Konu: [29.04.2021 - Christopher_Raywood] Hatalı Gasp  (Okunma sayısı 515 defa)

#0 - 29.04.2021 12:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Raywood @spearly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Liliana_Delucchi @Lowest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Hatalı Gasp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle IC kız arkadaşımla birlikte motorda geziyorduk. Kumar oynamak isteyen kişiler arıyorduk ve Cripslerin mekanına gelip oradaki birkaç siyahiye sorduk. Kumar oynamak isteyenler var mı? dedik. Onlardan biri iki bin dolardan başlayalım toplam sekiz binim var dedi. Ben de ''En az on bin dolarlık oynuyorum.'' dedim. O da tüm paramı silaha verdim, üzerinde denememi ister misin? diye sordu. Ben fear-rp yaptıkça onlar daha da üzerime geldi ve ne kadarın var dediler. Ben de ''iki yüz binim var'' dedim ve ''/me cüzdanı açar ve içindeki parayı gösterir.'' emotesi verdim. O sırada kişi direkt olarak cüzdanı şahısın elinden alır emotesi verdi ve /dene yapıp başarılı çıktı. Mecburi olarak içinden yedi bin dolar vermem gerekti role uymak için. Daha önceden bu karakterimle onlarla hiçbir şekilde rolüm bulunmuyordu. Sanırım durduk yere hood bölgesi içinde oyuncu gasp edilemez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlarım;
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/837245867722670100/sa-mp-328.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/837245868620775464/sa-mp-329.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/837245868499009556/sa-mp-330.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/837245865541632000/sa-mp-331.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemlerin yapılmasını ve $7.000'ın geri verilmesini talep ediyorum.

#1 - 29.04.2021 12:55
Merhaba,

Şahitlerim, TryVone_Scott ( @manuelzenbi ), Melvin_Carell ( @grinchy ), Bob_Wade ( @Muzlu ), DeShawn_Williamson ( @EmirViolent  ), Poi_Lee ( @NAUX ), Chuck_Phill ( @Alpina005 ), Jeffrey_Curson ( @sshenyy ), James_Daveson ( @AgahBrian )

Olay: Arkadaş, onaylı bir birlik hooduna "Zengin kişiler var mı?" tarzında bir mesaj yazarak girdi ve konuşma az ilerlediğinde paran yokmuş senin tarzında aşağılayıcı cümleler kurdu. Ben de şahsın belirttiği gibi "Tüm paramı silaha bastım, üzerinde denememi ister misin?" tarzında bir cümlede bulundum. Kişi de karşılık olarak, "Ben genelde Deagle ile takılıyorum ya, senin üzerinde denememi ister misin?" tarzında bir cümlede bulundu. Yani kişinin ben FearRP yaptım demesi tamamen yalandır. Ben  cüzdanını aldım, /dene attım ve başarılı oldum. Tamamen kurallara uyarak devam ettim ve üstelik kişiler üst üste /dene attılar, /dene kurallarına uymadılar. Bunun üstüne gasp rolünü başlattım, TryVone_Scott isimli kişi bana onaylı birlik bölgesindeki gasp sınırının pm'den 7000 dolar olduğunu söyledi ve bunu diğer oyuncular da doğruladı. Bunun üstüne 7000 doları gasp edip gönderdik. Kişi kesinlikle FearRP kurallarına uymadı, şikayet talebinin kilitlenip kişiye FearRP'den ve /dene abuseundan şikayet açılması gerektiğini savunuyorum.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 29.04.2021 12:57 spearly »

#2 - 29.04.2021 12:59
saçma şikayet, her şey rol çerçevesinde geçekleşti. İyi günler.

