Konu: Hawk Crew  (Okunma sayısı 1492 defa)

#0 - 26.04.2021 01:14

Alıntı yapılan: Polis Sorgu Odası / Kayıt:4592 (Erick Colt)
Nasıl başlayacağımı bilemiyorum aslında, evet arkadaşlarım ve benim küçük yaşta motor tutkumuz başlamıştı. Bütün sohbetlerimiz motorlar üzerindeydi, bu uzun bir süre böyle devam etti, asıl olaylar biz yavaş yavaş gruplaştıktan sonra başladı diyebilirim. Başlarda normal sıradan gençler olarak takılıyor ve eğlenmemize bakıyorduk. Biriktirdiğimiz paralar ile yeni motorlar ve motorlarımız için aksesuarlar aldık. Zamanla grubumuz büyüdü, bu süreçte arkadaşlarım ufaktan yarışlara katılmaya başlamış, bu olayları ben bilmiyordum. Bazı geceler ortalardan kayboluyorlardı ve sonraki günler de nereden geldiği belli olmayan paraları kafalarınca harcıyorlardı. Başlarda çok umursamadım ama bu olaylar gittikçe artmaya başlamıştı.  Bir yandan da korkuyordum, bu korku onlara bu konu hakkında soru sormamı engelliyordu. Bir süre sonra siyahi birkaç kişi genel olarak takıldığımız yerlerde görünmeye başladı. Kevin ve onunla birlikte bazı geceler ortadan kaybolanlar onların yanına gidip konuşuyorlardı. Uzaktan çok iyi iletişim kuruyorlar gibi gözükmüyordu, birkaç defa daha bu olay tekrarlandıktan sonra artık dayanamayıp Kevin ile konuşmaya çalıştım. Bana düzgün cevaplar vermedi, ısrar ettiğimde ise motoruna binip yanımdan gitti. Bundan sonraki zamanlarda konuyu her açtığımda hep bunun beni ilgilendirmediğini söyledi. Bu olaylardan sonra bende onlar ile yavaş yavaş görüşmelerimi azaltmaya başladım. Bir süre sonra bir gün Kevin benimle buluşmak istediğini söyledi, onun yanına gittim ve olaylar orada yaşandı zaten. Kevin, o yani b-bildiğiniz gibi gözlerimin önünde vuruldu. Panikle ben ya-yani işte başlarda ne yapacağımı bilemedim. Ben şey s-su, su alabilir miyim?
-
Kevin için yapabileceğim bir şey yoktu, koşabildiğim kadar hızlı koştum. Bir polis aracı görüp olayları onlara anlattım, sonrasını hatırlamıyorum. Olay yerine gelen polisler içeriden do-dostumun, kardeşimin ölü bedenini çıkarmışlar. Ben yani, beni hastaneden alıp buraya getirdiler. Şimdi sizden öğrendiklerim doğrultusunda yarışlara gittiklerini anlamış oldum, cidden bütün bildiklerim bu kadar. Benim bir suçum yok, bütün hikaye bu.

Kevin
Selam dostum adım Kevin, yine rutin bir günün sabahındayız. Boktan okula gidip derse girmek. Aah, bunu yapmak zorundayım, annemin bağırışlarından kurtulamıyorum. Rutinimi devam ettirip kahvaltımı yapıyorum ve motoruma binip Wendy'i almaya gidiyorum, lanet olsun bu motor üzerinde olmaya aşığım. Okul otoparkında motoruma veda edip Wendy ile Derslerimize dağılıyoruz, yine bu lanet kadının dersine girmek zorundayım. Neden okumak zorundayım ki? Anlam veremiyorum ama anneme karşı gelemiyorum. Bu kadının dersini dinlemeyi sevmiyorum, telefonla uğraşmak daha iyi. Bazen aldığınız bir mesaj hayatınızı kurtarabilir, Wendy'den gelen mesaj ile okuldan kaçmaya karar veriyorum ve öyle yapıyorum.

Dört kişisiniz, hepinizin motoru var ve okulu astınız başka ne yapabilirsiniz ki? Hadi biraz toz attıralım. Gece hayatı, spor arabalar, yarış ve seks! En sevdiğim! Babamın kulağına bu motoru yarış için kullandığım giderse bana neler yapacağını tahmin bile edemiyorum ama kendimi yarışmaktan alamıyorum. Ayrıca içimden atamadığım o lanet hız tutkusu! Üzgünüm baba, motorumdan beni ayıramayacaksın.

