Konu: Silah Hırsızlığı / Sasha Ursula  (Okunma sayısı 771 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 02:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sasha_Ursula / @egecopro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Varg_Vikernes / @juthrbog

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/05/2021   -   01:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmada vurulduktan sonra Varg Vikernes isimli kişi yanıma yaklaşarak eğildi ve emote ile silahımı aldı, buraya kadar her şey normal. Fakat /silahbirak yazdığımda, Sasha Ursula "Sanchez" model motorla yanımızda durup, emote vermeden anında /silahtut yazarak silahımı aldı ve bölgeden uzaklaştı. PM yoluyla bunun doğru bir şey olmadığını belirtmeme rağmen kabullenmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM konuşmalarında Sahsa'nın bunu inkâr etmediği görülüyor.

#1 - 08.05.2021 19:45
Orada bir rol döndüğünü sanmıyorum, yaralıya düştün discord üzerinden arkadaşını çağırdın ve silahını kurtarmaya çalıştın benim düşüncem bu yönde. Yani kendi kural ihlalini görmezden gelip bana suç atıyorsun, motorum ile yanında bekliyordum yolun ortasında düşmüştün arkadaşını çağırıp silahını bırakacağını bildiğim için başından ayrılmadım, arkadaşına silahı bırakırkende aldım. Silah şuan şehir dışında bir yerde gömülü. Eğer admin silahın iadesini isterse gidip alır veririm silahını.

#2 - 08.05.2021 19:46
evet bu çalan kişi benim silahımıda çaldı dünkü olayda büyük bir ihtimal ile tp atiyo

Dostum tp atmadığımı biliyorsun motor ile seninde yanına kadar geldim, sendede aynı şekilde bir çok kural ihlali vardı. Senin silahında şehir dışında gömülü admin kararına göre geri verebilirim

#3 - 08.05.2021 20:00
Orada bir rol döndüğünü sanmıyorum, yaralıya düştün discord üzerinden arkadaşını çağırdın ve silahını kurtarmaya çalıştın benim düşüncem bu yönde. Yani kendi kural ihlalini görmezden gelip bana suç atıyorsun, motorum ile yanında bekliyordum yolun ortasında düşmüştün arkadaşını çağırıp silahını bırakacağını bildiğim için başından ayrılmadım, arkadaşına silahı bırakırkende aldım. Silah şuan şehir dışında bir yerde gömülü. Eğer admin silahın iadesini isterse gidip alır veririm silahını.

Benim kural ihlali yaptığımı düşünerek bana karşı kural ihlali yapamazsın. Benim discord üzerinden arkadaşımı çağırıp silahımı alması gerektiğini söylediğimi yazmışsın. Birincisi bunun için hiçbir kanıtın yok, ikincisi ise olsa bile başka birinin silahını rol dışıyla alamazsın (kaldı ki emote bile vermedin, PM üzerinden de eğilerek aldığını belirttin. Ee, madem eğilerek aldın bunun emoteu nerede?). Her ikimiz de senin orada sadece silah toplamak için gezdiğini biliyoruz, fakat buraya, aynı senin bana yaptığın gibi konuyla alakasız cümleler kurmayacağım. Burası iftira ve karşındaki oyuncunun kural ihlali yaptığını düşünme yeri değil. Yaptığın bir ihlal, bunu PM'den zaten kabul etmenin yanı sıra, bu yazdığında da kabul etmişsin.

#4 - 09.05.2021 00:43
Banlandı, şikayet sonuç gösterecek mi?

#5 - 09.05.2021 20:59
Hile ile çalınan silahlar Fazzini birliğinden üyelere verildiği için ve Fazzini üyeleriyle ortak IP tespit edildiği için, Fazzini'den üç üye yasaklandı ve birlik inceleme altında alındı. @dixsept

Silah iadeleri için oyundan rapor atın.

@Ghajua