Konu: [DM + RK Kural İhlali] Benito Theobalrajo  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2021 18:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter Adı: Benito Theobalrajo / Forum Adı: @Punchofstreets

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gustavo Bravetti - Lena Smirnov - Max Roosevelt - Alvera Fischer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.55 - 16.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK Kural İhlali + DeathMatch Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekibim ile trafikde seyir ederken, arkadan bir araç sürücüsü gelip bizi bilerek sıkıştırıp PIT atmaya çalışıyor, bu bölümlerin SS'leri mevcut olmadığı için kişiye bu yönden bir şikayetim yok. Ardında motorlar ile "Kişinin Aracına Temas Etmeden" kişiyi sıkıştırıp sağ çektirmesini sağlıyor, aramızdaki diyalog aşağıdaki "Spoiler" içerisinde gözükmektedir.
Ardından garaja doğru yöneliyoruz, kişi arakamızdan bizi takip ediyor ve garajın içine kadar geliyor. Garajın içinde karşılıklı sözlü bir tartışma oluyor, ardından kişi belinden silahını çıkartıp gösteriyor, "Fear RP" kural ihali olmamaslı açısından kişiye Agresif rol sergilemiyoruz, yukarıdaki SS'den 2-3 dakika sonrasında loguma bakarsanız gözükebilir. Kişi silahı gösterdikten sonra araca biniyor ve gidiyor, tabikide Fear RP kural ihlali olmaması açısından kişiyi takip etmiyoruz ve garajda takılıyoruz. 5 dakika sonra kişi "Deagle" marka silah ile beni sistemsel olarak düşürüyor. Burada "DM" gerçekleşiyor, çünkü agresif rol sergileyip, silah gösterdikten sonra birde gelip vuruyor. Ayrıca kişi sivil hali ile İllegal bir birliğin R20'sini vuruyor.
Ardından kişi, Sistemsel olarak Maske çekip, Herhangi bir karşılık,küfür,dm v.s sergilememize rağmen, başka bir adam ile gelip tekrardan sıkıyor. Burada RK kural ihalini çiğniyor, 1 saat içerisinde aynı kişi gelip bana ateş ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rolün iptal olmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 30.04.2021 18:30 amrepo »

#1 - 30.04.2021 18:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.04.2021 18:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 30.04.2021 18:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 30.04.2021 19:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 30.04.2021 20:19
Kişi emotesi ile "/me belinden silahını çeker." vermiş göründüğü gibi, ancak ateşlemesi üzerine bir emote veya önceki emotesinin devamı yok. Hatalı emote yaptığını belirtmek istedim.

#6 - 30.04.2021 20:23
Kişi emotesi ile "/me belinden silahını çeker." vermiş göründüğü gibi, ancak ateşlemesi üzerine bir emote veya önceki emotesinin devamı yok. Hatalı emote yaptığını belirtmek istedim.
Alakanız olmadığı halde belirtmek istiyorsanız bende belirtmek istiyorum, silah çekme emotesini verdikten sonra ateşleme emotesini vermesi zorunlu değil, hatalı emote kullanımı bulunmamakta. İyi günler.

#7 - 30.04.2021 20:47
Selamlar, öncelikle tartışmaya girdikten sonra ortamdan gitmeden silahımın olduğunu gösteren bir emote attım. Sonrasında ise sizde ben giderken uzi maraklı silah ile aracıma ateş açtınız.

Sıkmanızın ardından uygun bir anı yakalayıp bende arkadan gelip sana sıkıyorum.

Rk konusuna gelirsek, orada Worelth karakterini dövmeye başlamışsınız ayrıca Ares Rk'lıyken kişiyi dövüyor. Worelth ile karakterim sıkı dost arabayla geçerken Worelth karakterini yerde tekmelediğinizi ve yüzüne tuvaletinizi yaptığını görüyorum bunun üzerine tekrardan silahla araçtan inip orayı ayırıyorum. Ki sana orada ateş bile etmedim "Spawn kill" olmaması adına ayrıca 90 saniye düşmüşsün yani çatıdan aşağıya düşüp veya başkası sana vurup düşürmüş, ben düşürseydim silahla 180 saniye olarak düşerdin. Loglarda 1 saat öncesinin kalmış olmalı

Videoda görülebilir ikinci olarak ateş açtığımda sana nişan almıyorum.
Birlik üyeleriniz ateş anında esc basarak kaçıyor, yaptığım rolün ooc yanı olmaması adına şikayetle uğraşmıyorum.

Rolün iptal olmasını istemiyorum, kendiniz birşeye çıkışınca ve yenilince dellenmessini istiyorsunuz  :garip:
« Son Düzenleme: 30.04.2021 21:45 Punchofstreets »

#8 - 30.04.2021 21:31
Size orada Uzi ile karşılık vermiyorum, loglardan arac/oyuncu hasar kaydına bakabilirsiniz loglarda elbet gözüküyor, zamanı zaten belli, ayrıca arkadaşınız rolle alakam olmama rağmen üzerime atılıyor ve direkt olarak bana saldırı gerçekleştiriyor.

#9 - 30.04.2021 21:34
Size orada Uzi ile karşılık vermiyorum, loglardan arac/oyuncu hasar kaydına bakabilirsiniz loglarda elbet gözüküyor, zamanı zaten belli, ayrıca arkadaşınız rolle alakam olmama rağmen üzerime atılıyor ve direkt olarak bana saldırı gerçekleştiriyor.
Loglara bakılırsa görülür, uzi ile bana ateş açıyorsun. Arkadaşım ile öncesinde role felan girmemiştim, neden saldırdığı hakkında fikrim yok. Orada senin kaçman gerekirdi saldırman değil.