Konu: Birden Fazla Kişi (NON-RP, CJ, Troll, Ortak Nezaket ve birçok ihlal.)  (Okunma sayısı 221 defa)

#0 - 07.05.2021 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kerry Walker @yankimert  Nate Lauren @Azovski  Scarlett Ruby @ustaeren12  Dmitri Ivanov @Dmitri  Caine Wrigt @Skywint

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.05.2021 / 00:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde görüldüğü gibi normal şeridimde seyrediyorum yavaşça arkadaşlar önüme çıktı korna bastım çekilmeleri için çekilmeyip küfür etmeye başladılar, Scarlett Ruby adlı şahıs çekilmiyorum tarzından konuştu. Tamamen non-rp olarak başlayan bu olay devamında küfürler savurmaya başladılar, oysa ki sadece yoldan çekilmelerini istemiştim çünkü sürseydim onlara çarpabilirdim bir nevi rollerini baltalamış olacaktım. Nate Lauren adlı şahıs kapımı tekmelemeye başladı. Daha sonra sinirliyiz gibisinden birşeyler söylediler yolun ortasında durmaya devam ettiler bende arabama güvenerek küfür edip kaçacaktım lakin Kerry Walker adlı şahıs ne emote verek ne dene çekerek beni direk araçtan CJ yaparak atması ve emotesiz saldırmasıyla kendimi olayın içinde buldum.  Diğer şahıslarda emote vermeyerek bana saldırdı.  Nate Lauren adlı şahıs arabama emote vermeyerek veya dene çekmeyerek yine direkt bindi ve binmesiyle kalmayıp aracı duvara sertçe NON-RP bir şekilde vurdu (Nasıl bu kadar sertçe aracı bozmak için çarpıp da hasar almıyor anlamadım.) Aracı bozduktan sonra tekrar aracı getirip attılar, daha sonra beni yere düşürdükten sonra Caine Wright adlı arkadaş gelip elimdeki birayı ne dene çekerek ne do dan sorarak direk gelip aldı. Üstüne şişe elimde gibisinden emote de veriyor. :D Bunu geçtim olay yerinde yoktu pizzacıdan çıktı yerde yattığımı gördü ilk başta bunuda taramışlar deyip güldü daha sonra sanırım /hasarlar çekip aa bunu dövmüşler pardon gibisinden cümle kurdu bu da mg ye giriyor. En son olarak Dmitri Ivanov adlı arkadaşımız pmden bana Kardeşim gibisinden üst perdeden konuşuyor iki kere PM- atmama rağmen hala pm atmaya devam ediyor Bak işine gibisinden cümleler kuruyor. Arkadaşlardan şikayetçiyim, gece gece rolümü baltaladılar. Üstelik arkadaşların bir kaçı sivil, sivil birileri illegal rollere karışabiliyor mu bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Olayın başlangıcı, korna basıyorum basma deyip küfür ediyorlar : https://www.hizliresim.com/7zl7tt
(Chatloga bakarsanız arkadaş aracı tekmeledikten sonra küfür ediyorum) Nate Lauren adlı arkadaşın durduk yere aracımı tekmelemesi: https://www.hizliresim.com/8yu1ey
Kerry Walker adlı arkadaşın CJ yaparak beni araçtan atması: https://www.hizliresim.com/dopowd
Tüm şahısların emotesiz bir şekilde beni dövmeleri: https://www.hizliresim.com/2apdsr
Caine Wright adlı şahısın /dene çekmeden veya bana rol şansı vermeden üstünlük kurup şişeyi alması: https://www.hizliresim.com/qnetdt
Dmitri Ivanov adlı arkadaşın ortak nezaket ihlali: https://www.hizliresim.com/mwoukh
PM- veriyorum hala tersleyerek bak işine gibisinden pmler atıyor: https://www.hizliresim.com/5lpsvm

Ek açıklamalar(varsa): Gerek cezayı almalarını talep ediyorum. Levelleri gayet yüksek.

« Son Düzenleme: 07.05.2021 03:11 Ey3s »

#1 - 07.05.2021 00:53
Kendisi bilerek korna çalıyor ve araç ile ezmeye çalışıyor, bizde herhangi birşeye karşı araçtan indiyoruz. Tam konuşacakken saldırıyor. Olayı böyle anlatman yanlış oldu dostum.

