Konu: Non-Rp Driving | Lisa Roys  (Okunma sayısı 298 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2021 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa Roys | @Shizen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pamela Willhems | @Aexora

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/05/2021 | 00:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-Rp Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tamircideyken geldi ve aracıma çarpmaya başladı, bir kere çarpsa falan tamam ama bu kesinlikle Non-Rp Driving kapsamına giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bana çarpmaya çalışırken paintspray'da ki motor kullanan Richard Kasparian'a da çarpıyor. Ceza işlemine tabii tutulmasını talep ediyorum.

#1 - 01.05.2021 04:13
olm beni niye etiketliyosun yaa ::) ben şahitim. arkadaş ısrarla art arda araca vurdu. herhangi bir lagı falan da yoktu.

#2 - 01.05.2021 04:32
Yaw şahit olan karakter adı diyo ya ondan :D

#3 - 01.05.2021 18:39
İlk olarak arkadaşın şahit olarak eklediği Aexora nickli arkadaş olayda yok, ss'de gözüktüğü üzere.
Benim motoru yeni çalıştırdığım ss'de gözükmekte biz tamir ettirecekken arkadaş gelip çarptı ve ön tamponu kırılmış buda ss'de gözüküyor.
Aracı çalıştırdım tamirhaneden çıkarken "benim solum" gözüktüğü üzere aralık var arkadaş çarptığı  için tamir ettirmeden çalıştırım o aradan geçip diğer tamirciye gidiyiorum. Ve aradan geçmeden önüme doğru kırdı ve bana çarptı geri geri ilerleyip aradan girip ssahilde'ki tamirciye gittim.
Olay tamamen yazdığının dışında olup etiketlediği diğer arkadaş olayda değildir.

#4 - 01.05.2021 18:45
Not olarak eklemek istiyorum, başka jester ve bi araç daha gelmişti arkadaş nos açarak onlarında sırasına geçmeye çalıştı.

VE SS'de araca dokunmuyorum bile.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 22:42 Shizen »

#5 - 01.05.2021 19:31
İlk olarak arkadaşın şahit olarak eklediği Aexora nickli arkadaş olayda yok, ss'de gözüktüğü üzere.
Benim motoru yeni çalıştırdığım ss'de gözükmekte biz tamir ettirecekken arkadaş gelip çarptı ve ön tamponu kırılmış buda ss'de gözüküyor.
Aracı çalıştırdım tamirhaneden çıkarken "benim solum" gözüktüğü üzere aralık var arkadaş çarptığı  için tamir ettirmeden çalıştırım o aradan geçip diğer tamirciye gidiyiorum. Ve aradan geçmeden önüme doğru kırdı ve bana çarptı geri geri ilerleyip aradan girip sahilde'ki tamirciye gittim.
Olay tamamen yazdığının dışında olup etiketlediği diğer arkadaş olayda değildir.
Merhaba, etiketlediğim kişi aracımda yan koltuktaydı, ana karakteri değil yan karakteri. Ayrıca şunu belirteyim, diyelim ki aracını tamir edip çıkacaksın, tamire girince araç kuzey tarafa değil güney tarafa bakıyor. Ekran görüntülerinde anlaşılıyor zaten, tamponuna çarptıysam kanıtlayabilirsin. Tamire bile girmemiştin orada, bana çarptıktan sonra girdin tamire. Sahile falan gitmedin, hatta PM'den " evet çarptım " demiştin ama neyse, kanıtın varsa sunabilirsin
« Son Düzenleme: 01.05.2021 19:39 Lhansent »

#6 - 01.05.2021 19:32
Not olarak eklemek istiyorum, başka jester ve bi araç daha gelmişti arkadaş nos açarak onlarında sırasına geçmeye çalıştı.
Sadece konuşuyorsun, kanıt sunarsan minettarım.

#7 - 01.05.2021 23:53
Sadece konuşuyorsun, kanıt sunarsan minettarım.
sadece konuşuyorsun ? :))  olanları anlatıp kendimi savunuyorum.

#8 - 01.05.2021 23:54
Savunmamı ve olayı olduğu gibi anlattım daha fazla yazmaya gerek yok tüm olanları anlattım gerisi admin kararına kalmıştır.

#9 - 02.05.2021 00:33
Savunmamı ve olayı olduğu gibi anlattım daha fazla yazmaya gerek yok tüm olanları anlattım gerisi admin kararına kalmıştır.
Savunmanı kendi ağzından, hiçbir kanıt veya şahit olmadan yaptın. Yetkili kararı.