Konu: Jazeel McKinney,Teddy Rodgers Refuse-RP  (Okunma sayısı 358 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2021 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jazeel McKinney @Mococo Teddy Rodgers @Jarvis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/04/2021 00:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam iyi forumlar. Klasik rol arar iken yerde yaralı 2 arkadaş gördüm, onlara rolsel yardım edip kaldırdım. Ortamdan uzaklaşıyor iken bi anda aracıma bi arkadaş ışınlandı günahını almak gibi olmasın belki bağlantısı gitmiştir ama /q atmış (sanırım) öldüğü yere spawnlandı. Rolsel baygın iken silahını polise kaptırmamak için silah bırak yapıyor, kendisini uyardım fakat bi tepki vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://ibb.co/JrFPtXn
https://ibb.co/zP94nZw

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 29.04.2021 01:00
Öncelikle selamlar, oyundan düştüm ve iki dakika sürmeden oyuna geri girdim, silahım gitmesin diye "Q" atmış olsam ortam soğumadan geri oyuna dönmem. Ben oyuna girdiğimde ön sokakda bir sürü polis vardı.  O:-) Silah bırakma konusuna gelecek olursak, "/do Karakter baygınken silahı nasıl bıraktı." Diye sorduğun soruya; "/do Yaralanınca elinden düştü." Şeklinde bir cevabım oldu. Bunda herhangi bir kural ihlali göremiyorum.   

#2 - 29.04.2021 01:16
00:18'de oyuna girdim ve gördüğünüz gibi 00:18'de ön sokakda bir sürü polis var. Dediğim gibi "Q" atmış olsam polislerin gitmesini beklerim. "
Arkadaşın "Q" atma iddiası eğer gerçek olsa, şikayeti ondan önce yaralandığımda başımda rol yapan polis arkadaşlarımız açardı.

#3 - 29.04.2021 01:55
Yani rolsel olarak her bayılandan silah düşmüyor malesef ve rolünüde yapsan öyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum , ben orda silah tut yapıp alıp kaçmasınıda bilirim fakat sen silahı bıraktıktan sonra sordum o soruyu, neyse admin kararını bekliyelim.
« Son Düzenleme: 29.04.2021 02:03 WhyYouJump »

#4 - 29.04.2021 02:05
Yani rolsel olarak her bayılandan silah düşmüyor malesef ve rolünüde yapsan öyle bieşeyin mümkün oldupunu sanmıyorum , ben orda silah tut yapıp alıp kaçmasınoda bilirim fakat sen silahı bıraktıktan sonra sordum o soruyu, neyse admin kararını bekliyelim.
Rolsel olarak her bayılandan silah düşmüyor fakat benim yaptığım rolde düştü, bunu bu kadar kasmaya gerek yok. Silahı bırakınca otomatik emote veriyor zaten, neyin rolünü yapayım?   :-\ Ben burada halen Refuse RP'lik bir durum göremiyorum. Silahı alıp kaçmasını bilirdim derken aklından geçirmişsin yapamayınca buraya yazmışsın bence.  :D

#5 - 29.04.2021 02:30
Dostum oyuna bağlanır bağlanmaz arkadaşın bi anda çıkıp geliverdi ve hızlı ca rol bile yapmadan silahı bıraktın arkadaşım aldı ve kaçtı, sırf polise silahı kaptırmamak için yapılan bir şey bu. Ve ailahı bende alıp kaçarım kelimesi lafın gelişi söylenmiş birşey. Dediğim gibi silahını kaptırmaktan bu kadar korkuyor isen neden çatışma rolüne giriyorsun?

#6 - 29.04.2021 02:35
Dostum oyuna bağlanır bağlanmaz arkadaşın bi anda çıkıp geliverdi ve hızlı ca rol bile yapmadan silahı bıraktın arkadaşım aldı ve kaçtı, sırf polise silahı kaptırmamak için yapılan bir şey bu. Ve ailahı bende alıp kaçarım kelimesi lafın gelişi söylenmiş birşey. Dediğim gibi silahını kaptırmaktan bu kadar korkuyor isen neden çatışma rolüne giriyorsun?
Senin attığın ss'dede görülmesi üzere arkadaşlarım sonradan gelmiyor, bağlantım koptuğu için beni orada bekliyorlar. Silahını kaptırmak konusuna gelecek olursak, hangi illegal karakterler silahının polisin almasını ister ki?  :D   ::)

#7 - 29.04.2021 12:26
Ben orda beş dakikadir bekliyordum o motorlu arkadaşın yoktu sen girer girmez oraya geldi ki mix yaptığınız ortada, neyse admin kararını bekliyelim.

#8 - 29.04.2021 17:58
Ben orda beş dakikadir bekliyordum o motorlu arkadaşın yoktu sen girer girmez oraya geldi ki mix yaptığınız ortada, neyse admin kararını bekliyelim.
Şikayetin konu başlığı Refuse RP'ydi savunmamı yaptım, şikayet yavaş yavaş anlamadığım bir şekilde konu değiştirmeye başladı. Refuse RP'yi tutturamayınca, rolde /q ve mix'de mi şansını deniyorsun anlamış değilim. ::)  :D

#9 - 29.04.2021 21:06
Dostum konuyu saptırmıyorum. Orda arkadaşlarım beni bekliyordu bağlantım gitti dedin bende dedimki o sırada motorlu arkadaşın yoktu sen oyuna girdiğin anda arkadaşın geldi direk silahını bıraktın yere baygın iken. Mix olma ihtimali olduğunu söyledim sen cevap olarak konuyu taşıyorsun ben cevap yazınca değiştirmiş olmuyorum. Senin orda o silahı bırakma hakkın yok.