmuştu doğal davrandık iki tarafda silah çekti ateş edilmedi, Garica karkateri ise /b böldü ve Kai karkaterinin shotgunu varken rahatca onu duvara yaslamaya cesaret bulup Fear-Rp ihlali yaptı, sonra Kai karakteri IC kardeşine mesaj attı, onlarda şahısları düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını istiyorum, amacım silahlı adama saldırmak değildi, diğer yanındaki silahsız adamlara saldırdım.

#1 - 08.05.2021 02:56
Şahitliğimi doğruluyorum, bana da izin vermediğim halde izinsiz rol yaptı. Ek bir şikayet oluşturmayacağım, kanıtı direkt aşağı bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 08.05.2021 13:00
Karakterimiz karakterlerinize bu muhabbetlere girdiği için bu şekilde davrandı admin rol sırasında geldi ve sizleri uyardı orada 3 erkek şekilde oradaydık sizde silah vardı okey ama bizim silahımız elindeyken Kai karakterinin önünde asılı duruyordu ve bende boyununda olduğu için o silahına davranmadan yanına yaklaıp bir anda duvara yaslıyorum sonrasında Lena karkateri arkadan bana vuruyor ve düşüyorum fear Rp yapmamızı gerektiren bir durum yok ki admin de bunu söyledi fear RP den anında 250 DK jail yiyen sizssiniz orada 3 kişiyiz sonradan 4 oluyoruz ben bir karaktere daha SMS atıyorum sizinle yemek yeme ve dediğin gibi  karakterlerin açtığı seks muhabbetleriyle ilerliyordu bir anda Kaİ karakteri içeri geldi silah boyununda olduğu için karakterim biraz daha rahat hareket ediyordu bizde de silah olduğu için rahat davrandık ve sizleri düşürdük bizim karakterlerimizin fear RP yapmasını gerektiren bir durum yok./B bölme konusuna gelince yanlışlıkla eski birliğimden kalan özel skini giydim yelekli dövmeli bir motorcu skini ollduğu için /b den sitem ettim diğer kıyafetim de silindi role yansıdığı için bu durum /f den ve /b den bincoya gideceğim yanlışlıkla özel skinimi giydim dedim rolün açısı bakımından kıyafetlerim bir anda motorcu skini olduğu için biraz rahatsız ve gıcık edici bir durumdu hatta sonrasında evden çıkarak tekrar çete kıyafetleri almaya gittim savunmam bu kadar kısacası fear Rp gerektiren bir durum yok /b konusunda anlık sinirlendim kıyafetim gidince bir anda motorcu skinine geçince /b için özür diliyorum iyi günler.  :vays: :nays:

#3 - 08.05.2021 13:21
Üstünde silahı olan birinin yakasına yapışamassın, hadi /b savunman yeterli olur ama izinsiz rollere girdin, onun savunmasını yapmalısın.

#4 - 08.05.2021 20:59
Bana gelen izinsiz rp konusunda bir açıklama yapmam gerekirse, ortamda doğan seks muhabbetleri ve Lena karakteri ile Elias karakterinin yakın bir şekilde dans etmesinden kaynaklı olarak yapılmış bir hareketti, sonrasında şahsa özelden mesaj atarak durumun rahatsız edip etmediğini sordum, cevap aldıktan sonra rolün gidişatını değiştirdim.

#5 - 08.05.2021 21:11
Öncelikle Drogmir karakterim ile yapılan suçlamalarda üstüme alınacak bir şey bulamadım ayrıca adıma yapılan şikayeti belirtmemiş bulunuyorsunuz. Tek şikayeti  Fear Rp olarak değerlendirdim ve savunmasını yapacağım. Videonuzda da gözüktüğü gibi Kai karakteri silahını çekmeden Drogmir karakteri ile silah çekiyorum, size karşı 3 kişiye 3 kişi olarak silah üstünlüğünü sağlıyoruz, Fear RP yapmamızı gerektiren hiçbir durum kalmamış oluyor, yanımdaki arkadaşlarım da benim elimdeki silaha güvenerek size karşı üstün şekilde rolü sürdürüyorlar.

#6 - 09.05.2021 19:29
Elias Vega ve Garcia Guiza "İzin Gerektiren Rol" ihlali yaptıkları için ceza alacak.

Şikayet açan tarafta ise Lena Schiavone karakteri Fear RP ihlali yüzünden ceza alacak.

NC atanların yeni karakterleri cezalandırılacak.