Konu: [02.05.2021 - Maserati Russo ] Rolden Kaçmak, OOC Üslup, Mixing  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 04:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maserati Russo - @XYZBey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2021 - 02:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak, OOC üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çarpacağımı emote ile belirterek bilinçli olarak arkadaşa çarpıyorum. Neden böyle bir role girdiğime gelecek olursak... Birkaç dakika önce, şikayette bulunduğum arkadaş bir kişiyi darp ediyordu. Taksici olarak yanlarına yaklaştım, neler olduğunu sordum. Birden bana hakaretler saydırıp, aracıma hasar vermeye başladılar. Kaçmak zorunda kaldım. Sonrasında ise bunlar yaşandı. Bilerek aracına çarpıp, onu aşağı indirmeyi amaçlıyordum. Fakat video da görüldüğü gibi arkadaş umursamayıp devam etti. Kendisine sorduğum da ise, aynen böyle dedi. Sonrasında oyunu iyi takip etmesini söyledim ve devam ettim. Arkadaş hızlanıp hood'una sürmeye başladı. Sonrasında girdiğimiz diyaloğu EK1 kısmından görebilirsiniz. Kendisi OOC olarak, rolden haberi olmadığını söylüyor. Fakat videoya baktığımızda hızlanıp hood'una sürüyor. Sonrasında ise verdiğim emote'un, kendisinin chat'ine düştüğünü ama çarptığımı görmediğini ve uzatmamamı söylüyor. Kaçması için bir neden yok, bana bile ait olmayan çalıntı bir araçla çarpıyorum. PM'den rolü fark etmediğini söylüyor, oyunda ise hood'una kaçıyor. Mix yapıyor yani.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

EK1

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum. Tavrı hiç hoş değildi.

« Son Düzenleme: 02.05.2021 04:20 LogaN »

#1 - 02.05.2021 16:51
Gece vakti dalgın bir şekilde aracımla dolaşırken bir araç beni takip etmeye başladı. Dolaştıktan sonra hooduma girdim, oyundan çıkacaktım. Pmden mesaj geldi. Chatlogu kontrol ederken çarpma emoteu gördüm. Oyundan çıkacakken başıma böyle bir olay gelince gece gece uğraşamayacağım, uzatma rol tekrarı yapıp bitirelim dedim. Arkadaş kabul etmedi. Rolden kaçmadım sadece dalgınlığıma geldi verilen emoteu farketmedim.

#2 - 02.05.2021 17:19
PM'den sorduğum zaman ''ortada rol yok'' dedin. Sonra sana oyunu iyi takip etmeni söyledim. Ardından tam gaz hood'una gittin. Sana çarptığımı fark ettin, tınlamadın. OOC'den fark etmediğini söyledin, IC'den hood'una gazladın. MİX yaptığını düşünüyorum. Yetkili kararı bekleyelim. (Çarptığım zaman durmuşsun, umursamayıp yoluna devam etmişsin. Lütfen yalan konuşmayalım, gerek yok.)
« Son Düzenleme: 02.05.2021 17:21 LogaN »

#3 - 02.05.2021 18:24
 Bak sana neden çarptığını farketmediğimi söyleyeyim. Kaza sonucu araçlarda hasar oluşur sen çarptığında oluşmadı, bende bunun farkına varmadım. Bu arada aracımı kendi hooduma sürmem ne zaman mixing oldu?

#4 - 02.05.2021 20:26
Kanıtlarda açıkça belli oluyor. PM'den kazayı fark etmediğini söylüyorsun. Oyuna baktığımızda bunu IC'ye yansıttığını görüyoruz. Resmen benden kaçıyorsun, videoda belli oluyor. MIX dediğim nokta bu. Rolden kaçtın, MIX yaptın, saygısızca konuştun. Yetkili kararı bekleyelim.

#5 - 05.05.2021 20:35
Yetkili kararı bekliyoruz.

#6 - 08.05.2021 01:22
Aktif

#7 - 09.05.2021 20:24
Sonuçlanmasını bekliyoruz.

#8 - 09.05.2021 20:45
Merhabalar,
PM'den konuşurken her zaman ortak nezaket kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor, şimdilik sadece uyarıyla bırakıyorum fakat tekrarı olduğunda ceza alabilirsiniz. Rolden kaçmak gibi bir şey de söz konusu değil, fark etmemiş olabilir savunma geçerli. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.