Konu: [07.05.2021] Vito_Tedeschi | EMOTE İHLALLERİ  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2021 14:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Tedeschi - @Wait

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.05.2021 - 14:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile bir rolümüz bulundu, rolde sinirini test etmek için biraz agresif role giriş yaptım, kişi sanırsam IC sinirini OOC'ye de yansıtmış, bunu görebiliyoruz. Verdiği emoteda aşağılayıcı bir cümle geçiyor ve bu mâlum yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.05.2021 15:03
Yani yanınıza oturdum diye çok gereksiz bir şekilde agresif role giriş yaptın. Yukarıda test amaçlı demişsin ama kusura bakma kardeşim, yemezler.
Senin yanına bile değil, arkadaşımın yanına oturdum diye sen agresif role giriş yaparak gereksiz bir rol ortaya sundun.

#2 - 07.05.2021 17:10
Yani yanınıza oturdum diye çok gereksiz bir şekilde agresif role giriş yaptın. Yukarıda test amaçlı demişsin ama kusura bakma kardeşim, yemezler.
Senin yanına bile değil, arkadaşımın yanına oturdum diye sen agresif role giriş yaparak gereksiz bir rol ortaya sundun.

https://www.resmin.net/image/0LQKA
https://www.resmin.net/image/0Ljk2
https://www.resmin.net/image/0LWIL

İleti atma hakkı benim yaptığım rolü anlatmak değil, senin yaptığın saçma ihlalin savunmasını anlatmak için verildi. Rolüme laf atmak yerine şikayet açabilirsin. Sanırım savunman yok, olamaz zaten.

Yetkili kararı

#3 - 07.05.2021 17:37
Bu arada, şunu da demeden geçmeyeyim. Attığın SS'de sanki sadece seni kanala ittirip sonrasında ise bıraktığımı göstermişsin. Gerçekten güzel kandırmaya çalışıyorsun, "yemezler"(?)
Aşağıya kişiyi IC rolden dolayı yanına gidip yerden kaldırdığımı ve IC özür dilediğime dair görüntüler bırakıyorum.

#4 - 07.05.2021 20:34
Bu arada, şunu da demeden geçmeyeyim. Attığın SS'de sanki sadece seni kanala ittirip sonrasında ise bıraktığımı göstermişsin. Gerçekten güzel kandırmaya çalışıyorsun, "yemezler"(?)
Aşağıya kişiyi IC rolden dolayı yanına gidip yerden kaldırdığımı ve IC özür dilediğime dair görüntüler bırakıyorum.

Okumadan yazman da ayrı bir ironi.
Bir de tüm samimiyetimle söylüyorum, emotemde zenci kurusu olarak belirtmenin bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.
*kurusu* kelimesinden kastım yaşlanmış bir zenci olduğunu belirtmek.
Misal, kız kurusu v.s.. Bundan yola çıkarak zenci kurusu ile bir cümle kurdum. Yaşlanmış zenci manasında söyledim.
Yetkilileri bekleyelim bakalım
« Son Düzenleme: 09.05.2021 12:16 Wait »

#5 - 11.05.2021 16:38
Emotelerinizi düz ve karakterinizin mimikleriyle gösterebileceği şekilde verin. Tekrarlamayın.