Komik sadece. Arkadaş ortada ihlal yokken , en azından benimle ilgili, gelip bana "şikayetini açıyorum qanqa xD" tarzı dalga geçer gibi mesaj atarak , "Yaşın kaç kardeş diyorsun xD" yaparak ortak nezaketi ihlal etmiyor , ilk kendisi pm atmasına rağmen bu lafları böyle sıralayıp sıralayıp sonra da "pm-" diyerekt "ben istediğimi söyler söyler istediğimde pm- derim sonra da sen 1 kelime bile yazamazsın" tavrı ile yaklaşıyor ortak nezaketi ihlal etmiyor , ben ediyor-um-? . Bu tip saçma sapan olayların ardı arkası kesilmediği için 4 aydır yoktum oyunda , tüm oyun amacı şikayet açmak olan , üstelik kendileri hatalı iken, insanlar oynamaya devam ediyor hala anlaşılan.
Farkındaysan rolü bölmedim ve role devam ettim, rol bitince şikayet açacağımı belirttim qanqa xD tarzı şeyler yazdıysam lütfen kanıtını atarsın. ''yaşın kaç kardeş xd'' diye birşeyde yazmadım tamamen iftira atıyorsun şuan, tüm amacım şikayet olan oyuncular demişsin bu sanırım 1-2 ay içinde ki ilk şikayetim ki bu birşeyi değiştirmez. Ortada yapılan bir troll ve ihlal ver onun için şikayet açtım, yaptığınız rol kendi birliğinizin hoodu bile değil gereksiz agresif yapıp durduk yere emotesiz saldırdınız, yetkili kararı bekleyelim.
Öncelikle dikkatli okumayı öğren , "yaşın kaç kardeş xd" dedin demedim "yaşın kaç kardeş diyorsun xD" dedin dedim , okumadan "Aha adam bir şey yazmış abiğ hemen cevap yazam mat edem oh diyem sonra keyif çatam ceza bekleyem" tavrıyla anca egonu tatmin etmeye çalışırsın başka da hiç bir yere varamazsın.
Son yazdığın attığın sste belli oluyor "yaşın kaçta kardeş diyorsun xD" , İlk pmnin olduğu kısmı da atmamışsın ben atayım.

Gelmiş burda "Şikayet açıyorum haberiniz olsun" gibi kibarlıkta pm atmış da ben terslemişim gibi hava yaratmaya çalışman da artık hangi psikolojik süreçlerin sonu bilmiyorum.
Son olarak şunu söyleyeyim , orası Idlewood , yürüyen bir grup goruyorsun pervasızca agresif yapıyorsun, yapamazsın, yaparsan illegal rolü kabul etmiş sayılırsın (ki ben emote vermeden sana bir fiske bile vurmadı ki attığın sste de vurmuyorum), ona rağmen Idlewoodda yürüyen 6 7 kişinin olduğu gruba "SİNİRİNİZİ SİKERİM" demek en başta "FEAR RP İhlali"dir. Sana okuman için Forum/Kurallar yazdım ama sen "Ağbi şikayet açacam hepsi ceza alsın beni nasıl döverler" kafasında olduğun için buraya koştun.
Daha da bir şey yazmaya gerek yok , tek tavsiyem azıcık olgun olun şu oyunu oynarken yemin ederim böyle çekilmez bu oyun.