Konu: Kumar İhlali-Ada Hill  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 21:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ada_Hill-@keremhitt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2021/03.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Kumar rolünde kaçmak(OOC dolandırıclık)
"OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez."

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bankamda bir miktar para vardı bende çekip gidip kumar oynayayım dedim.Şahısla kumara başladık ben o anki uykusuzluk ve dalgınlıkla sayıyı yanlış hesapladım ve kaybettim sanıp C'ya deyip uzaklaşıyordum,kartlara bir daha göz attığımda kazandığımı gördüm şahıs 1 sayıyla kaybetmişti geri yanına gidip dur dememe rağmen arabasına binip C'ya deyip uzaklaştı.
Dipnot:SSler chatlogtan alınmıştır,şahıs chatlogu değiştirdiğimi düşünecektir:
Chatlog değiştirildiğinde üst kısımdaki not defterinin isminin en başına * işareti gelir,boyalı kısımda gözükebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://resmim.net/wqqgqw/
https://resmim.net/a7l5yw/

#1 - 03.05.2021 00:09
Öncelikle selamlar, şikayeti şablona uygun açmanızı öneririm.

Savunmaya gelecek olursak;
Evet, kumarda kaybedince yapılan klasik şeylerden biri bu. Kaybettikten sonra oradaki bir sayıyı değiştiriyor ve arkadaş bana şikayet açıyor. Oyunun normal SS'i varsa atarsa parasını kesinlikle yollayacağım. Üç bin dolar için böyle bir şey yapmayacağımı da bilmeni isterim dostum. Dediğim gibi oyunun fotoğrafı olursa paranı yollayacağım. Genel olarak bakılırsa admin kararı da diyebiliriz.
İyi forumlar, iyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 05.05.2021 12:54 keremhitt »

#2 - 03.05.2021 00:50
@keremhitt Dipnotu okuyunuz diye yazmıştım ama çok bilmişlik yapıp okumaşmışsınız lütfen dikkatlice okuyup üstüne birde deneyerek cevap verirseniz sevinirim,birde benim amacım para değil sadece yaptığınız ihlalin farkına varmanızdır,bir kere vermeniz için söyledim siz reddettiniz şikayet açacağımı belirttiğim zamanda açabilirsin demiştiniz unutmadıysanız.

#3 - 03.05.2021 00:52
ChatLog atıyorsun sadece. Reddetmemem için bir sebep yok. Tekrar belirttiğim gibi oyundan bir SS olursa paranı geri vereceğim.
Konu hakkında daha fazla boş boş yazmaya gerek yok, sizden de ricam bu. Admin kararı.

#4 - 10.05.2021 13:09
Chatlogg ss//yazıları kabul etmiyoruz bildiğiniz gibi üzerinde oynamalar yapılıyor * işareti bir kanıt değil. 12 saat boyunca şikayeti açık bırakıyorum eğer kanıtınız varsa atın lütfen @fowx

#5 - 12.05.2021 13:40
Yeterli kanıtın olmaması sebebi ile şikayet kapatıldı.