Gel zaman git zaman artık kendimizi çok fazla yarışın içinde bulduk, bu yarışlara ekibim ile katıldığım için kendimize bir isim vermek istedik. Anlarsın ya? Kanım kaynıyor ve bu durumdan içimde alamadığım bir şeyler var. Kendimize Hawk dedik, yarışlara katılıyoruz ama bir haltı beceremiyoruz, sürekli diğerlerinin tozunda kayboluyoruz. Bu adamlar bu işe hayatını vermiş, biz ise gaza basıp direksiyonu çevirmekten başka bir şey bilmiyoruz. Her neyse... Bir ekip var sürekli yarışlar düzenliyor, parası da güzel. İnanıyor musun? Temiz beş binden bahsediyorum dostum. O gece yarışa benim yerime Addy katılmayı ısrar etti, kendine güveniyordu. P*ç herifin bunu başaramayacağını biliyordum. Tanrım o gece bir mucize oldu ve yarışı Addy kazandı. Sayesinde geceyi bir kasa bira alarak geçirebildim. O geceden sonra Addy iki yarış daha kazandı.. Bilmiyorum sanırım onun ruhunda harika bir motorcu var. Size demiştim ya bir ekip var diye. Onların dikkatini bu kazandığımız yarışlar ile çekmiş olduk, bize bir iş verdiler. Yarış dışında bir iş fakat bu defa parası daha güzeldi. Parasının güzel olması bizi cezbetti. Yapmamız gereken bir çantayı Amerika'ya götürmekti ama çantanın içinde ne olduğu hakkında bir fikrimiz yoktu. Kulağa başlarda kolay geliyor, peki ya sınırlar? Oradan geçerken sürekli kontrol ediliyorduk. Her sınır geçmemde biraz daha panikliyordum. Malı teslim edip Almanya'ya geri dönerken üzerimden sanki büyük bir taşı kaldırmışlar gibiydim. Parayı teslim aldıktan sonra eve gidip bir süre düşündüm. O gece Erick'de uyuyamamış, bir süre mesajlaştık ve sonrasında motorlarımızla turlamaya karar verdik. Gelecekte bizi neler bekliyor göreceğiz.

Aralarında çok yakın dostlarımın olduğu bir siyahi grup vardı, katıldığımız yarışlarda onları çok sık görüyordum. Sanırım o gruptan bazıları bana ve arkadaşlarıma karşı biraz öfkeli. Bizden önce yarış düzenleyen ekip ile çok iyi işler yaptıklarını duydum, sanırım işlerini onlardan çaldık. Dostlarım bunu çok sorun etmiyor gibi ama diğerleri cidden bize düşmanıymışız gibi bakıyor. Tanrım onlarla çok kez konuşmaya çalıştım, bazı zamanlarda onlar da bizimle konuşmaya geldi. Bu sırada kız arkadaşım beni sorulara boğmaya başladı, sanki yeterince kötü durumda değilmişim gibi ona da bahaneler üretmem gerekiyor. Tam anlamıyla en diplerdeyim dostum. Gün geçtikçe her şey üst üste gelmeye başladı. Bir gün yine kendi aramızda takılırken o gruptan bazı kişiler geldi, çok saçma sebeplerden dolayı tartışma çıktı ve çok hızlı bir şekilde tartışma büyüdü. Bir şekilde kavgaya dönüşmeden olayı kapattık, olaydan sonra hepimiz evlerimize dağıldık. O gece birkaç saat boyunca uyuyamadım, Erick'te uyuyamış olsa gerek ki bana Floridaya gidelim diye mesaj attı. Buradaki sorunlarımızdan uzağa kaçmak ve orada uzun bir süre takılmak, cidden kulağa hoş geliyor değil mi? Florida.. Sıcak denizler, kızlar.. Ailemi kandırıcak bir bahane buldum. Özel bir üniversitede okuyacağımı sanıyorlar, öyle sansınlar. Ekibim ile taşınma planımızdan sonra o adamlar ile son bir iş yapmaya karar verdim, fazladan para bizim için çok önemli anlıyorsunuz ya?Bize bahsettikleri bir iş vardı, o konu hakkında onlar ile görüşmeye gittim. Bize iş ile küçük detaylar verdiler, bu seferki başka bir şehire gidecek bir paketti. Yine ne taşıyacağımızı bilmiyorduk. Geçen yaptığımız işte de paketin içini çok merak etmiştim ama plastik ile özel olarak sardıkları için eğer açarsak oraya gittiğimizde bakmış olduğumuz anlaşılacaktı. Büyük ihtimalle yine ona benzer bir paket taşıyacaktık, büyük bir para önerdikleri için düşünmeden kabul ettim. Ne diyebilirim ki para hayatımı yönetiyor sanırım, parayı sevmeyen insan mı var?  

