1 Mayıs 2021'den bu yana sıkı rol yapıp sürdürdüğüm bir karakter oldu, son birkaç ay yarı pasif ve yarı aktif takılıyordum. Mart sonu iş hayatı ve sezon öncesi hazırlığı başladığı için genel olarak OOC hayatımın da ekstra yoğun olmasından dolayı çok vakit kalmıyordu. Kalan bir vakit olsa bile yorgun argın bir şekilde de kafamı verememiş oluyordum, öyle takılıp çıkıyordum. Bu süreçte iyi kötü yorum yapıp destekleyen ve rollere katılan herkese tek tek teşekkürler, pasifliğim zaten karakter tanıtımıma içerik çıkartamayışımdan da anlaşılıyordu. Discord üzerinde aktiflik sağlıyorum, yazmak isteyenler key feymıs#8599 kullanıcı adlı hesaba arkadaşlık isteği atma gereği olmadan yazabilirler, isteyen arkadaşlık da atabilir.

Karakter tanıtımımı açık tutmak istiyorum, arada kalan boş vakitlerimde sivil olarak rol yapıp bir şeyler sallayabilirim hâlâ. Oyun mecralarına çok vakit ayıramayacak olsam bile arada girip yaparım bir şeyler, ana karakter olarak kalmaya devam edecek. Yukarıda da son durumumuzu paylaşmış olalım, bir süre de dinlenmiş oluruz.