Konu: Polis cezalarının fazla olması.  (Okunma sayısı 378 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.05.2021 15:47
Ben de desteklemiyorum, cezaların artmasını da ister miyim istemez miyim bilemem fakat polislerin cidden ayrıcalığı konusunda fazlalığı var ona katılıyorum. Vatandaştan üstün tutuluyor, polis aracı şeridime girip bana vurdu, kaza yaptık şaka gibi cezayı yiyen de benim, itiraz ettiğim için de 60 dakika gözaltına girdim. Başka olarak, rol yapıyoruz konvoy şeklinde 4 araç gidiyoruz, tamirhaneye gireceğiz girerken tamam hata yaptım kabul de ediyorum bana yapılan yok sen neden böyle yaptın falan diyor. Yaz cezayı gitmem gerek diyorum acelem var cidden rol yaptığını sanarak bizi sadece ceza yazmak için 20-25 dakika oyalayıp o günkü rol havuzumuzu kapattı. Yanımdaki kişilerin kimliklerini alıyor ki buna bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Sürekli terorist muamelesi görüyoruz ki cidden böyle bir rol yapmıyoruz. Önceden polislerle yaptığım rollerde cidden çok eğleniyordum fakat şu stajyer memurlarla birlikte sıkıldım yani, tüm polisler olarak değil bazı polisler gerçekten win win oynuyor. Kendileri konuşarak ceza kesiyorlar yani açıkçası sonumuz hayır olsun. İyi roller :)

:-[  :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 16.07.2021 17:11
Ceza miktarları makul durumda.

Web geliştirmeye yönelik bir AR-GE değil. Hapse giren bir oyuncusunun sitem yazısı.

Arşiv.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok