Konu: [03.05.2021 - Jason_Wilson & Alexander_Thomas] Car Jack, Fear RP ve Trolling  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2021 23:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jason Wilson @UnForGivinG , Alexander_Thomas @MASTER 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/05/2021 22:40 Sularında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Jason Wilson(Car Jack), Alexander Thomas(Fear RP, Trolling)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımın yanına gittiğimde Alexander adlı şahıs düzkontak yapıyordu, bende emotemi verip araçtan indirip gitmesini söyledim. şahıs düzkontak iptal çekmeyip araç dışında düzkontağına devam etti düzkontağı başarılı oldu ve araca koştu. bende aracı kilitledim ardından hala uzaklaşmaması üzerine ve laf etmesi üzerine şahısı dövdüm, ardından yerde küfürler savuşturmaya devam etti. aracın kilidini açtım gidicektim araca bindim Jason Wilson adlı şahısta Car Jack yaparak beni araçtan attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar karakterlerini yeni oluşturmuşlar, 5 level olmadan illegal role girişiyorlar kuralları tam okumadıklarından dolayı karakterlerinin kapatılıp tekrardan başvuru atmalarını istiyorum.

#1 - 09.05.2021 17:53
Cezalandırıldılar, şikayet kapatıldı.