Konu: AFK ILE ILE VURMAK SHOTGUN  (Okunma sayısı 209 defa)

#0 - 30.04.2021 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino Rossini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Evan Schiavone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: eseslerde mevcutur

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: afk ile vurma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracta afk kalarken shotgun ile vurdular

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/9ravgc

Ek açıklamalar(varsa): Kisilerin ceza almasini talep ediyorum

#1 - 30.04.2021 23:43
Afk iken karakterin canı azalmaz, demekki afk değilmişsin.

#2 - 30.04.2021 23:48
Öncelikle merhabalar, ateş etme sebebimiz tabiki canımız sıkıldığı için değil. Aşağıda ss'lerde göstereceğim. Bir de senin afk olup olmadığını ben bilemem, araç içinde oturuyorsun ben sadece rolümü yaptım.

Kişi burada pit atıyor bize ve önümüzü kesiyor.

Burada emote verip bizi yumruklamaya başlıyor, biz de karşılık veriyoruz.

Burada ise hatalı /do kullanıyor.
(pm'leri sansürleme sebebimiz şu, kişi bizi çok fazla rahatsız ediyor. İc hep kovalıyor, küfür ediyor. Gerçekten zevk bırakmadığı için pm den çok söylendim arkadaşıma, sansürleme gereği duyduk. Ve şunu eklemek istiyorum hiçbir sebep olmadan kişi hep bizi peşliyor, küfür ediyor. Gerçekten boş bir şeyden ateş etmek istemem ama her gördüğünde pit atıp küfür ediyor en sonunda böyle bir zorunluluk bıraktı.)

#3 - 30.04.2021 23:51
Bir de şunu eklemek istiyorum, DM'den şikayet açtı sandığım için ona göre bir savunma yaptım. Alt tab'da olsan canın gitmez, eğer pc başında değilsen bu benim sorunum değil sen afk mısın değil misin bunu bilemem rolümü yaptım sadece.

#4 - 30.04.2021 23:56
Merhabalar,
Alessandro_Luciano adlı arkadaş durduk yere bize çarpıyor. Aracının motorunu söndürüp aşağıya iniyor ve o sırada ben de iniyorum. Bir anda durduk yere emote verip bana saldırıyor, canımın çoğunu alıyor, o sırada arkadaşım ile pm üzerinden neden böyle bir şey yaptığını konuşuyoruz.
Afkken vurma konusuna gelecek olursak.
Senin bilgisiyar başında olup olmadığını bilemezdik dostum. Alt Tab attığında hasar almazsın normalde, hasar yediğine göre AFK olmadığın buradan anlaşılıyor, tamamen boş bir şikayet.
« Son Düzenleme: 01.05.2021 02:13 memistheking »

#5 - 01.05.2021 01:09
Samp addon diye uygulama var kanka

#6 - 01.05.2021 01:23
Samp addon diye uygulama var kanka
Biliyorum onun olduğunu, onu biz bilemeyiz.

#7 - 01.05.2021 16:55
Merhabalar,
karşıdan baktıklarında diğer oyuncular sizin AFK kalıp kalmadığınızı anlayamazlar maalesef, AFK kalmak için daha iyi bir alan seçebilirsiniz kendinize. Ayrıca hatalı /do kullanımından dolayı ceza alacaksınız. @Alessandro_Cartel

İyi forumlar.