#2 - 07.05.2021 02:15
Öncelikle selamlar ve iyi geceler herkese.
 Bu şikayete beni neden etiketledin anlamadım, ss'lerde ben olabilirim ama bir ihlalim yok yani bana göre yok yanlışıkla yaptığım bişey varsa söyleyin ben göremedim. CJ ben atmıyorum PM rahatsızlığı yapmıyorum durduk yere araçta tekmelemiyorum anlamadım yani. orda kornaya basılı tutuyosun  bende basma diyorum kondan sonra küfür etmesen zaten bişey yapmayız sadece sana basma diyorum ve küfürler ediyosun.

Burdaki ss'de de gözüktüğü gibi bir ihlal yok şahitliğe yazsan anlarım yaparım da, orda arkadaşın CJ atmasına bende şaşırdım ve PM den random fln attım. Bu şikayette sadece orda olduğum için etiketlendiğimi düşünüyorum eğer ihlal yaptıysam beni aydınlatın lütfen savunmam bu kadardı.
Herkese iyi geceler.  :uzi:

#3 - 07.05.2021 08:22
Komik sadece. Arkadaş ortada ihlal yokken , en azından benimle ilgili, gelip bana "şikayetini açıyorum qanqa xD" tarzı dalga geçer gibi mesaj atarak , "Yaşın kaç kardeş diyorsun xD"  yaparak ortak nezaketi ihlal etmiyor , ilk kendisi pm atmasına rağmen bu lafları böyle sıralayıp sıralayıp sonra da "pm-" diyerekt "ben istediğimi söyler söyler istediğimde pm- derim sonra da sen 1 kelime bile yazamazsın" tavrı ile yaklaşıyor ortak nezaketi ihlal etmiyor , ben ediyor-um-? . Bu tip saçma sapan olayların ardı arkası kesilmediği için 4 aydır yoktum oyunda , tüm oyun amacı şikayet açmak olan , üstelik kendileri hatalı iken, insanlar oynamaya devam ediyor hala anlaşılan.

#4 - 07.05.2021 13:36
Komik sadece. Arkadaş ortada ihlal yokken , en azından benimle ilgili, gelip bana "şikayetini açıyorum qanqa xD" tarzı dalga geçer gibi mesaj atarak , "Yaşın kaç kardeş diyorsun xD"  yaparak ortak nezaketi ihlal etmiyor , ilk kendisi pm atmasına rağmen bu lafları böyle sıralayıp sıralayıp sonra da "pm-" diyerekt "ben istediğimi söyler söyler istediğimde pm- derim sonra da sen 1 kelime bile yazamazsın" tavrı ile yaklaşıyor ortak nezaketi ihlal etmiyor , ben ediyor-um-? . Bu tip saçma sapan olayların ardı arkası kesilmediği için 4 aydır yoktum oyunda , tüm oyun amacı şikayet açmak olan , üstelik kendileri hatalı iken, insanlar oynamaya devam ediyor hala anlaşılan.

Farkındaysan rolü bölmedim ve role devam ettim, rol bitince şikayet açacağımı belirttim qanqa xD tarzı şeyler yazdıysam lütfen kanıtını atarsın. ''yaşın kaç kardeş xd'' diye birşeyde yazmadım tamamen iftira atıyorsun şuan, tüm amacım şikayet olan oyuncular demişsin bu sanırım 1-2 ay içinde ki ilk şikayetim ki bu birşeyi değiştirmez. Ortada yapılan bir troll ve ihlal ver onun için şikayet açtım, yaptığınız rol kendi birliğinizin hoodu bile değil gereksiz agresif yapıp durduk yere emotesiz saldırdınız, yetkili kararı bekleyelim.

#5 - 07.05.2021 13:50

Farkındaysan rolü bölmedim ve role devam ettim, rol bitince şikayet açacağımı belirttim qanqa xD tarzı şeyler yazdıysam lütfen kanıtını atarsın. ''yaşın kaç kardeş xd'' diye birşeyde yazmadım tamamen iftira atıyorsun şuan, tüm amacım şikayet olan oyuncular demişsin bu sanırım 1-2 ay içinde ki ilk şikayetim ki bu birşeyi değiştirmez. Ortada yapılan bir troll ve ihlal ver onun için şikayet açtım, yaptığınız rol kendi birliğinizin hoodu bile değil gereksiz agresif yapıp durduk yere emotesiz saldırdınız, yetkili kararı bekleyelim.

Öncelikle dikkatli okumayı öğren , "yaşın kaç kardeş xd" dedin demedim "yaşın kaç kardeş diyorsun xD" dedin dedim , okumadan "Aha adam bir şey yazmış abiğ hemen cevap yazam mat edem oh diyem sonra keyif çatam ceza bekleyem" tavrıyla anca egonu tatmin etmeye çalışırsın başka da hiç bir yere varamazsın.

