Konu: Connecticut St. Irish Site  (Okunma sayısı 57578 defa)

0 Üye0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#160 - 01.06.2021 00:24
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lightnight, Karpat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#161 - 01.06.2021 00:25
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Lightnight, Karpat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#162 - 01.06.2021 00:53
Merhabalar. Alımlardan ve diğer konulardan önce ufak bir yazı yazmak istiyorum. Eğer vaktiniz yoksa direkt aşağıda yazdığım siyah kısma bakabilirsiniz ama birliğe gelmeyi düşünüyorsanız okumanızı rica ediyorum. Rory's Bar'ı güzel bir şekilde açtık ve işlettik. Sunucu kitlesine oranla beklediğimiz ilgiyi göremedik, kitle night club'ları tercih ettiği için bu bar konseptine biraz uzak olduklarını fark ettik. Normal şartlarda devam etmenin bir mantığı olmadığını düşünüyordum ama bazı tabuları yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Vice'ta oynamaya başladığım bu kısa sürede Ocean Bar dışında hiçbir barın yeteri kadar aktif olmadığını fark ettim. Ocean Bar'ın da aktif olmasının sebebi iyi bar olmasından çok şehirin sembollerinden birisi olması ve yönetim ekibinin sürekli destek çıkması. Cümlenin başında dediğim gibi bazı tabuları yıkmak istiyoruz ve Irısh konsepti adı altında barımızın açılışını yaptık ve devam edeceğiz. Asıl amacımız insanların partiler, etkinlikler vb. durumlar haricinde rol yapabilecekleri bir ortam oluşturmak. Bunu bir nevi Ocean Bar gibi düşünebilirsiniz ama daha aktif ve belirli bir kültüre sahip olan bir yer olarak düşünebilirsiniz. Dünyanın bir çok yerinde Irısh Pub'lar var, Türkiyede de birçok yer yine mevcut. Dünyadaki en eski bar yine İrlandalılara ait bir bar, kısacası elimizden geleni yapacağız ve eğlenmeye bakacağız. SAMP bazı arkadaşların aksine bizler için ölüm kalım meselesi falan değil, sadece bir hobi. Sıkıldığımızı düşündüğümüz an da birliği kapatır ve yolumuza devam ederiz.

OOC alımlar konusunda genellikle ilk tercihimiz tecrübeli oyunculardı ama rol yapmaya hevesli herkes ile rol yapmak istiyoruz. Irısh konseptine adepte olabileceğinizi düşünüyorsanız (İlk sayfada İrlandalılar hakkında birkaç yazı karaladık.) PM kutumu yeşillendirebilirsiniz. Karakteriniz için kafanızda bir plan düzenleyip benimle iletişime geçebilirsiniz ya da direkt bana yazarsınız ve birlikte sizin için bir şeyler düşünürüz. Hevesli olan kişileri aramıza bekliyoruz.

Birliğin hikayesi ve süreç hakkında da yine birkaç şey yazacağım. Ekip olarak yeterli sayıya ulaşamadığımızdan dolayı aklımda ki rol planlarını devreye sokamıyorum. Yine de ufak bir bahsedeceğim, birliğin hikayesi IRA ve Rory ailesi arasında geçen kontak ile Reagan karakterinin dostlarıyla birlikte güç kazanmaya çalışması ve IRA'a (İrlanda Özgürlük Orudsu, birliğin ilk postunda daha detaylı bilgi mevcut) ödeme yapmak için dostlarıyla birlikte girdiği zorlukları anlatıyor. Sunucuda ki çoğu birliğin bir hikayesinin olmadığını ve günü birlik hareket ettiklerini gözlemledim, bazı insanlar sadecez oyuna girerek partilemeyi sever bazı insanlar ise bir hikaye tabanında dizi/film gibi bir hayat yaşayıp ilerlemeyi tercih eder. Birinci bahsettiğim olaydan sunucuda bol bol olduğunun farkındasınızdır, ikinci dediğim şey için ise size bu imkanı sunuyoruz. 2015-16 yıllarında olmadığımız için insanların bir çoğu artık birliklerden özel interior bekliyor, yine aynı şekilde Irısh bar konseptine uygun bir interior attırdık. Aktif olarak rol yapmayı düşünen Legal-İllegal kişiler için yine bir opsiyon.

Son bir iki haftadır pasiflikten oyuna çok fazla vakit ayıramıyoruz. Ekibin sınavları olsun, birkaç ailevi sorun vb. her ekibin başına gelebilecek artık sıradanlaşmış olaylar çok fazla bahsetmeye gerek yok. Önümüzde ki günlerde Bar üzerinden rollere devam etmeyi düşünüyoruz, aktif kişileri ise aramızda görmekten memnun kalırız. Biraz uzun yazdım farkındayım, sadece OOC alımları açtık deyipte geçiştirebilirdim ama akılda hiçbir soru işareti bırakmak istemedim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

OOC alımlar açık, pm kutumu yeşillendirebilirsiniz.
100
17
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
akaThrall,
AllMighty,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#163 - 01.06.2021 17:19

*Şehirde ki bir çok direğin ve duvarların üzerinde duran bu postere rastlayabilirsiniz.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
shotofwhiskey, kinginthenorth, AllMighty, Aureus, Karpat,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#164 - 02.06.2021 00:55
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#165 - 02.06.2021 23:45
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#166 - 03.06.2021 01:40
Başarılar dostlar, @Sberia @Lightnight  ekip toplanmış :))
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Lightnight,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok