Konu: [28.04.2021 - Toplu şikayet] Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 598 defa)

#10 - 28.04.2021 14:19
Merhaba,

Rolün başından sonuna kadar oradaydınız, yönetim ekibini kandırmaktan şikayet açacağım düzgün video paylaşmaz iseniz.

İyi forumlar.

Açabilirsiniz, benlik bir sıkıntı yok. :)

#11 - 28.04.2021 14:29
Merhaba,

Bu şikayetin tam kanıt olmadan ve taraf tutacak şekilde hazırlandığını savunuyor,  kilitlenmesini talep ediyorum. Tabii karşı taraf tüm kanıtları olduğu gibi gönderirlerse bu isteğimi kaldırırım.
Bunun dışında, karşı taraftan Clayton Adams'a, zaten OOC kinden ötürü yerleştirildiği, asılsız olan suçlamalardan belli olan bu Ticket siz tarafından devam ettirilirse, Non-RP Driving, Mixing, Noob DM, Fear RP, RK ihlallerinden şikayet açılacaktır.

İyi forumlar...

#12 - 28.04.2021 14:32
Merhaba,

Bu şikayetin tam kanıt olmadan ve taraf tutacak şekilde hazırlandığını savunuyor,  kilitlenmesini talep ediyorum. Tabii karşı taraf tüm kanıtları olduğu gibi gönderirlerse bu isteğimi kaldırırım.
Bunun dışında, karşı taraftan Clayton Adams'a, zaten OOC kinden ötürü yerleştirildiği, asılsız olan suçlamalardan belli olan bu Ticket siz tarafından devam ettirilirse, Non-RP Driving, Mixing, Noob DM, Fear RP, RK ihlallerinden şikayet açılacaktır.

İyi forumlar...

Elimdeki kanıtların tamamını kullandım, her dakika ekran kaydım açık gezmiyorum. "Anıında yeniden oynatma" denen bir şey kullanıyorum, son iki dakika civarını kayıda alıyorum. Burada yetersiz delil bulunduğunu da düşünmüyorum, yaptığınız her şey ortada. Ayrıca bir kişiye "Eğer şikayeti geri çekmezseniz şundan şikayet açarız" tarzında tehditlerde bulunamazsınız. Bunun da bilgisinde olun lütfen. Yapacak bir savunma bulamadığınız zaman da "Yetersiz delilden konunun kilitlenmesini istiyorum" diye bir çıkış yoluna başvuramazsınız. Lütfen konu ile ilgili gerekli savunmanızı yapınız.

#13 - 28.04.2021 16:30
Merhaba,

Savunma yapılabilecek bir ortam sunmamışsınız ki savunma yapalım. Eksik kanıt verip savunma yapmamızı istiyorsunuz, neyi savunalım?

İyi forumlar.

#14 - 28.04.2021 18:55
Yerden kalkma emote'u verildi.

#15 - 28.04.2021 19:01
Yerden kalkma emote'u verildi.

Kusura bakmayoın, SS'i yollayan kişinin Melvin Carrell karakterinin sahibi olduğunu zannettim. Yazdıklarımı değiştiriyorum. Dostum, her ne kadar emote verip kalksan da yeni dayak yedin, orandan bir sopa, diğer tarafından bir yumruk yedin. Kendine gelmek için birazcık vakit tanıman gerekmez mi? Hulk mı karakterin? Yumruk, sopa işlemez bir süper kahraman. Araca binip tekrardan saldırman başlı başına bir hata değil mi?
« Son Düzenleme: 28.04.2021 20:07 yasinsagin »

#16 - 28.04.2021 19:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#17 - 28.04.2021 22:06
Şahıslar savunma yapmayacak gibi, yetkili kararı bekleyelim.

#18 - 29.04.2021 10:42
Merhaba,

Bana yöneltilen suçlama olan "Non-RP Driving" hakkında savunmam,
Videoyu eksik kestiğiniz için arkasında aslında sizin yüzünüzden duvara çarptığım görünmüyor.
Eksik kanıt, kanıttan sayılamaz ve kabul edilemez.

Genel savunmam,
Savunabilecek bir kanıt vermemişsiniz; tüm videolar kesik kesik, emoteları videoya eklememişsiniz, sizin aleyhinize olan kısımları koymamışsınız.

İyi forumlar.

#19 - 29.04.2021 12:36
Merhaba,

Bana yöneltilen suçlama olan "Non-RP Driving" hakkında savunmam,
Videoyu eksik kestiğiniz için arkasında aslında sizin yüzünüzden duvara çarptığım görünmüyor.
Eksik kanıt, kanıttan sayılamaz ve kabul edilemez.

Genel savunmam,
Savunabilecek bir kanıt vermemişsiniz; tüm videolar kesik kesik, emoteları videoya eklememişsiniz, sizin aleyhinize olan kısımları koymamışsınız.

İyi forumlar.

Kaza yaptığınız kısıma dair videom var, aşağıya bırakıyorum. Videoda her şey belli oluyor zaten, göz var, nizam var, kanıt var. Savunmanızda bile bile yalan söylemenizi tavsiye etmem. :) Video içerisinde, siz düz ilerlerken rotasyonunuzu bile bile değiştirdiğiniz gözükmekte + olarak kaza yaptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yolunuza devam ediyorsunuz. Durmadan emoelarını videona koymamışsın diyorsun fakat bu yaptığın hareketleri hangi emote ile sağlayabilirsin, onu çok merak ediyorum.

« Son Düzenleme: 29.04.2021 12:41 yasinsagin »