Erick
Mükemmel bir gün olacaktı, Florida'ya gitmek için son adımımızı bu gün atacaktık. Mükemmel bir sabaha uyandım, bu günün heyecanı çok farklıydı dostum. Elime ilk gelen kıyafetleri üstüme geçirdim, kaskımı takmayı bile unutup motoruma yöneldim. Motoruma atlayıp Kevin ile buluşacağımız yere doğru sürdüm, Kevin anlaşılan bir süredir beni orada bekliyordu, yüzüne bakınca bunu anlamak çok da zor değil. Beni gördükten sonra tek kelime konuşmadan motoruna bindi ve takip etmem için bir el hareketi yaptı. Paketi alacağımız yere sonunda ulaştık, dışarıda bir düzine kadar adam vardı. Kevin bana motorların yanında kalmamı söyledi ve içeriye adamlar ile birlikte girdi. Benim yanımda da bir tane takım elbiseli garip bir tip kaldı. Biraz garip bir durumdu ama bir sorun olmayacağını düşündüm. Bir süre geçtikten sonra içeriden silah sesleri gelmeye başladı, aynı anda o garip tipli şerefsiz bana doğru bir hamle yaptı. Kevin'ın motorunun gidonunda bulunan kaskı alıp adama doğru fırlattım, hemen arkasından güçsüz bir tekme savurdum. Fırsattan yararlanarak hemen koşarak oradan uzaklaşmaya çalıştım. O herif de peşimden koşuyordu, bir kaç sokak kaçtıktan sonra bir polis arabası gördüm. En son onlara olayları anlatırken dengemi kaybedip yere düştüğümü hatırlıyorum, uyandığımda hastanedeydim. Gözümü ilk araladığımda camdan vuran güneşin tam gözüme geldiğini fark ettim. Gözlerimi ovalarken olanların rüya mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamaya çalışıyordum. Polisler odama ifademi almak için gelene kadar bunun bir rüya olduğuna inanıyordum, o an yaşadığım şok yüzünden kafama bir bıçak saplanmış gibi hissettim. Sakinliğimi koruyabildiğim kadarıyla ifademi verdim, hastaneden taburcu olduktan sonra tekrardan departmana gidip ifade verdim. Kendimi bu işlerin dışında tutmam gerekiyordu ve öyle de yapmaya çalıştım. Bütün her şeyden sonra zorlanacağım şeyler bitmemişti. Ekip arkadaşlarımıza olayları anlatmam gerekiyordu, oradan kaçmam hakkında olan kısmı onlara anlatmadım tabii. Bir şekilde olayları anlattıktan sonra burada daha fazla kalamayacağımız konusunda hepimiz aynı fikirdeydik. Addy başladığımız şeyi yapmamız gerektiği konusunda birkaç cümle kurdu, Florida'ya gitmek. Kevin ile düşündüğümüz şeyi Kevin olmadan yapmak ne kadar zor olacak olsa da o haklıydı. Kevin bunu yapmamızı isterdin değil mi dostum? Addy ikna edebildiği herkesi topladı ve Florida'ya gitmek için en erken tarihteki uçakları araştırmaya başladılar. Orada her şey daha güzel olur belki, ne dersiniz?

Addy
Benim ile birlikte gelen dostlarım ile Florida'ya ayak bastık. Dostlarımdan birinin uzun süredir para biriktirdiğini biliyordum, bunu ekip için kullanacağını da biliyordum tabii. Bu kişi Barney oluyor, en eski dostlarımdan Barney. Barney'in biriktirdiği paranın üstüne biraz daha para ekleyip bir mekan satın aldık. Geri kalan paramız ile satmak için kask, sweat tarzı kıyafetler hazırlattık. Şuan da her şey güzel gidiyor, bunun böyle devam etmesi için her şeyi yapmaya hazırım. Şu anda günlerimiz rutin bir şekilde geçiyor, eğlence ve iş. Yakın zamanda mekanımızı açmamız gerekiyor, paraya ihtiyacımız olacak. Şehri iyice tanıyana kadar olabildiğince arkaplan da kalmaya çalışacağız. Umarım eğlencemize kaldığımız yerden devam edebiliriz. Vice için iyi şeyler hissediyoruz dostum, sadece ben değil ekipçek böyle hissediyoruz ve iyi şeyler olacağına eminiz. 

« Son Düzenleme: 26.04.2021 21:20 Fective »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.04.2021 03:56

Hawk Destek Market

Mekanlarımız

mekanlar: GösterGizle

« Son Düzenleme: 26.04.2021 21:54 Fective »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.04.2021 03:57
Bilgilendirme

Bu birlik tamamen eğlenmek ve eğlendirmek amacıyla kurulmuş bir birliktir, bunun dışına çıkmadan sosyal olarak rollerde bulunmayı amaçlıyoruz. İllegal kesimden daha çok legal kesime odaklanıp rollerimizi sürdürmeye çalışacağız. Şu anki planlar doğrultusunda yavaş yavaş gelişerek bar, striptiz kulüp, plak şirketi gibi mekanlar açıp rollerimize devam edeceğiz. Genç olduğumuz için illegal olaylardan genellikle çekinen ve bir işe girmeden önce uzunca düşünen kişiler olacağız, bu rollerde her şeyi amatörce yapıp şansımıza güveneceğiz. Zamanla illegal olaylara karakterlerimiz alışmaya başlayacak ve illegal rollerde de olabildiğince aktif bir rol sergileyeceğiz. Para ve tutkularımızın peşinde koşan gençler olarak eğlenmemize bakacağız.

Birlik yeni açıldığı için bir süre OOC alımlarımız açıktır, katılmak isteyen arkadaşlar forum pm üzerinden bana ulaşabilir. OOC alımlarımız kapandıktan sonra IC olarak katılabilirsiniz. IC katılımlar için mekanlarımızda çalışmaya başlayabilir ya da takıldığımız yerlerde bizimle yavaş yavaş rollere girebilirsiniz, zamanla karakterlerimizin güvenini kazanıp ekibe katılım sağlayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 26.04.2021 21:56 Fective »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok