Selam. Öncelikle savunmamı yapayım, daha sonra ekleyeceğim birkaç şey olacak.
Arkadaşa silahı vereceğimi söyledim, bu doğru. IC bir şekilde gereken rolleri yaptık, 2-3 saatin ardından arkadaşın hood bölgesine kadar gittim. Onu bulamadım, çevrede kimse bile yoktu. Aynı zamanda; "iade etmeyeceğini söyledi"(?) tarzında bir ifadeye başvurmuş, bu tamamen yalan. Ne bana IC olarak birisi ulaştı, ne PM yolundan birisi ulaştı. Kısacası, kimse ulaşmadı ve $70,000 karşılığında silahı satın aldığım için, geri vermeyi planlamıyorum.
Bahsettiğim ekran görüntüsü,
Diğer bir olay, silahı satın almadan 2-3 saat öncesinde, arkadaşa yine mevzu olan silahı $90,000 karşılığında anlaşıyoruz, satışı yaparken dolandırıyor. İlk başta $20,000 veriyor ve daha sonrasında üzerine $70,000 vereceğini söylüyor. Bunu satışı yaparken çiğniyor, üzerine para vermiyor, silahı alıp farklı bir bölgeye gidiyor.
Bahsettiğim ekran görüntüleri,
Son olarak bahsedeceklerim, arkadaş kendisi dolandırıyor ve suçu nedense bana atıyor. Bu tamamen saçmalıktan ibaret. Eğer silahımı kaptırdıysam, o silahı nasıl geri alabileceğini düşünüyorsun? Olmayan bir eşyayı nasıl sana geri verebilirim? Sana silahın parasını verdim, o silah rolsel olarak el koyulabilir, bu gayet doğal. Sana silahı gökten indirebilecek bir imkanım yok.
Bu kadardı, iyi forumlar ve iyi eğlenceler.