Silahlar ve Silah Fiyatları Hakkında Belirtmiş Olduğum AR-GE
Bildiğiniz üzere Hood Onayı almaya hak kazanan oluşumlara belirli sürelerde sevkiyat iniyor. Ve bu sevkiyatları ya kendileri ya da şehre dağıtıp para kazanıyorlar. Deagle, AK47 gibi silahlar şehre 100 bin dolar karşılığında satılması gerekirken burada iş OOC ticaret veya gereğinden fazla miktarda parayla satıldığını ve bunu herkesin yaptığını biliyoruz. Bu durumu engellemek için bir şeyler yapılması gerekiyor. Birliklere sadece şehre veya oluşumlara satabileceği kendisinin kullanamayacağı silahlar verilmesini tavsiye ediyorum. Şu zamanlarda bir deagle'a 600 bin vereni de gördük, satanı da.
Biliyoruz, silahların zor ulaşılabilmesi gerek fakat bu kadar da değil. Bu kadar fazla para vereceğine daha farklı şeyler yapılabilirdi.
Eğer bu dediklerime önem verilirse, bahsettiğim ihlaller azalacak, OOC ticaret bir nebze olsa da düşecektir. Lütfen destek veriyorsanız konu altına "Destekliyorum" veya desteklemiyorsanız "Desteklemiyorum..." sebebiyle beraber belirtirseniz çok güzel olur ve ben de sizle iletişime geçip cevap veririm veya sorularınıza karşılık verebilirim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.