0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanların beni sevmemesi veya benim yanımda durdukları süre boyunca sadece beni kullandıklarını hissediyor olmamı azda olsa atlatabildim. Sanırım kafamda kurduğum birçok şeyin gerçekleşmesi dışında bir sorun yoktu. Hepsi bir bir gerçekleşti ve benim bunları görmüş olmam kötüydü. Her şeye rağmen tüm kırgınlıklarımı söyleyebilmek beni daha iyi hissettirdi. Bu yüzden teşekkür ederim...
Uzun zaman olmadı belki de, bir hafta kadar yanında değildim. Kendi sorunlarımın içinde kaybolurken seni fark etmemişim, belki de biraz olsun senin sorunlarını fark edebilseydim bunlara izin vermezdim. En azından yanında olup sana destek olabilirdim. Seni ve diğer dostlarımı düşünmeden buradan çekip gittim. Sanırım burada en hatalı bendim, biliyordum hatalı olduğumu.. Hussein senin bu denli kötü durumda olduğunu bilmiyordum.. En azından elimden geleni yapacağım. Senin için. Çünkü ben senin böyle yıkılmanı ve üzülmeni istemiyorum. Sen onca şey yaşarken benim görmemiş olmam.. Canımı fazlasıyla sıkıyor.
Psikoloğum: NC adam gerçek değil, sana zarar veremez.NC Adam: .....Spoiler: GösterGizleBaşarılar reiss.