Konu: Vladimir_Demeshko [26.04.2021]  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2021 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir_Demeshko @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kai_Schiavone , Evan_Schiavone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge ihlali, Retarted-Rp, MetaGaming, Birliği aşşağılayıcı kelimer.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün social'e Vladimir karkateri ile bir fotoğraf atmıştık, fotoğrafın altına Vladimir'in adamlarından birisi bana aşkım demesi sonucu eşimin kardeşi ona sert çıktı social üzerinden konuşturlar, social üzerinden sonra bana yazıp Kai karakterini ve birliğini tehdit etti
Spoiler: GösterGizle
Bu konuşma üzerine sabah olunca Vladimir ve adamı (bana aşkım diyen) Jimmy'i aramaya başladık, onları tuzağa çekicektim fakat şahıs hiç bir şey çaktırmama rağmen dedektif gibi anladı ve bana orada GBİ bir bölgede küfür etti, bende ona edicektim ama etmedim video'da gözüküyor, Eşim (Kai) ile sürekli olarak mesajlaşıyorduk, Vladimir karakteri sonra rol yapmak yerine bana pm attı, MetaGaming, birliği aşşağıladı, aşşağıladı birlik Eşimin birliği yani Kai karakterinin ve onun birliği Genttilni birliği için low-rp gibi kelimeler kullanıp birliği aşşağıladı ve bana en son Pm üzerinden mix ve yine alay ederek son pm'ini attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum. Birliği içi derken Kai'nin birliğinde olduğumu sanıyor.

« Son Düzenleme: 26.04.2021 18:12 Smfdb.nika »

Po

*
v3 Oyuncusu
#1 - 26.04.2021 18:11
Şahısı 2 3 saatdir tuzağa çekmeye çalışıyorduk, hiç bir şey çaktırmamıza rağmen şahıs dedektif gibi anlayabildi, birliğime ve birlik oyuncularına hakaret ettiği ss'lerde mevcut ceza almasını istiyorum. Şahitliğimi onaylıyorum :vice:

#2 - 26.04.2021 18:40
Daha açacağınız şikayet var mı? dün gönderdiğiniz troll arkadaşıda bana şikayet açmak için göndermiştiniz fakat en sonunda kendisi Trolling'den jail yemişti. Tüh bugün nasıl bu tuzağa düştüm, o güzelim birliğe ve ortamına bu kafalarla nasıl girebildiniz anlamış değilim. Elimde sizinle alakalı bir sürü şikayet taslağım var. Fakat tabiri caizse çocuk ile çocuk olmayacağım, sidik yarışı yapmıyoruz burada. Yeter artık illallah ettim sizin o 4-5 kişilik grubunuzdan.

Şikayetin evveliyatı linkte bulunan konu ile bağlantılıdır.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107806.10
« Son Düzenleme: 26.04.2021 18:44 Hammarskjold »

#3 - 26.04.2021 19:03
Alaycı tavırlarına devam ediyorsun, birliği hala eziyorsun bunu yapamassın, yaptığın savunmada savunma değil savunma dışında her şeyi yazmışsın, attığın link ile yaptığın kural ihlalleri aynı değil.

#4 - 26.04.2021 19:06
Daha açacağınız şikayet var mı? dün gönderdiğiniz troll arkadaşıda bana şikayet açmak için göndermiştiniz fakat en sonunda kendisi Trolling'den jail yemişti. Tüh bugün nasıl bu tuzağa düştüm, o güzelim birliğe ve ortamına bu kafalarla nasıl girebildiniz anlamış değilim. Elimde sizinle alakalı bir sürü şikayet taslağım var. Fakat tabiri caizse çocuk ile çocuk olmayacağım, sidik yarışı yapmıyoruz burada. Yeter artık illallah ettim sizin o 4-5 kişilik grubunuzdan.

Şikayetin evveliyatı linkte bulunan konu ile bağlantılıdır.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=107806.10
Konu benim ile alakalı değil fakat  birliğin içinde bulunuyorum, üslubunu düzelt, ve ONAYLI HOODLU bir birliğe nasıl bu tür sıfatlar getiriyorsun anlamış değilim, iyi forumlar

#5 - 26.04.2021 19:12
Kardeşim birliğinize laf söylemiyorum dikkatli oku, algı yapma. Size laf söylüyorum.

#6 - 26.04.2021 19:15
Kardeşim birliğinize laf söylemiyorum dikkatli oku, algı yapma. Size laf söylüyorum.
Spoiler: GösterGizle
o güzelim birliğe ve ortamına bu kafalarla nasıl girebildiniz anlamış değilim.

Po

*
v3 Oyuncusu
#7 - 26.04.2021 19:19
Birliğin içi Low rp ile dolmuş diyorsun, tek bir kişiye demiyorsun lafı çoğul kullanıyorsun son sözü yönetime bırakıyorum.

#8 - 26.04.2021 19:29
@Hammarskjold yaptığın rol saçma bir rol, geçen gün Valachi'ye söylerim diyordun, şimdi polisi ararım diyorsun???  :garip:

#9 - 26.04.2021 19:33
Oğlum sizin bana olan kininizin sebebi ne? Hasta mısınız? IG mevzuyu OOC'a döküp kin yapıyorsunuz yazık. Yaşınıza veriyorum diyeceğim fakat sizinle aynı yaşlarda olup süper karaktere sahip arkadaşlar tanıyorum. Böyle toksik hareketler yaparak kendi çevreniz dışında saygı görmezsiniz, algı yapıp yalan söylemlerde bulunmayın. Yineliyorum birliğe laf söylemedim 3-4 kişiden oluşan toksik arkadaş grubunuza söyledim.