Konu: James Cook [5.5.2021]  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 05.05.2021 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Cook @swarthy333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: James Cook karakteri arayıp taksi çağırdı, bulunduğu noktadan kendisini alıp en kısa yoldan mesleklerin bulunduğu noktaya götürdüm. Ekran görüntülerinde de açıkça görüldüğü gibi ücreti sorduğunda 160 dolar olduğunu söyledim. Direkt olarak küfürle karşılık verip ipin ucunu kaçırdı, parayı verip ağzına geleni saydı. Ben de verdiği parayı geri verip onu banka bölgesine götürüp orada bıraktım, ettiği küfürlere karşılık. Taksi süratle ilerlerken araçtan emote vs belirtmeden atlayıp özel mesajdan yazmaya başladı. Sinir bozucu şekilde "SLDKJGDASLGADHSLJ" random atmaya başladı. Kayıtta olduğunu söylüyor, video kaydını savunma olarak eklemesini istiyorum. Savunulacak pek bir yanı yok ama, gülerek şikayet açmamı bekliyorlar(mış). Gülerek savunma yapsınlar, artık kaç kişiler ise.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1 senedir sunucuda bulunuyorum, açtığım şikayet sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez. Taksi rolünde her an böyle roller yaşanıyor ama bu arkadaşın yaptığı aşırı irite etti. Şikayet etmemek imkansız hale geldi.

#1 - 05.05.2021 18:17
Agresif rolu oynuyorum takside. Paranı verdim indirmeme gibi bir şansın yok taksilicik yapıyorsun rol icabı küfür ettim diye sinirlenip beni kaçıran adam. Şikayet açmış gülünç. Ayrıyetten paramı verip beni uzaklara götürüyor. Garip. Üstüne üstlük 'Avel' Gibi bir kelime kullanarak şahsıma hakarette bulunuyor. Gereken yapılsın lütfen.

#2 - 05.05.2021 18:23
Agresif rolu oynuyorum takside. Paranı verdim indirmeme gibi bir şansın yok taksilicik yapıyorsun rol icabı küfür ettim diye sinirlenip beni kaçıran adam. Şikayet açmış gülünç. Ayrıyetten paramı verip beni uzaklara götürüyor. Garip. Üstüne üstlük 'Avel' Gibi bir kelime kullanarak şahsıma hakarette bulunuyor. Gereken yapılsın lütfen.
Ankara'ya telgraf çekmenin tam vakti. Agresif rolü oynuyordum ne? Normal şartlarda bana böyle küfür ettiğin için seni silahla vurabilirim, kemiklerini kırabilirim mantıklı düşününce. Legal bi rolün içersinde olduğum için sunucu kuralları bunu engelliyor, bu sebepten sana senin gibi karşılık veremiyorum. Paranı geri verip bankaya bırakıyorum. Özel mesaj üzerinden beni sınıyorsun, gayet rahatta aç şikayeti kayıt var diyorsun. Beni tahrik edip random atıyorsun. Video kaydını bekliyorum, tekrar cevap vermeyeceğim.

#3 - 05.05.2021 18:43
Cevap verebileceğin birşey yok zaten, ve bankaya bıraktığın falan yok ben araçtan indiğimde araç yavaşlamıştı ve bankayla alakamız yoktu bunu yapamazsın. Yanı sıra ben sana hakaret dahi etmemişken senin bana 'Avel'gibi bir kelime kullanman kimin olgun oldugunu gösteriyor.

#4 - 05.05.2021 18:55
Devanı  taksi ücreti fazla tuttu diye küfür etmem gayet normal ücreti beğenmemiş olabilirim ic olarak gerçek hayatta sürekli kavgalar oluyor bu durumlar yüzünden, orada sende küfür ettin brawl başlatabilirdik daha sonra randomları sinirim bozulduğu için yolladım ayrıca sende bana avel kelimesini kullanarak beni küçük düşürdün. Savunmam bu kadar.

#5 - 06.05.2021 01:20
Arkadaş oyuna yeni başladığını söyleyip özür diledi, şikayetimi geri çekiyorum.

#6 - 09.05.2021 18:57
Şikayet kapatıldı.