Konu: 5.05.2021 Antonio Andrew  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2021 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Andrew @matrakcinasuh

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victor Perez @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere GYM içerisinde saldırdı bana ve düşürdü, tamamen sebepsiz napıyorsun diye sorduğumda /b- falan yazdı. Kişi amaçsızca saldırdı, emote yok bir şey yok, aramızda bir rol bile geçmedi kişi ile tamamen DM.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılması iyi olur, umarım birdaha yapmaz. Hasarlar kısmında gözüken diğer kişiler ile aramda bir sorun yok, ihlali yapan kişi Antonio Andrew

« Son Düzenleme: 05.05.2021 22:28 scox »

#1 - 05.05.2021 22:32
Öncelikle iyi forumlar,şikayet hakkındaki savunmam şudur;
 Kişi ringin içine dalıp emotesiz bir şekilde arkadaşıma saldırdı - Alessandro Colombo IC dostumdur- . Emotesiz vurarak brawl rolünü başlattı. Kişiyi kovaladım ve yere düşürdüm. Karşı taraftan hasar aldıktan sonra emote vermeye gerek duymadım.  Olay hakkındaki şahitlerim : @noscrubs @HangoveR

#2 - 05.05.2021 22:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.05.2021 22:34
Öncelikle iyi forumlar,şikayet hakkındaki savunmam şudur;
 Kişi ringin içine dalıp emotesiz bir şekilde arkadaşıma saldırdı - Alessandro Colombo IC dostumdur- . Emotesiz vurarak brawl rolünü başlattı. Kişiyi kovaladım ve yere düşürdüm. Karşı taraftan hasar aldıktan sonra emote vermeye gerek duymadım.  Olay hakkındaki şahitlerim : @noscrubs @HangoveR
@noscrubs İsimli arkadaşı bende tanıyorum yanlışlıkla mc attım arkadaşa ve ringden cıktım, bir kere vurdum ve yanlıslıkla sonra cıktım gittim zaten sen arkamdan kovalayarak beni koşu bandının oraya sıkıştırdın ve vurmaya başladın durduk yere, emote yok bir şey yok.

#4 - 05.05.2021 22:40
Olayı canlı gördüm arkadaş hiçbir rol hiçbir emote vermeden arkadaşa saldırdı ve onu düşürdü.

#5 - 05.05.2021 22:43
Gelip vurduktan sonra IC olarak hiçbir şey demeyip kaçmaya başlarsan ben orda senin yanlışlıkla vurduğunu anlayamam. Bunu IC yolla yanlışlıkla olduğunu belirtmen gerekirdi. Vurduktan sonra direk kaçtın ve seni kovalamaya başladım,durmayınca vurdum ve bayılttım. İlk vuran sen olduğundan emote vermeye gerek duymadım.
 Ayrıca hasarlarına baktığın zaman sana sadece ben vurmadım. Orada duran herkes tarafından hasar almışsın. Kasıtlı olarak gelip vurmadım sana.
« Son Düzenleme: 05.05.2021 22:49 matrakcinasuh »

#6 - 06.05.2021 01:18
Dostum gözümle gördüm adama bir saat boyunca vurdun durduğu yerde senin vurmaların sonucunda düştü.

#7 - 08.05.2021 18:58
Kanıtlar incelendi. Varsayımlar üzerinden işlem yapmıyoruz maalesef. Savunmada yeterli kanıt sunulmamış, ceza alacak.