Kimseyi tahrik edici rol yapmadık, neden insanları kandırıyorsun? Anladığıma göre her iletinde kendini öne çıkarmayı deniyorsun ama yaptığın hareket ile daha da batıyorsun. Yaptığın MG SS'te gözükmekte.
IC yollar ile insanlar ile iletişime geçip numaranı insanlara verdim. Francesco adlı kişiye yazdığın mesajı rolsel olarak kendisine gösterdim. MIX-MIX-MIX diye bizim ihlalerimizi bize savuracağına kendini savunmanı öneririm. (Yapabilirsen tabii

)
Ayrıca, olay ile ilgisi olmayan arkadaşlar bu şikayete boş ileti attığı için kişilerin uyarı cezası almasını istiyorum.
Kimsye OOC kin kapmadık, rolsel olarak rahatsız olduğumuz için bu şikayeti açtık.
Social'de fotoğraflarıma baktığında Gentilini INC'de olduğumu anlayamazsın, hadi beni anladın Kai Schiavone'i nereden anladın? Herifin Socialinde 1 tane bile gönderi yok. Arkadaşlarına açtığımız şikayet linkini atıp "beyler şuna ooc kin diye yorum atsanıza" diye yorum yazdırtan bir oyuncusun sen. Boş gönderi atarak şikayeti uzatmaya gerek yok.
Bizi malikaneye çağırıyorsun ve FEAR-RP yaparak gitmemeye karar veriyoruz, seni çağırıyoruz. Ortada illegal bir konu başlatmadan bize sıkacaksınız diye olayı başlatıp uzatan sensin.
Jimmy adlı arkadaşın Social üzerinden "Yenge" dediğim kişiye "Sabah kiliseler, pazar mesajları, akşam Aşklarla poz vermeler. Ne oluyor Vlad Abi"
Bunu yazıyorsun, karakterimin ne gibi bir tepki vermesini bekliyorsun. Tamam abi diyip kızı senin eline mi versin?
Loglara bakılmasını rica ediyorum, bu arkadaşlar yönetimi kandırıyor. Kesildi diye boş ileti atıyor. İyi forumlar daha yazmayacağım, şikayeti savun bizim yaptığımız ihlalleri(yaptıysak tabii

) burada söyleme.

O telefon konuşmasında bir sürü kişi yanımdaydı ve /thoparlor yazarak yazdıklarını kişilere gösterdim, bütün birliğimi buraya etiketlememi ister misin?
Hammarskjöld lehine şahidim. Telefon görüşmeleri olurken Vladimir'in yanındaydım. Pek çok yer kesilip yapıştırılmış, taraflı ve yalan içeren bir şikayet
Umarım loglara bakıldığında bunun yalan ileti olduğu ispatlanır, yoksa yönetimi kandırmaktan siz ceza yiyeceksiniz.

(ileti güncelensin diye önceki mesajı sildim.)