Konu: Luis Miller [6.5.2021]  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2021 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis Miller @JollyJoker6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER
Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @JollyJoker6  taksiye bindi, gitmesi gereken yere götürdüm. Yol üzerinde giderken para çekeceğini söyledi, vardığımızda da kendi aracıyla gideceğini ve benim onu takip etmemi istedi. Takip etmeye başladığımda da atmleri geçip aşırı hızlandı ve gözden kayboldu. Özel mesaj üzerinden bir defa sordum ve cevap vermedi. Konu para değil, taksicilik mesleğini uzun zamandır yapıyorum. Bu arkadaş gibi rezil çocuklar can sıkıyor, en azından tekrar yapmaması gerektiğini anlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Taksiciyi de dolandırmazsın..

#1 - 06.05.2021 19:23
Merhabalar,
Alıntı
Bu arkadaş gibi rezil çocuklar can sıkıyor, en azından tekrar yapmaması gerektiğini anlar.
bu cümledeki üslubunuz hiç hoş değil, öncelikle bu konuda sizi uyardığımı bilmenizi isterim. İkinci olarak şikayette bulunan kanıtlar yetersiz. Bu yüzden şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.