Konu: Fortune Hernandez [Non Rp]  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Fortune Hernandez @Rainkolwer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:24.04.2021 Saat 18.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Arkadaşım ts den mesaj atıyor gym hemen bittikten sonra mesaja cevap verip oyuna dönüyorum yaptığım bu işlem yaklaşık olarak 15 20 saniye sürüyor ve oyuna döndüğümde bir bakıyorum şahıs gym yapmaya başlıyor ss lerde aradaki süre farkı mevcutttur gereğinin yapılmasını arz ederim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.04.2021 19:05
Ben geçerken gym aleti boştaydı, geçtim ve kullanmaya başladım. Teamspeak uygulaması ile konuşarak mix yapıyorlar minderin boşta olduğunu IC yollarla öğrenip ona göre rol yapması gerekli, kural ihlali yapmadığımı aksine karşımdaki şahısların kural ihlali yaptığını düşünüyorum. İyi forumlar.

#2 - 24.04.2021 20:05
Minder boşta olsaydı orda benim gymi tamamladığım gözükmez ve karakterler ss te görüldüğü gibi buga girmezdi ve Teamspeak sadece kural ihlali yapılan bir platform değil insanlarım muhabbet ettiği de bir platform sampı bırakıp sırf ortam için gelen kişiler var ve burda yaptığınız şey iftira ve yönetimi kandırmaya çalışmaktır

#3 - 06.05.2021 15:21
10-15 saniye bile önemli. Böyle olaylarda kenara geçip sıranızı bir başkasına verebilirsiniz. Herhangi bir problem bulunmuyor.