#3 - 29.04.2021 13:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 29.04.2021 13:06
Merhaba,

Şahitlerim, TryVone_Scott ( @manuelzenbi ), Melvin_Carell ( @grinchy ), Bob_Wade ( @Muzlu ), DeShawn_Williamson ( @EmirViolent  ), Poi_Lee ( @NAUX ), Chuck_Phill ( @Alpina005 ), Jeffrey_Curson ( @sshenyy ), James_Daveson ( @AgahBrian )

Olay: Arkadaş, onaylı bir birlik hooduna "Zengin kişiler var mı?" tarzında bir mesaj yazarak girdi ve konuşma az ilerlediğinde paran yokmuş senin tarzında aşağılayıcı cümleler kurdu. Ben de şahsın belirttiği gibi "Tüm paramı silaha bastım, üzerinde denememi ister misin?" tarzında bir cümlede bulundum. Kişi de karşılık olarak, "Ben genelde Deagle ile takılıyorum ya, senin üzerinde denememi ister misin?" tarzında bir cümlede bulundu. Yani kişinin ben FearRP yaptım demesi tamamen yalandır. Ben  cüzdanını aldım, /dene attım ve başarılı oldum. Tamamen kurallara uyarak devam ettim ve üstelik kişiler üst üste /dene attılar, /dene kurallarına uymadılar. Bunun üstüne gasp rolünü başlattım, TryVone_Scott isimli kişi bana onaylı birlik bölgesindeki gasp sınırının pm'den 7000 dolar olduğunu söyledi ve bunu diğer oyuncular da doğruladı. Bunun üstüne 7000 doları gasp edip gönderdik. Kişi kesinlikle FearRP kurallarına uymadı, şikayet talebinin kilitlenip kişiye FearRP'den ve /dene abuseundan şikayet açılması gerektiğini savunuyorum.

İyi forumlar.
Dostum, 1. olarak zengin kişiler var mı? demedim. Kumar oynamak isteyen zengin kişiler var mı? dedim. ''Deagle takılıyorum, üstünde denememi ister misin?'' diye bir şey de demedim. ''Deagle takılıyorum, anlarsın ya.'' dedim. Üstü üste dene atan da olmadı, Lenard karakterimin Ic kız arkadaşı ve Lenard karakterim sadece bir kez dene attı. Bu söylediklerimin aksine bir şey olduysa belirtebilirsin. Hiçbir şekilde fear-rp kuralına uymamazlık yapan olmadı. Dediğim gibi, aksine bir şey olduysa kanıtları atabilirsin.

#5 - 29.04.2021 13:22
Merhaba,

İyi forumlar.

Şahitliğimi onaylıyorum herhangi bir rol hatası bulunmuyor.

İyi forumlar.

#6 - 29.04.2021 13:23
Merhaba,

FearRP kuralını ihlal etmedim demişsiniz şikayette, o kısımları kanıt olarak vermemişsiniz. 8 adet şahit yazdım. Dediğim gibi, FearRP kurallarına uymadınız ve cüzdanınızda 200k değerinde banknot olduğunu söylediniz, power gaming yaptığınızı da kabul ettiniz.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 29.04.2021 13:25 spearly »

#7 - 29.04.2021 13:25
Merhaba,

İyi forumlar.

Şahitliğimi onaylıyorum, Christopher Raywood herhangi bir yanlış yapmadı.

#8 - 29.04.2021 13:25
Merhaba,

FearRP kuralını ihlal etmedim demişsiniz şikayette, o kısımları kanıt olarak vermemişsiniz. Dediğim gibi, FearRP kurallarına uymadınız ve cüzdanınızda 200k değerinde banknot olduğunu söylediniz, power gaming yaptığınızı da kabul ettiniz.

İyi forumlar.
Dostum, sadece olay esnasında 4 ss aldım. Madem ihlal yaptım kanıtlarınız nerede? O kadar kişiyi etiketlediniz, illaki birinde kanıt olmalı eğer ihlal yaptıysam.

#9 - 29.04.2021 13:28
Merhaba,

Şikayet ettiğiniz her konunun SS'ini almanız gerekiyordu, ben 8 adet şahit yazdım hepsi de doğrular. Ayriyetten power gaming yaptığınızı onayladınız, ceza almanızı talep ediyorum.

İyi forumlar.