Arkadaşın izni ile konuya dahil oluyorum zamanında çok ticket baktığım için biraz araştırma yapacağım, birliğimin üyesi olduğu için "Birlik Lekelenmesi" durumu olmaması için konuya açıklık getireceğim.
Şikayeti biraz inceledim. Hgrost adlı arkadaşımızın silahı alma gibi yaptığı bir şey tamamen haksız olduğu belli, ama arkadaşın yasak olduğunu tam kavrayamamasından ötürüdü böyle bir durum gerçekleşmiş.
Silah kurtarma önceden planlandı ve olay yerinde arkadaşlarım bekliyordu.
1 -Buna dair bir kanıtınız var ise buraya sunmanızı rica ediyorum, önceden planlanan bir ss mevcut değil ise "OOC" olarak bir planlama yaptığınız ap açık ortada gözükür.
2- Emotesiz bir şekilde silah atmanın yasak olduğunu geçtim ve asıl ciddi yasağın yerdeyken silahını yere atıp arkadaşının alması gerçekten üzücü bir durum.
Bu silahları önceden yerden almak tamamen planlıdır birbirleriyle anlaşıp silahları topluyorlar
3- Öncelik olarak öyle bir durum hakkında bir kanıtın varsa yine aynı şekilde sunabilirsin tabiki yine kanıtın olmadığı için ikinci defa iftira yapmış bulunuyorsun.
4- PM Üzerinden OOC Anlaştığınız'da belli oluyor, diğer arkadaş sana salcanmı fırıncı diyor "Silahı salmak". Arkadaşta Git git yazmak yerine /s üzerinden belirtseydin harbi realistik olabilirdi.
(Tahimini Discord üzerinden konuşmayı canlandırmak istedim)
+ Lan düştüm çabuk gel şuradayım
- Dur lan geliyorum
+ Attım silahı al çabuk al
- Lan başka birisi aldı
+ Hayda git git.
Not: Oyunda bir çoğu kişinin silahı kaçırılıyor zamanında bizimde silahımız kaçırıldı şikayet sonucunda şikayet durumunda kabul edilmedi. Kişi size zaten silahı aldığı için yönetime "Eğer isterseniz silahı geri verebilirim" cümlesini kullanıyor. Bunu anlayışla karşılamayıp OOC üzerinden öfkelendiğinizde mesajlarda belli oluyor. "İşi uzatmak yerinde ortada buluşulp anlaşılması en mantıklısı olucağını düşünüyorum yinede sizin kararınız".