Konu: Brennan Ragazzo || NOOB DM || 29.04.2021 ||  (Okunma sayısı 231 defa)

#0 - 29.04.2021 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MoressaTheGreat Brennan Ragazzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allie_Williamson @minXx , Ronny_Styles @AtaStyles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2021 02:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla tur atarken kalabalık vardı gentilini hooduymuş, orada durdum alt+tabe attım sonra etrafımı sarmışlar o agresif rol yapmaya başladılar, sonra ortada hiçbir şey yokken sivil olduğum halde arkamdaki arabada olan Brennan Ragazzo karakteri aracından inip ateş etmeye başladı. Eline silah alan sürekli agresif rol yapma peşinde dm atma peşinde hiçbir şekilde role girilmiyor ki zaten role girmememe rağmen oradan geçerken en ufak bir laf dalaşında silah çekip ateş etmeye başlıyorlar. (Brennan Ragazzo karakteriyle hiçbir şekilde role girmedim aracından inip birden silahını çıkartıp ateş etmeye başladı) Ceza almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13097442/sa-mp-256.png

Ek açıklamalar(varsa): NOOB DM Yapanların ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 29.04.2021 03:02 thedaimonn »

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 29.04.2021 03:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.04.2021 03:10
Şahitliğimi onaylıyorum :o

#3 - 29.04.2021 03:16
Ekran görüntüsünde belirtildiği gibi hood bölgemizdesiniz. Fear RP gibi bir şey yok, yol geçen ahırı gibi gelip rahatsız edici hareketler sergiliyorsunuz. Daha sonrasında ise agresif rolleri siz yapıyorsunuz. Tommy Calabressi karakteri gitmenizi söylüyor, sizi sert bir dil ile kaptan rolü yaptığı için uyarıyor. "Sonuçta bizim bölgemiz." ve daha sonrasında siz agresif rollere ulaşıp karakterlerin gereği karşılığını alıyorsunuz.

Biz hood bölgesini kazanana ve başarılarımızı devam ettirene kadar ter akıttık, gecenin bir vakti sivil bir karakterin bizim hood bölgemizde laf yapmasına da karakterlerimiz gereği müsade edemeyiz. Kusura bakmayın.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 29.04.2021 03:18
Hiçbir şekilde kimse aracından inip bir komut yazmadı silahı oradan geçerken gördük yolun ortasında duruyor. Başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor, oradan geçiyorduk ve orada duran silah hakkında yanımdaki arkadaşıma yorum yapıyorum. Yetkili birini bekleyebiliriz.

#5 - 29.04.2021 03:19
Hiçbir şekilde kimse aracından inip bir komut yazmadı silahı oradan geçerken gördük yolun ortasında duruyor. Başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor, oradan geçiyorduk ve orada duran silah hakkında yanımdaki arkadaşıma yorum yapıyorum. Yetkili birini bekleyebiliriz.

Silahı göremeyecek kadar bir birlik kadarınca kör değiliz arkadaşım, yıkıcı değil yapıcı olman gerekiyor. Savunmamı yukarıda yaptım, daha fazla muhabbet etmenin bir mânası yok. Yönetici kararınca bekleyebiliriz, teşekkürler.

Şu kuralı da eklemekte bir nebze de olsa fayda var.
Alıntı
1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR (Legal ve İllegal)

Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.
« Son Düzenleme: 29.04.2021 03:24 MoressaTheGreat »

#6 - 29.04.2021 03:53
Merhabalar,
onaylı birliklerin bölgesinde yaptığınız bu roller kabul edilebilir değil, eğer orada onlara karşı fear rp yapmıyorsanız her türlü role hazırlıklı olmalısınız. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.