Konu: [27/04/2021 - Isaac Preston] - Retardet RP - Fear RP  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2021 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Preston @Aydin_Aslan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP ve Retardet RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gereksiz hakaret ediyor, saçma rol yapıyor.. Fear RP ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1 ile 2-ci SS'lerde arkadaşımın karısını rahatsız ettiğini karakterim öğreniyor.

Burada yine bizim hood çevresinde takıldığını görüyorum, sağa çekmesini istiyorum, tipik erkek konuşması yapıp bırakmak için. (Uyarmak amaçlı)

Ama arkadaş nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü onaylı hood çevresinde karakterlerimizin hâne'sine hakaret ediyor ve sağa çekmesini söylememe rağmen, basıp geçiyor rahatlıkla.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş rol bilmiyor, YRB'likten zaten CK işlemi de uygulanmış, caydırıcı bir ceza verilsin, gereken yapılsın.

#1 - 27.04.2021 22:27
Bir de ki, adam sivil karakter yönetiyor. Hangi arkasına güvenip böyle rol sergiliyorsa.

#2 - 27.04.2021 22:30
Öncelikle saygıdeğer pellegrini üyesi ve arkadaşları 1.ss te bulunan ben tanışma rolüne gelmişim tamam mıdır kadını tanımıyordum ama o beni tanıyormuş sonra arkamdan rahatsız olduğunu söylemiş 1.2. ss te ben bir problem göremedim 3.4.ss te 3.de bir problem yok 4.sste onaylı bölgede küfür ettiğim söylenmiş eğer onaylı bölgede küfür ettiğimin bir kanıtı varsa haklısınızdır lakin orda ben bile yokum ben o küfürü nerde ettim haberiniz bile yok BANA ROL BİLMİYOR DEMİŞ  6 YILDIR BEN SAMPTA ROLEPLAY SERVERLERİNDE OYNUYORUM KARDEŞİM TAMAM MI SEN KİMSİN BENİM RP Mİ EZİKLERSİN? GEREKLİ ADMİNLERİN HUKİKİ CEZA VERMESİNİ İSTİYORUM.İyi günler

#3 - 27.04.2021 22:41
"pellegrini" değil, Gentilini. ikinci olarak kanıtlar ile savunma yapmayı öğren.

Alıntı
1.ss te bulunan ben tanışma rolüne gelmişim tamam mıdır kadını tanımıyordum ama o beni tanıyormuş sonra arkamdan rahatsız olduğunu söylemiş

Benim umrumda değil neye geldiğin, niye geldiğin. Karakterime bir kızı rahatsız ettiğin söylendi, ben de sadece bir konuşma yapıcaktım senin ile. Gelmiş Retardet RP yapıyorsun, ona bile karşılık vermeden susuyorum.

Alıntı
4.sste onaylı bölgede küfür ettiğim söylenmiş eğer onaylı bölgede küfür ettiğimin bir kanıtı varsa haklısınızdır lakin orda ben bile yokum ben o küfürü nerde ettim haberiniz bile yok
Kendimizi kandırmaya hiç gerek yok, zaten hud'da ki saatlerden her şey anlaşılıyor ama için rahat olsun, kanıtsız iş yapmam ben..
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
BANA ROL BİLMİYOR DEMİŞ  6 YILDIR BEN SAMPTA ROLEPLAY SERVERLERİNDE OYNUYORUM KARDEŞİM TAMAM MI SEN KİMSİN BENİM RP Mİ EZİKLERSİN? GEREKLİ ADMİNLERİN HUKİKİ CEZA VERMESİNİ İSTİYORUM.İyi günler
Capslock kapatarak OOC üslubunu düzeltman dileği ile, iyi oyunlar.

#4 - 27.04.2021 22:42
Ck rolünü gerçekleştirdik, anlaşmalı olarak yaptığımız için rapor atmadık nc atmanı bekliyoruz, şikayet açmak zorunda kalacağız nc atın , iyi forumlar.

#5 - 27.04.2021 22:44
Ck rolünü gerçekleştirdik, anlaşmalı olarak yaptığımız için rapor atmadık nc atmanı bekliyoruz, şikayet açmak zorunda kalacağız nc atın , iyi forumlar.

#6 - 27.04.2021 23:02
Arkadaş cidden boş kanıtlar çekip rol ihlali yaptığımı düşünüyor ama cidden buna sadece gülüyorum küfür hakareti orda etmemişim bile uzaktan geliyor siz cidden komiksiniz ya retartedlik tek bir durum bile yok gereksiz boş aklınızdan kural uydurmayın üst yönetim yanıtlar gerisini burda gereksiz münakaşanın lüzumu yok

CK Kabul edildi en fazla 2 iş günü içerisinde ismimi değişeceğim teşekkürler iyi roller

#7 - 27.04.2021 23:05
Ve biraz daha baktım son attığınız ss te kendinizi resmen ihbar etmişsiniz teşekkür ediyorum ss aramama gerek kalmadı sövdüğüm yer hoodunuzun dışı haritadan baktığımız gibi Rollerimize özen gösterelim teşekkürler..

#8 - 27.04.2021 23:30
Tamam arkadaşım, OOC üslubunu bozup beni kışkırtma, cidden ciddiyim bu konuda. Yetkili kararını bekliyelim.

#9 - 28.04.2021 00:10
Ne kışkırtması gülüm bilip bilmeden role atlamissin kendi çapında ss ler almaya calismissin hadi onu da geçtim bu en doğal hakkin rol bilgimi düşürmeye çalışıyorsun sen kimsin ya?