Öncelikle merhabalar. Düzgün bir Türkçe ile yazmadığın için hiçbir şey anlamadığımı belirtmek isterim. Sanırım şikayetin konusu Mix. Fakat nerede mix var onu da çözebilmiş değilim. IC olarak aracınızın kilidini kırmamı isteyen Sue_Perry karakteriydi. Karşılığında 1.000 dolar verdi. Aracınızın kilidini kırarken, Sue_Perry ve Scott_Cooper karakterleri yanımda Buritto model araba ile bekliyordu. Kilit kırma işlemi devam ederken, evden çıkıp beni gördünüz. O sırada Sue_Perry ve Scott_Cooper karakterleri Buritto ile kaçtı. Beni orada bıraktılar, siz de beni doğal olarak döverek bayılttınız. Orada /B kanalından bölmemin sebebi, kilit kırma işlemini iptal etmeyi bilmiyor oluşum. Kilit kırarken, sizler beni bayılttığınız için karakter buga girdi. Sistem tarafından "yaralı" görülüyordum, fakat karakter kilit kırma animasyonuna devam ediyordu. Ondan dolayı siz hâla kilit kırmaya devam ettiğimi sandınız, dolayısıyla vurmaya devam ettiniz. Ben de sizlere /b kanalından durumu izah ettim. Sonrasında kaçan suç ortaklarım olan Sue_Perry ve Scott_Cooper karakterleri, birliğimizdeki oyunculardan yardım isteyerek yanımıza geldiler ki zaten Buffalo MC birliğinde rol yapmaktayım. Hood'umuz zaten Ganton, bu kadar kısa sürede gelmeleri doğal. "Senin" attığın ekran görüntüsünde de Scott_Cooper karakteri benim yaptığım bu savunmayı doğrular nitelikle açıklama yapmış sana (Ekran Görüntüsü İçin Tıklayınız). Bizimle düzgünce iletişim kurmak yerine çözümü şikayet açarak aramak yanlış bir davranış. Arkadaşlarımın bana /pm kanalından yazdığı tek cümle, "sistemsel olarak bayıldın mı?" cümlesi oldu. Bu mixe giriyor mu emin değilim. Savunmam bu kadar, okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.
kişi baygın rolu yapması gerekir iken arabaya atladı ve kaçtılar.
"Kendi" attığınız ekran görüntüsünde yaralı rolü yaptığım gözüküyor. Silah ile vurulmadım, neden baygın rolü yapmam gerekiyor? Alt tarafı dayak yedim. "Sistemsel baygın sürem" bittikten sonra yaralı rolü yaptım. 60 saniyelik sistemsel baygın sürem var, bu süre içerisinde baygınım zaten IC olarak.
IC kin rolünü ihlal edip 48 içerisinde Kin rolü yaptılar
Burayı anlayamadım, böyle bir kural mı var? Böyle bir kural varsa lütfen "Oyun Kuralları" bölümünden bana linkini atabilir misiniz? Çünkü ben böyle bir kural bilmiyorum. Sanırım başka bir sunucunun kurallarıyla karıştırıyorsunuz.
Ve son olarak, asıl yetersiz rol bilgisi nedir biliyor musunuz? Aracınızı çalmaya çalışan bir kadını yakaladığınızda, telefonla araba satmaya çalışmaktır. Ekran görüntülerinde de bu gözüküyor zaten. Olay sırasında da şaşırmıştım. İnsan biraz mantıklı rol yapar. Savunmam ve cevaplarım bu kadar, iyi günler.