Son yazdığın attığın sste belli oluyor "yaşın kaçta kardeş diyorsun xD" , İlk pmnin olduğu kısmı da atmamışsın ben atayım.

Gelmiş burda "Şikayet açıyorum haberiniz olsun" gibi kibarlıkta pm atmış da ben terslemişim gibi hava yaratmaya çalışman da artık hangi psikolojik süreçlerin sonu bilmiyorum.

Son olarak şunu söyleyeyim , orası Idlewood , yürüyen bir grup goruyorsun pervasızca agresif yapıyorsun, yapamazsın, yaparsan illegal rolü kabul etmiş sayılırsın (ki ben emote vermeden sana bir fiske bile vurmadı ki attığın sste de vurmuyorum), ona rağmen Idlewoodda yürüyen 6 7 kişinin olduğu gruba "SİNİRİNİZİ SİKERİM" demek en başta "FEAR RP İhlali"dir. Sana okuman için Forum/Kurallar yazdım ama sen "Ağbi şikayet açacam hepsi ceza alsın beni nasıl döverler" kafasında olduğun için buraya koştun.

Daha da bir şey yazmaya gerek yok , tek tavsiyem azıcık olgun olun şu oyunu oynarken yemin ederim böyle çekilmez bu oyun.
« Son Düzenleme: 07.05.2021 13:52 Dmitri »

#6 - 07.05.2021 14:37

Öncelikle dikkatli okumayı öğren , "yaşın kaç kardeş xd" dedin demedim "yaşın kaç kardeş diyorsun xD" dedin dedim , okumadan "Aha adam bir şey yazmış abiğ hemen cevap yazam mat edem oh diyem sonra keyif çatam ceza bekleyem" tavrıyla anca egonu tatmin etmeye çalışırsın başka da hiç bir yere varamazsın.

Son yazdığın attığın sste belli oluyor "yaşın kaçta kardeş diyorsun xD" , İlk pmnin olduğu kısmı da atmamışsın ben atayım.

Gelmiş burda "Şikayet açıyorum haberiniz olsun" gibi kibarlıkta pm atmış da ben terslemişim gibi hava yaratmaya çalışman da artık hangi psikolojik süreçlerin sonu bilmiyorum.

Son olarak şunu söyleyeyim , orası Idlewood , yürüyen bir grup goruyorsun pervasızca agresif yapıyorsun, yapamazsın, yaparsan illegal rolü kabul etmiş sayılırsın (ki ben emote vermeden sana bir fiske bile vurmadı ki attığın sste de vurmuyorum), ona rağmen Idlewoodda yürüyen 6 7 kişinin olduğu gruba "SİNİRİNİZİ SİKERİM" demek en başta "FEAR RP İhlali"dir. Sana okuman için Forum/Kurallar yazdım ama sen "Ağbi şikayet açacam hepsi ceza alsın beni nasıl döverler" kafasında olduğun için buraya koştun.

Daha da bir şey yazmaya gerek yok , tek tavsiyem azıcık olgun olun şu oyunu oynarken yemin ederim böyle çekilmez bu oyun.

Agresif yapmıyorum, şikayette de orayıda kalınla yazdım chatloga bakmaları için. Siz benim aracımı tekmeleme emotesi verip tekmeledikten sonra ben o küfürü ediyorum ve aracıma güveniyorum, tam araçla kaçacakken Kerry Walker CJ yaparak beni araçtan atıyor. Attığım PM'de de düzgünce şikayet açıyorum demişim zaten gözüküyor. Idlewood demişsin, Idlewood'da takılan zencilerin IC olarak yakın arkadaşım, o yüzden onların bana böyle birşey yapacağını sanmıyorum ve Idlewood ne alaka?

#7 - 07.05.2021 16:57
Şahıs saçma sapan rol yapmıştır, eğer orara kzanan o olsaydı şikayet açacağını düşünmüyorum.Sadece şikayet açmak için açmış.

#8 - 07.05.2021 21:13
Bu şikayette ben niye varım anlamış değilim,bu olay yaşanırken ben pizzacının içindeydim,siz yerde baygın yattığınız için fırsatan ziyade elinizde'ki şişeye kondum bunun için /dene yazmama bence gerek yok çünkü baygınsınız bana karşı koyamazsınız.

#9 - 17.05.2021 15:23
Merhabalar,
hatalı olan oyuncu daha önce yasaklanmış, diğer oyuncuların ise size hasar verdiğinin kanıtı yok, bu durumlar için /hasarlar kullanabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.